Ballı püskütümün keyfine keyif katmak için bu kareler az önce çekilmiştir multi vitamin takviyesidir:asigim:sırnaşık şey
Bu karede Mercan'ım bana bakıyor aslında di mi? :asigim:
Fotoğrafların her biri yine bir başka güzel...Allahım sen nazarlardan koru bu minnakları..
Benim tatlı nevkuşum nasıl da düzeltir moralimi.. a.s. :1hug:
Not: Şu anda içeride çoban salata yapmakla meşgul olan R derhal çağırılııırrrr :lepi:
Sana bakıyor tabi geldin püsküt ablamız bize altın taksın diyedelikafadulden
R enişteye söylermisin banada tost yapsa ne güzel olurdelikafadulden
nevbahar kedic
iklerini çok sevdim
avatarımda kullandım umarım kızmazsın .
nevim ne çabuk büyüyo bunlar yaa
inanki kediciklerine bakınca içim kaynıyo
maşallah yaa
Hakikaten öyle canım ya, bu gün bir ilk sayfaya bakayım dedim şok oldum annemi çağırdım hatta sende bak diye ne kadar miniciklermiş şimdi nasıl büyük gözüküyolar halbu ki 30 günlük sıpışlar:CüvCüv: 2 ayı geçince hızla büyüme evresi olcak zaten kıymetini bilmeye çalışıyoruz bugünlerininsırnaşık şey
sana teessüflerimi püskürtüyorum nevbahar :dilcikar:
mercan ve çaki geldi diye, cindy ve badem topiğini neden sahipsiz bıraktın?
orda da resimlerin devamını istiyorum ben.
karı koca hiç mi çocuklardan ayrılmıyorlar, başbaşa poz veremiyorlar, hııı ? :dilcikar:
merak ettim, cindy kızımızın pamuklu çubukla- gazete topuyla oyunları devam ediyor mu? yoksa artık anne oldu diye daha ağır mı takılıyor?
Aşkolsun onlar unutulur mu ya:a015:Oynaması tam gaz devam ama daha kısa süreli mesela topu iki kez bana getirip yakalıyorsa 3.cüde yavrulara gidiyor:sm_cool:
Eklerim en kısa zamanda
Yeni resim yükledin sandımdı :dilcikar:
bende cindy nin konusuna gidrim nede olsa bir anne :asigim: tüyo almam lazım kendilerinden :roflol::roflol:
Şeniz Anne yüreği dedikleri bu olsa gerek yav. Ben o yüzden çocuk düşünemiyorum, oyun başından kalkamam velet de garibim çatlar ağlamaktan :roflol::roflol::roflol:
Ben de sertifikalı ebeyim yardımcı oluruz:roflol:
Sözmü nan :jeyyar: ilk fırsatta ordayım ona göre :roflol:
dünya güzeli bunlar yahu. Allah nazarlardan saklasın..
nevbaharım, bu mükemmel canlıların yanıbaşında olman çok büyük bir mutluluk. bu mutluluğu bizlere de yaşatıyorsun inan.
darısı başıma :Saruboceq:
resimleri görünce sırasıyla ruh halim;
:1shok: delikafadulden :asigim::Saruboceq: (Allah nazarlardan korusun ) :1rolleyes:
ve mutlulukla ayrılıyorum topiğinden. a.s.
...demek ki daha 8473803 tane fotoğraf çekmen lazım
Hatta şu anda bu yazdıklarımı okuyana kadar foto çek.. Ha'diiiiiiii :lepi:
Aman aman sern uzak dur kedi yeter:asigim::roflol:
:roflol: Ayy, hala gülüyorum, buraya yazmadan edemedim kaydirigubbakcemile3 Anneme dedim: Mercan'la Çaki'nin vesikalık gibi portre fotolarını çekmiş Nev. Ne dese beğenirsiniz: "İyi, artık kreşe kayıt olabilirler!" :roflol:
kaydirigubbakcemile5 Bambusi'nin sözlerine katılıyorum. Valla bazen adamı sinir ediyorsun ama (panik, stres olman ve kendini hasta etmenklava:) vallhi cennetliksin! Bizleri bu güzelliklerden mahrup bırakmamanın sevabı büyükmüş, yaa geçenlerde bir yerde duydumdu :jeyyar:
a.s a.s a.s
Bence dee a.s Seni bu mantıklı fikirlerini okuyunca daha bi seviyi insan be Nev delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?