nevkuşum... bugün çok çalıştın sen kanaatimce.. Gitsene artık eve yaaaa
Ya ne güzelde oynuyorlar :asigim:
Hele o koltuk tepelerindeki halleri annen birgün yeter demezse iyi tırmık izlerinden
Yaa nevim hergün dahada güzelleşiyor bunlar :asigim:
Annem de onlara aşık olduğu için sorun yok:asigim:
Sağol adaşımŞeniz
buluta sürpriz olurda mercan ve çakiye olmazmı buyrun PC nin sesini açın üst sol köşedeki adamlara tıklayın i,şte mercan ve çaki show
Muglet - Muglets.com: Custom e-cards, mobile phone screensavers & more
Muglet - Muglets.com: Custom e-cards, mobile phone screensavers & more
Püskütümüzden gelen hediyelerimiz:Fare ile Mercan aşırı ilgilendi videoda da göreceksiniz:Tekrar teşekkürleri borç biliriz bu borcun iş bu vakitte geri ödeneceğini bildirir saygılar sunarız::
İzlesene.com : Video - kedilerimize püskütünden hediyeler:)
Altta ki videolarıda sabah işe gitmeden çekmiştim:asigim:
İzlesene.com : Video - mercan çaki ve koltuk tepeleri
İzlesene.com : Video - mercan-çaki-İp
Eğer onlar oynamazsa ben oynarım:
Ofis katında zor topladım oyuncakları be herkez almış gitmiş katta çingir çingirr sesler inliyodu:roflol:
Eve gitmeden herkez oynadı toplarla:B]
Sonra Bulut'un kargolanacak hediyeleri bekleme ve zilli topların 4 olan sayısını 3'e düşürme maceralarıın fotolarını eklerim.. :
Binlerce kez rica eder püsküütün.. :asigim: İnşallah kediciklerimiz de beğenirler.. benneyaptımki
Oyuncakları önce Mercan'ım koklasın.. :roflol:
Yoksa adımı "satış temsilcilerinden en çok kazık yiyen kadın" a çıkartacam.. :roflol:
En çok sallanan oyuncağa tepkilerini merak ediyordum ya... Mercan'ım hemen onunla ilgilenmiş : Çaki'ye de üzüldüm vallahi.. Fırsatını bulursa o da oynayacak inşallah.. :roflol:
Yalnız bu arada bir tespitte bulunasım var.. Ailenin en erkeki Mercan mıdır nedir? Cindy bile çekindi patisi kadar oyuncaktan..
Ama Çaki de olaylara aklıyla bakıyor.. Önce anlayacak ne olduğunu.. Yerde duran oyuncakları nasıl izledi öyle.. Bunlar ne? Ne işe yarar?
Yok öyle anneliğimi kapmak, sonra bir de " 'doğuran değil, doyuran anasıdır' der yavrılarımı kaparsın elimden" diye düşünmüş olabilir mi acaba Cindycim kaydirigubbakcemile3Püskütüm ya:roflol:
Çaki ve Mercana kurban ossun ablası gece koynumda yattılar tabi Cindynin gece 4 te gelip mavvvğğ mavvvrrvv diyerek anırması(Sen gibi:roflol:) bebelerini istemesi ile son buldu:asigim:
Hah iyi bari.. Ben de dedim ki.. Yiğidim aslanım Mercan'ım her şeye böyle tekinsiz, bodoslama dalacak mı? Meğer o da araştırmacı profiterolmüş.. :asigim:
:roflol:
Annem de onlara aşık olduğu için sorun yok:::asigim:
Sağol adaşımŞeniz
Ay buna birileri çok sevinmiştir.. Benden söylemesi.. kaydirigubbakcemile5Ben de oğlanlarında sünnetlerinde bir kargo gönderirim o zaman teyze olarak, değil mi? :roflol: :roflol:
Ay buna birileri çok sevinmiştir.. Benden söylemesi.. kaydirigubbakcemile5
Kep atma törenlerinde de sırayı başka bi' teyze alır artık.. :roflol:
Mübarek.. teyzelerkulübü.com
:roflol:
Senin küsmüş haline kurban olsunlar.. :asigim:
Altınları bekleyecen daha.. Beş yıllık kalkınma planına dahil ettik.. :roflol:
Ya çok içim gidiyor bunlara ufff :çok üzgünüm: Bende istiyorum :çok üzgünüm: Ama Marley & Me'den sonra iyice imkansızlaştı :çok üzgünüm: Hemen kalkıp benim için kocaman ama hakikaten kocaman öpermisin dördünüde :çok üzgünüm:
Allah ım bütün kem gözlerden korusun muhteşem dörtlüyüde Bulut'umuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?