Hakikaten Bu sefer Evimizin Son Bebeleri Mercan ve Chucky

ya canım bunlar süper. büyümelerini buradan takip etmek çok güzel. çok güzeller. valla bunların fotoğraflarını büyütüp evime asmak isterdim. bunlar kesin reklamlarda ya da dizilerde oynamalı.

Tamam kardeşim mola verdik biraz büyüdük geldik artık hem top oynayıp ablamızın yatağına zıplayabiliyoruzsırnaşık şeyTamam bazen boşluğa atlayıp tutturamadığımız oluyor ama:roflol:

Mercan: Anaa! O da nesi:1shok::roflol:

Mercan: Höstt, ben ne dersem o olur ülen:roflol::asigim:

Videomuzda akşama gelir:asigim:

İzlesene.com : Video - mercan ve çaki 3

Bu da videomuz.

Hazır onlar oynayıp yorulup sızmışken bende biraz uyumaya gideyim:roflol::asigim:

:roflol: :roflol: :roflol: Hain ananev n'olcak klava: yazık değil mi benim çakime yahuu, koyuyon ensesine arkasına garibim arıyo.

yahu yanlış hatırlamadımsa bunların oyunculukları da tipleri gibi çekmiş sankim, mercan göbişine koca kafasına rağmen önce tek sonra çift pati girişiyo, çaki ise cindy gibi yavaş hareketlere, böçyle bir pembe ip videosu vardı sanki aile büyüklerinin :uhm:

Bir de önce Mercan varken Çaki nasıl birden görüntüye girdi onu çakamadım :uhm: tekrar inceleyeceğim efeeem delikafadulden

:asigim:

ayy yine bayıldım ben bu görüntülere:asigim::1hug:

mercan daha hareketli galiba bu arada o topla oynarken arka fonda maçın sesi pek bir anlamlı olmuş

topa vurdu taaaç filan süperkaydirigubbakcemile3

Evet evet yufkam oyun şekilleride benzer nasıl bir kopyalama yaptı cindy inan hala şaşkınım bakalım ilerde poklarıda benzeyecek mi-tatlicadiarzu-

mercan daha hareketli galiba bu arada o topla oynarken arka fonda maçın sesi pek bir anlamlı olmuş

Ay ablam :roflol::roflol: Yav Maç delisi olunca evde kısamadım TV yi:roflol: ama hakkaten uyumlu oldukaydirigubbakcemile3

:asigim: :asigim: çok güzeller.
mercan biraz daha mı iri nevbahar? benneyaptımki

:roflol: ayy ben sese dikkat etmemişim, hakikaten süper oldu :roflol:

Evet evet yufkam oyun şekilleride benzer nasıl bir kopyalama yaptı cindy inan hala şaşkınım bakalım ilerde poklarıda benzeyecek mi-tatlicadiarzu-

İğrençsin Nevim baharım :mymeka: Ama Cindy bilim kadını olarak gerçekten çok başarılı oldu bu çalışmasında :roflol:

Eee, Badem'in kopyası olunca kaydirigubbakcemile3

Evet bambicim zaten doğumda da Mercan Çaki'ye göre iriydi.:Saruboceq:

HÖyttt laf etme bana beaa:mymeka:Cindy hakikaten bilim kadını:roflol:

Mercan ve çaki bugün ilk sütlü yumuşamış kuru mamalarını yediler ilkini elimden yediler sonra mercan çakiyi şutlayıp tabağı kaptı:asigim::roflol:

:roflol: Bu mesajı okuyunca gözümün önüne bu ikonun cokacimcoook Mercan versiyonu geldi, Mercan'ın boynunda peçete, elinde çatal bıçak cokacimcoook :roflol:

Ohhh be.. Pazartesiye böyle başlanır işte.. :asigim:

Patiler havaya kalkında o pofuduk göğüs ortaya çıkmaz mı!!! Oradan kapacaksın bunları işteee.. Pufur pufur olmuşlar iyice.. Hem artık daha dengeli yürümeyi de öğrenmişler... :teytey:

Kırkbirmilyar kere maşallah..

videoları izledim şimdi
çok tatlılar yaa
izlemek bi başka keyifli

Teşekkürler:asigim:

Pufur pufur oldularda püskütü önden sorunumuz yokta arkadan bizde karıştırıyoruz kim kimdi:roflol:En son örnek sabah babamın salondan sesi geliyor çakiii çakiiii, annem odadan bağırıyor o çaki değil çaki burda uyuyor orda ki mercan:roflol:Sonra ben bakıyorum hayır hayır patilere bakın uçları beyaz olan çaki:roflol: Bir de çaki o boyla bademe posta koyuyor allahım görmeniz lazım o minicik sırtı dikleştirip iki geri bir ileri sonra boşluğa düşüşü:roflol::asigim:

Mercan' ım pehlivan olmuş pehlivaaaaann

Allahım tam ağzıma layıııkkkkk cokacimcoook

iyice oyuncu olmuş keratalarkaydirigubbakcemile3

nevbahar bıcırıklara daha büyük bir fare bulamadınmı çok küçükmüş fareleri:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…