2. videodaki hırıldamalara dikkat, mercan'ın cok cok hali, çaki hiç öyle değil,resmen kopya olmuş bunlar yaa
Bu arada Cindy'yi KK'daki temizlik hastaları kulübüne üye etsen iyi olacak Nev'im, yoksam parlak oğlan diye dalga geçecek mahalledekiler Çaki ve Mercan'la :roflol:
1. videoda Cindy Çaki'yi yalarken Mercan'ın havada kalan patisine ne demeli:asigim: Gerçi emin olamadım "Beni de yala!" mı demek istiyor yoksa "Memeyi bana ver, gerisi önemli değil!" mi :uhm:
:roflol::roflol:
Yok yufkam bunlar oyuna başladıkları beri anneye sataşıyolar patiyle oyun oyna bizle diye. Ama cindynin elinin ayarı yok bunlarla oynarken benimle oynadığı gibi yapıyor yani aynı anda ısırırken patilerle sıkıştırıp arka patilerle depiklemek:roflol:Tabi ben de hemen yavruyu alıyorum ordan sonra dayağı ben yiyorum anasındanbenneyaptımkikaydirigubbakcemile
Ayy ne çirkin şeyy bunlar ( bizim burda güzele nazar değmesin diye severken çirkin derler) maşşallah maşallah .Yaff insanın böyle ciğerini açıpiçine koyası geliyor Ben kendi kedimin hep burnundan öperdim o aklıma geldi şimdi...
Nev'im cok seker bunlar :asigim:
sabah sabah bıcırıkların videolarını nazlıcana izlettim cindye bayıldı o mivayladıkça ekrana pati attı çıldırdı bizimoğlan resmen sanırım cindye aşık oldu badem duymasın kan çıkar vallakaydirigubbakcemile3
Ayyyy yerim onu ben
Ama cindynin başı bağlı daha yeni doğum eti başka bahara:roflol:
Badem pek bişey etmez sanırım ablacım nede olsa o artık bir erkek çakması:roflol:Ay dediğimi duysa gebertir beni o koca yarmadelikafadulden
sabah sabah bıcırıkların videolarını nazlıcana izlettim cindye bayıldı o mivayladıkça ekrana pati attı çıldırdı bizimoğlan resmen sanırım cindye aşık oldu badem duymasın kan çıkar vallakaydirigubbakcemile3
Ayyyy yerim onu ben
Ama cindynin başı bağlı daha yeni doğum eti başka bahara:roflol:
Badem pek bişey etmez sanırım ablacım nede olsa o artık bir erkek çakması:roflol:Ay dediğimi duysa gebertir beni o koca yarmadelikafadulden
önemli değil bizimkide çakma erkek nasıl olsa sadece koklar yalar cindyikaydirigubbakcemile3
Burda da Püskütüme torpil geçiyorum o anladı:asigim:
Ahhhh nevkuşum harikasın.. Şeniz
Ben kurban olurum Mercan'ıma.. Bu nasıl bi'şey yahu.. :asigim:
Fotoğraflar nefis.. nefis.. nefis...
Çok duygusal bir çalışma olmuş.. Ya da en azından ben duygulandım bakarken.. Normalde "kütük" diyenler var ama.. Kütüğün nemli cinsindenim herhalde.. sengözlerimebaksanab
Ya bi'de çarşafta labrador retriever yazmaz mı? hey Allahım yaaa.. :roflol: :roflol:
Not: Bu arada yukarıdaki smililer neden çıkmadı anlamadım.. Bir daha deniyorum:
Şeniz
[/QUOTEdileri]
BABASININ OĞLU:asigim:
ANASININ OĞLU:asigim:
Burda da Püskütüme torpil geçiyorum o anladı:asigim:
ay bunları yerim yerim yerim öperimmmmmm hemde kokulusndanŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz:asigim:
ay bunların gözleri hep mavimi kalcak sonrdan değişirmi gamyoncuiremsu
He ne gülüyon çarşafıma onların yastık kılıfıda var üstünde labrador resmi var:dilcikar::roflol:
Evimizde kediler yokken annem bunu görünce almış al özlemini gider diye hep yatağımda dır yastıkları:a015:
bu yavrucuklar dünya çapında meşhur oldular fotolarını oğullarıma yolladım
artık amerika ve afganistandada tanınıyorlarkaydirigubbakcemile3 bayılmış oğullarım bu küçüklere
büyüyene kadarki gelişmelerini takip etmek istiyorlar yani başıma iş açıldı buradan fotoları
kaydedip maille yolluyorum nazlıcanın yavruları olsaydı bu cicikler gibi olurdu diye çok ilgililer bu konuya eşimde fotolara bakıyor yani bu konuya ailecek ilgimiz büyük onun için en sık ziyaret ettiğim topik burasıhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?