Hakikaten Bu sefer Evimizin Son Bebeleri Mercan ve Chucky

:roflol::roflol:

Yok yufkam bunlar oyuna başladıkları beri anneye sataşıyolar patiyle oyun oyna bizle diye. Ama cindynin elinin ayarı yok bunlarla oynarken benimle oynadığı gibi yapıyor yani aynı anda ısırırken patilerle sıkıştırıp arka patilerle depiklemek:roflol:Tabi ben de hemen yavruyu alıyorum ordan sonra dayağı ben yiyorum anasındanbenneyaptımkikaydirigubbakcemile

Oyy, kıyamam ki yav sana da ben :teselli: kaydirigubbakcemile3

Ayy ne çirkin şeyy bunlar ( bizim burda güzele nazar değmesin diye severken çirkin derler) maşşallah maşallah .Yaff insanın böyle ciğerini açıpiçine koyası geliyor Ben kendi kedimin hep burnundan öperdim o aklıma geldi şimdi...

Dilerim bir gün sizin de olacak inşallaha.s.

sabah sabah bıcırıkların videolarını nazlıcana izlettim cindye bayıldı o mivayladıkça ekrana pati attı çıldırdı bizimoğlan resmen sanırım cindye aşık oldu badem duymasın kan çıkar vallakaydirigubbakcemile3

Ayyyy yerim onu ben

Ama cindynin başı bağlı daha yeni doğum eti başka bahara:roflol:

Badem pek bişey etmez sanırım ablacım nede olsa o artık bir erkek çakması:roflol:Ay dediğimi duysa gebertir beni o koca yarmadelikafadulden

önemli değil bizimkide çakma erkek nasıl olsa sadece koklar yalar cindyikaydirigubbakcemile3

:roflol:

Bence de Badem duyarsa kan çıkmasa bile Nazlıcan'ın hayati tehlike atlatacağı kesin.

Badem mahalleye gelir ve Nazlıcan'ı aramaya başlar, tesadüf odur ki, Nazlıcan'a sorar tanımadan delikafadulden

Bademkötükedihüso : Nazlıcan diye biri varmış burda tanıyo musun birader? Çok üzgünüm çoook
Nazlıcan :1shok: He, evet abi :1shok: Şu yolu takip et, 2km sonra karşına çıkan tepenin arkasına git, orda yine sor gösterirler hemen sana, bi emrin var mı abi :1shok:

Badem yola koyulur...

Nazlıcan ters istikamette

Bu sırrı saklamamız için bize vereceğin rüşveti göndermen için banka hesap numaramı aramaya gidiyorum delikafadulden

önemli değil bizimkide çakma erkek nasıl olsa sadece koklar yalar cindyikaydirigubbakcemile3

BABASININ OĞLU:asigim:

ANASININ OĞLU:asigim:

Burda da Püskütüme torpil geçiyorum o anladı:asigim:

Burda da Püskütüme torpil geçiyorum o anladı:asigim:

Ahhhh nevkuşum harikasın.. Şeniz
Ben kurban olurum Mercan'ıma.. Bu nasıl bi'şey yahu.. :asigim:

Fotoğraflar nefis.. nefis.. nefis...
Çok duygusal bir çalışma olmuş.. Ya da en azından ben duygulandım bakarken.. Normalde "kütük" diyenler var ama.. Kütüğün nemli cinsindenim herhalde.. sengözlerimebaksanab

Ya bi'de çarşafta labrador retriever yazmaz mı? hey Allahım yaaa.. :roflol: :roflol:
Not: Bu arada yukarıdaki smililer neden çıkmadı anlamadım.. Bir daha deniyorum:
Şeniz

Allah iyiliğini versin emi:roflol:Sana kütük diyen kim aaa naadar ayıpdelikafadulden

Ya bi'de çarşafta labrador retriever yazmaz mı? hey Allahım yaaa.. :roflol: :roflol:
Not: Bu arada yukarıdaki smililer neden çıkmadı anlamadım.. Bir daha deniyorum:
Şeniz

He ne gülüyon çarşafıma onların yastık kılıfıda var üstünde labrador resmi var:dilcikar::roflol:

Evimizde kediler yokken annem bunu görünce almış al özlemini gider diye hep yatağımda dır yastıkları:a015:

ay bunların gözleri hep mavimi kalcak sonrdan değişirmi gamyoncuiremsu

Yok canım değişecek 2 ayı biraz geçince.

Badem ve Cindy'nin de masmaviydi bal rengi oldu:asigim:

Ve bugün itibari ile tamı tamına 30 günlük oldular:asigim::asigim:

bu yavrucuklar dünya çapında meşhur oldular fotolarını oğullarıma yolladım

artık amerika ve afganistandada tanınıyorlarkaydirigubbakcemile3 bayılmış oğullarım bu küçüklere

büyüyene kadarki gelişmelerini takip etmek istiyorlar yani başıma iş açıldı buradan fotoları
kaydedip maille yolluyorum nazlıcanın yavruları olsaydı bu cicikler gibi olurdu diye çok ilgililer bu konuya eşimde fotolara bakıyor yani bu konuya ailecek ilgimiz büyük onun için en sık ziyaret ettiğim topik burasıhihoyyyt

Ya aslında o kadar ilginç oldu ki dün.. R ye hafta sonu çektiğimiz fotoları gösteriyordum.. Bulut'umun çimen üstü fotoğrafları, Türkiye'ye ilk geldiği gün çekilen fotoğraflardan birini hatırlattı.. İkisini yan yana koyarım diye hemen kontrol ettim.. Yok pozlar farklıymış.. Aklımda başka kalmış..
Eğer aynı olsaydı dün birinin yanına 3.5 aylıkken, diğerinin yanına da 6 yaşındayken yazıp ekleyecektim..
Gündüz bunu düşünmüşken, akşam senin çalışmanı görüp üzerinde de labrador desenli çarşafı görünce çok hoş oldu.. kaydirigubbakcemile3

:asigim::asigim:Ünlü mü oldu bizim sıpışlar ondan pek bi şımarıklar evde rahat yok:roflol:

Püskütüm pozlar aynı olmasada dünü ve bugünü görmeyi çok isterim ama gerçekten isterim ve unutmam:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…