iyice oyuncu olmuş keratalarkaydirigubbakcemile3
nevbahar bıcırıklara daha büyük bir fare bulamadınmı çok küçükmüş fareleri:roflol:
:asigim: Şeniz :sm_cool: harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
yaaa, zaman ne çabuk geçiyor :çok üzgünüm: yeğenler depişmeye başlamış bile, ne zaman bu kadar büyüdüler Nev, zaman çok acımasız, hiç ağırdan almıyor, nereye yetişecekse :dilcikar:
1. Mercan'ı resmen Badem diye severken buldum kendimi bu depüşme esnasında kaydirigubbakcemile3
2. Barçman'a katılmamak elde değil, gördüm yukarıda açıklamana ayrı güldüm, Badem'in korkmasına kaydirigubbakcemile3 Bi' an dedimdi ben de bizim babannev işi azıttı, çocuk büyüyünce de giysin 2 beden büyük alan anneler gibi oldu
3. Allah'ım yaaaŞeniz o sehpanın yanına gelip, sağdan soldan onlara pati atasım, oyuna katılasım geldibu kadar keyifle oynanır, canlarım benim yaa, hep böyle olsunlar
Bu sefer annemi hemen çağırmadım :jeyyar: kendime kıyak yaptım, şimdi anneme de seyrettireyim, eh hayırlı evlat olmak zor zanaat :1closedeyes: :roflol:
Seni bencil evlat seni:roflol:Yalnız bu sefer Badem'e kulp bulamaz anneciğin çünkü öylece oturdu izledi sadece oğlum:roflol:
2. maddeye koptum:roflol:
Badem'e ayrıca değineceğim bu mesaja edit yaparak, bekleyiniz! tam gamsız baba modeli :roflol:
Ekleme:
Yeniden merhaba a.s.
Badem'in orada arada bir zahmet edip kafasını çevirdiği(tıpkı birçok 2 ayaklı babanın, çocukların zırıl zırıl ağlamasına, bezleri dolup kokular yayılmasına verdiği tepki gibi) anlarda Cindy olsaydı büyük ihtimalle oyuna katılırdı ya da fazla abarttıklarını düşünüp olaya müdahale ederdi diye düşündüm. CADIARZU Hele ki sonra kalkıp gerine gerine gitmesi kaydirigubbakcemile3
Annem videoları seyrederken tabii ki Badem'e "missskinnn!" demeyi ihmal etmedi, "o kadar tepişiyorlar bir kalkayım demiyo, ne rahat şey!" demişti öncesinde de kaydirigubbakcemile3 Fareye de "büyüyünce de oynarlar" dedik artık :roflol:
Ablammm eline sağlık ya :roflol:Şeniz
Ya demezsem ölürüm az önce dışardaydım işyerine bir geldim kargo geldi dediler bir baktım püskütümden kargo gelmiş:asigim:
Çocuklarıma toplar fareler zilli toplar bisürü Allah'ım nasıl mutlu oldum anlatamam:asigim:
Akşam eve gider gitmez büyük faremizi duvara monteleyip toplarımızı çocuklarımıza verip fotolarını çekeceğim.
Püskütüme binlerce kez teşekkürler yüzümü gülümsettiğin için:asigim::asigim:
rica ederim benim için zevktihihoyyyt bu arada sevindim yaaa bıcırıklar o deve gibi fareden kurtulmuşlarkaydirigubbakcemile3 güle güle oynasınlar
Bende ilk onu dedim ablacım:roflol:Bu fare iyi oldu küçük oldu diye:roflol::roflol:
buluta sürpriz olurda mercan ve çakiye olmazmı buyrun PC nin sesini açın üst sol köşedeki adamlara tıklayın i,şte mercan ve çaki show
Muglet - Muglets.com: Custom e-cards, mobile phone screensavers & more
Muglet - Muglets.com: Custom e-cards, mobile phone screensavers & more
Ablammm eline sağlık ya :roflol:Şeniz
Ya demezsem ölürüm az önce dışardaydım işyerine bir geldim kargo geldi dediler bir baktım püskütümden kargo gelmiş:asigim:
Çocuklarıma toplar fareler zilli toplar bisürü Allah'ım nasıl mutlu oldum anlatamam:asigim:
Akşam eve gider gitmez büyük faremizi duvara monteleyip toplarımızı çocuklarımıza verip fotolarını çekeceğim.
Püskütüme binlerce kez teşekkürler yüzümü gülümsettiğin için:asigim::asigim:
Çok şeker bi'şey yapmışsın Barçmanım yaaa.. kaydirigubbakcemile5
Binlerce kez rica eder püsküütün.. :asigim: İnşallah kediciklerimiz de beğenirler.. benneyaptımki
Oyuncakları önce Mercan'ım koklasın.. :roflol: :roflol:
Özellikle de o duvar aparatlı oyuncağı merakla bekliyorum.. lüppen ama lüppen sevsinler.. :lepi:
Yoksa adımı "satış temsilcilerinden en çok kazık yiyen kadın" a çıkartacam.. :roflol:
Ha-a bi'de unutmadan kedicikler oyuncaklara kavuşşun da hele bir.. :asigim:
Yarın gelip kontrol edeyim.. Muhtemelen bu gece kafa yapmaya dışarıya çıkıyorum çünkü..
Sonra Bulut'un kargolanacak hediyeleri bekleme ve zilli topların 4 olan sayısını 3'e düşürme maceralarıın fotolarını eklerim.. :roflol: :roflol:
Eğer onlar oynamazsa ben oynarım:roflol:
Ofis katında zor topladım oyuncakları be herkez almış gitmiş katta çingir çingirr sesler inliyodu:roflol:
Eve gitmeden herkez oynadı toplarla:roflol:
Sen nasıl bi insansın ya:asigim:
Suratsız birini anında gülümsetip saatlerdir o gülümsemeyle kalması sağladın:asigim:Şeniz
Bak bana duyguyla gelme diyorum yaa.. Elli kilo rimel var kirpiklerde.. Aman diyeyim.. daha görüşme var yapılacak :roflol: :roflol:
Dur duygusuzca geleyim ozaman-tatlicadiarzu-
Ülen sen nasıl bir insansınkötükedihüso
Suratsız bir insanı ne hakla gülümsetip dengesini bozuyosunkötükedihüso
Ayıptır be aaakötükedihüso-tatlicadiarzu-:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?