Hakikaten Bu sefer Evimizin Son Bebeleri Mercan ve Chucky

Ballı püskütümün keyfine keyif katmak için bu kareler az önce çekilmiştir multi vitamin takviyesidir:asigim:sırnaşık şey

Bu karede Mercan'ım bana bakıyor aslında di mi? :asigim:

Fotoğrafların her biri yine bir başka güzel... Allahım sen nazarlardan koru bu minnakları..

Benim tatlı nevkuşum nasıl da düzeltir moralimi.. a.s. :1hug:

Not: Şu anda içeride çoban salata yapmakla meşgul olan R derhal çağırılııırrrr :lepi:

Sana bakıyor tabi geldin püsküt ablamız bize altın taksın diyedelikafadulden

R enişteye söylermisin banada tost yapsa ne güzel olurdelikafadulden

valla süper bunlar rabbim özenmiş yaratmış sanki
Şenizbu öpücük sana keşke onlarada verebilsem:çok üzgünüm:

Sana bakıyor tabi geldin püsküt ablamız bize altın taksın diyedelikafadulden

R enişteye söylermisin banada tost yapsa ne güzel olurdelikafadulden

Enişten çığlıklar atarak baktı fotolara.....sonra da koşa koşa salatanın başına gitti..
......de..... önce salata, sonra fotoları çığlık efektleriyle izleme..
kaybettik mi acaba kendisini?

En iyisi zamana bırakmak.. Ben gözlemlerime devam edeyim.. Kaybetmediysek tostu da yaptırırız bi'ara.. kaydirigubbakcemile5

Püsküüt ablaları malum yerini kaldırınca yapacak bi'şeyler.. Az bekleyecekler.. Söyletmeyin şimdi şuralarda adama heee

nevbahar kedic
iklerini çok sevdim
avatarımda kullandım umarım kızmazsın .

nevim ne çabuk büyüyo bunlar yaa
inanki kediciklerine bakınca içim kaynıyo
maşallah yaa

nevim ne çabuk büyüyo bunlar yaa
inanki kediciklerine bakınca içim kaynıyo
maşallah yaa

Hakikaten öyle canım ya, bu gün bir ilk sayfaya bakayım dedim şok oldum annemi çağırdım hatta sende bak diye ne kadar miniciklermiş şimdi nasıl büyük gözüküyolar halbu ki 30 günlük sıpışlar:CüvCüv: 2 ayı geçince hızla büyüme evresi olcak zaten kıymetini bilmeye çalışıyoruz bugünlerininsırnaşık şey

...demek ki daha 8473803 tane fotoğraf çekmen lazım
Hatta şu anda bu yazdıklarımı okuyana kadar foto çek.. Ha'diiiiiiii :lepi:

sana teessüflerimi püskürtüyorum nevbahar :dilcikar:

mercan ve çaki geldi diye, cindy ve badem topiğini neden sahipsiz bıraktın?
orda da resimlerin devamını istiyorum ben.
karı koca hiç mi çocuklardan ayrılmıyorlar, başbaşa poz veremiyorlar, hııı ? :dilcikar:

merak ettim, cindy kızımızın pamuklu çubukla- gazete topuyla oyunları devam ediyor mu? yoksa artık anne oldu diye daha ağır mı takılıyor?

Aşkolsun onlar unutulur mu ya:a015:Oynaması tam gaz devam ama daha kısa süreli mesela topu iki kez bana getirip yakalıyorsa 3.cüde yavrulara gidiyor:sm_cool:

Eklerim en kısa zamanda

Yeni resim yükledin sandımdı :dilcikar:
bende cindy nin konusuna gidrim nede olsa bir anne :asigim: tüyo almam lazım kendilerinden :roflol::roflol:

Aşkolsun onlar unutulur mu ya:a015:Oynaması tam gaz devam ama daha kısa süreli mesela topu iki kez bana getirip yakalıyorsa 3.cüde yavrulara gidiyor:sm_cool:

Eklerim en kısa zamanda

Şeniz Anne yüreği dedikleri bu olsa gerek yav. Ben o yüzden çocuk düşünemiyorum, oyun başından kalkamam velet de garibim çatlar ağlamaktan :roflol::roflol::roflol:

Ekleme: Nev allah seni bilediği gibi etsin e mi, acılardan kıvranmaktan 2-3 gün uzak kaldım, neler yüklemişin topic'e. Ben bunun hesabını sormam mı sana, gerçi iyi oldu, geçmiş olsun hediyesi olaraktan :teytey: :lepi: delikafadulden

Son düzenleme:
Yeni resim yükledin sandımdı :dilcikar:
bende cindy nin konusuna gidrim nede olsa bir anne :asigim: tüyo almam lazım kendilerinden :roflol::roflol:

Ben de sertifikalı ebeyim yardımcı oluruz:roflol:

Şeniz Anne yüreği dedikleri bu olsa gerek yav. Ben o yüzden çocuk düşünemiyorum, oyun başından kalkamam velet de garibim çatlar ağlamaktan :roflol::roflol::roflol:

Aman aman sern uzak dur kedi yeter:asigim::roflol:

:roflol: Ayy, hala gülüyorum, buraya yazmadan edemedim kaydirigubbakcemile3 Anneme dedim: Mercan'la Çaki'nin vesikalık gibi portre fotolarını çekmiş Nev. Ne dese beğenirsiniz: "İyi, artık kreşe kayıt olabilirler!" :roflol:

kaydirigubbakcemile5 Bambusi'nin sözlerine katılıyorum. Valla bazen adamı sinir ediyorsun ama (panik, stres olman ve kendini hasta etmen klava:) vallhi cennetliksin! Bizleri bu güzelliklerden mahrup bırakmamanın sevabı büyükmüş, yaa geçenlerde bir yerde duydumdu :jeyyar:

...demek ki daha 8473803 tane fotoğraf çekmen lazım
Hatta şu anda bu yazdıklarımı okuyana kadar foto çek.. Ha'diiiiiiii :lepi:

a.s a.s a.s

Aman aman sern uzak dur kedi yeter:asigim::roflol:

Bence dee a.s Seni bu mantıklı fikirlerini okuyunca daha bi seviyi insan be Nev delikafadulden

Herbir cümle için 5x gülme ssmilsi:roflol::roflol::roflol:

Benim nerem panikmiş stresmiş pehh:dilcikar:Sadece panikatak tipim işte:roflol::roflol:

Nerede benim multivitaminlerim yaaaaa (((

Bu kadar ara vermeyin kardeşim fotoğraf işine.. Büyüyo minnaklar yaaaaa... Mercan'ım beni bi'öpsen keşke.. :asigim:

Not: Hafta sonu yokum.. Pazartesi sabahı multivitamin alma umuduyla burada olacağım..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…