Hakikaten Bu sefer Evimizin Son Bebeleri Mercan ve Chucky

nevkuşum... bugün çok çalıştın sen kanaatimce.. Gitsene artık eve yaaaa

nevkuşum... bugün çok çalıştın sen kanaatimce.. Gitsene artık eve yaaaa

Az önce eve geldim hemencek veletleri topladım başladım fidyoyu çekmeye ben buraya koyacam da senin bu akşam gelme olasılığın az:çok üzgünüm:

yerim onları yerimyerimseniben ne güzelde oynuyorlar oyuncaklarıyla

cindynin oyuncaktan korkmasına ve bıcırıkların yakışıklı babalarının kuyruğuyla oynamasına çok güldümkaydirigubbakcemile3

En çok sallanan oyuncağa tepkilerini merak ediyordum ya... Mercan'ım hemen onunla ilgilenmiş :asigim: Çaki'ye de üzüldüm vallahi.. Fırsatını bulursa o da oynayacak inşallah.. :roflol:
Yalnız bu arada bir tespitte bulunasım var.. Ailenin en erkeki Mercan mıdır nedir? Cindy bile çekindi patisi kadar oyuncaktan..
Ama Çaki de olaylara aklıyla bakıyor.. Önce anlayacak ne olduğunu.. Yerde duran oyuncakları nasıl izledi öyle.. Bunlar ne? Ne işe yarar?
...

ıkinci videoyu görünce aklıma geldi.. Bebelerin Fıstığa tepkileri nasıl? Ayırdındalar mı? Ya bi'de ne dicem.. O oyuncak da kuş ya.. Maalesef hepsi kuş.. Sadece renk seçeneği yapmışlar.. O yüzden seçme şansım yoktu.. Yeri gelmişken onu da açıklayayım..

...

Badem'in vücut kıvraklığına da hayran kalmamak mümkün değil.. Çaki bu huyunu babadan almış belli.. :roflol:
Bak gördün mü? Mercan'ımın güzel bir huyu daha.. Aile saygısı ne demektir, doğuştan biliyor çocuk.. Baba sahneye çıkınca haddini biliyor.. ıpe bulaşmıyor bile.. Ama iple oynayan Çaki olsaydı, vururdu bi'pati.. geçirirdi ipi eline.. :roflol:

....

"Geri ödemek" lafına gelince müsait bir zamanda buna anırarak cevap vereceğim.. ama sonra.. şimdi öyle gevşedim ki.. Sabah multivitaminimi almışım.. Zorlasam da ses çıkmaz bırak anırmayı.. :roflol:

Püskütüm ya:roflol:

Mercanın bir önceki videosu var buraya koymadığım onda devamlı büyük fareyi kokladı kokladı alışınca başladı oyuna:lepi:

Çaki ve Mercana kurban ossun ablası gece koynumda yattılar tabi Cindynin gece 4 te gelip mavvvğğ mavvvrrvv diyerek anırması(Sen gibi:roflol:) bebelerini istemesi ile son buldu:asigim:

Hah iyi bari.. Ben de dedim ki.. Yiğidim aslanım Mercan'ım her şeye böyle tekinsiz, bodoslama dalacak mı? Meğer o da araştırmacı profiterolmüş.. :asigim:

Cindy'e bak sen.. Sen ablasın, ben anneyim hiioppp çekil oradan der gibi.. :roflol:

Ya ne güzelde oynuyorlar :asigim:
Hele o koltuk tepelerindeki halleri annen birgün yeter demezse iyi tırmık izlerinden
Yaa nevim hergün dahada güzelleşiyor bunlar :asigim:

Ya ne güzelde oynuyorlar :asigim:
Hele o koltuk tepelerindeki halleri annen birgün yeter demezse iyi tırmık izlerinden
Yaa nevim hergün dahada güzelleşiyor bunlar :asigim:

Annem de onlara aşık olduğu için sorun yok:asigim:

Sağol adaşımŞeniz

Çoook tatlı olmuşlar, akşam eve gelince ilk bunları izlemiştim, teşekkürleeer!:roflol:

Allah'ım ya yine büyümüşler 41000X ne zaman kanepelere tırmanmaya başladı bunlar yahu :asigim:
- Badem'in hala "evin en bebeği benim" tavırlarına mı :ecrin_bebek:
- Mercan'ın oyuncağa vuruyorum derken patisinin ayarını kaçırıp Çaki'ye geçirmesine mi,:teselli:
- Badem'in avına yaklaşan panter gibi dı dın dı dın dı dın yukarıdan gelip oyuncağı bulmasına mı :roflol:
- 2. videonun başlangıç karesinde bir babanın oğlunu düşmesin diye tutmasına mı :asigim: kaydirigubbakcemile3

hangi birine güleyim, duygulanayım şaşırdım kaydirigubbakcemile3 ben aslında hazır çıkmışken, tüllere tırmanma yarışına da başlarlar diye bekledim ama ileriki videolarda göreceğiz sanırım :tomato:

Bu arada oyuncak vık vık ederken Mercan'ın iç sesi sanki "nan vıkvıklayıp durma, bir yakalarsam ..." der gibi geldi bana :roflol:

Eğer onlar oynamazsa ben oynarım:

Ofis katında zor topladım oyuncakları be herkez almış gitmiş katta çingir çingirr sesler inliyodu:roflol:

Eve gitmeden herkez oynadı toplarla:B]

Ben de böyle bir ortamda çalışmak istiyoruuum delikafadulden alkisalkisalkis

Sonra Bulut'un kargolanacak hediyeleri bekleme ve zilli topların 4 olan sayısını 3'e düşürme maceralarıın fotolarını eklerim.. :

cokacimcoook delikafadulden cokacimcoook

Kesene bereket Püsküütüm, aklınla bin yaşa e mi, ne güzel düşünmüşsün Şeniz

not: Ben de oğlanlarında sünnetlerinde bir kargo gönderirim o zaman teyze olarak, değil mi? :roflol: :roflol:

kaydirigubbakcemile5 :roflol: :roflol: :roflol:

Püskütüm ya:roflol:
Çaki ve Mercana kurban ossun ablası gece koynumda yattılar tabi Cindynin gece 4 te gelip mavvvğğ mavvvrrvv diyerek anırması(Sen gibi:roflol:) bebelerini istemesi ile son buldu:asigim:
Yok öyle anneliğimi kapmak, sonra bir de " 'doğuran değil, doyuran anasıdır' der yavrılarımı kaparsın elimden" diye düşünmüş olabilir mi acaba Cindycim kaydirigubbakcemile3

Hah iyi bari.. Ben de dedim ki.. Yiğidim aslanım Mercan'ım her şeye böyle tekinsiz, bodoslama dalacak mı? Meğer o da araştırmacı profiterolmüş.. :asigim:

:roflol:

:roflol: :roflol:

Annem de onlara aşık olduğu için sorun yok:::asigim:

Sağol adaşımŞeniz

alkisalkisalkis Bu çiçekler anneciğine gidiyor a.s.

Son düzenleme:
Yufkam senin mesajı alıntı edemiyorum yoksa karışıcak:roflol:

Bademin bir videoda ip peşine koltuktan düşmesi var ben orda kamerayı düşürüyordum neredeyse gülmekten:roflol:

Tülleri Badem'im halletti köşe tarafta annem dün sabah koca bir yırtık buldu:roflol:

Şimdi aynı tülden arıyor fellik fellik:roflol:

Ben de oğlanlarında sünnetlerinde bir kargo gönderirim o zaman teyze olarak, değil mi? :roflol: :roflol:
Ay buna birileri çok sevinmiştir.. Benden söylemesi.. kaydirigubbakcemile5
Kep atma törenlerinde de sırayı başka bi' teyze alır artık.. :roflol:

Mübarek.. teyzelerkulübü.com

Ay buna birileri çok sevinmiştir.. Benden söylemesi.. kaydirigubbakcemile5
Kep atma törenlerinde de sırayı başka bi' teyze alır artık.. :roflol:

Mübarek.. teyzelerkulübü.com

:roflol::roflol::roflol:

Ne sevincem ya siz beni beleş hediye manyağa bir insan mı sandınız çok yadırgadım çok üzüldüm üstüne de küstüm:1closedeyes:

Yeni doğana Ata Altını alınır be cahiller:1closedeyes:-tatlicadiarzu-

Nerde altınlarım:roflol:

Ben de tek başıma yüzsüzler.com olcam galiba-tatlicadiarzu-

Senin küsmüş haline kurban olsunlar.. :asigim:

Altınları bekleyecen daha.. Beş yıllık kalkınma planına dahil ettik.. :roflol:

Senin küsmüş haline kurban olsunlar.. :asigim:

Altınları bekleyecen daha.. Beş yıllık kalkınma planına dahil ettik.. :roflol:

Desene Gap projesi gibi bir 30 yıl daha beklerimdelikafadulden

Altın kalpliler var etrafımda onlar mücevher değerinde yetiy banaŞeniz:asigim:

Efendim bugün ofiste yanımda iki tane süpriz yumurta vardı:asigim:

Tabi bizim ofiste pek durdukları söylenemez inatla koşarak ofisten çıkıp diğer bürolara girdiler ve çığlıklar gelince anladık ki başka ofisteler:roflol::asigim:

Bu da videomuzkaydirigubbakcemile3

İzlesene.com : Video - mercan ve çaki ofiste

Ya çok içim gidiyor bunlara ufff :çok üzgünüm: Bende istiyorum :çok üzgünüm: Ama Marley & Me'den sonra iyice imkansızlaştı :çok üzgünüm: Hemen kalkıp benim için kocaman ama hakikaten kocaman öpermisin dördünüde :çok üzgünüm:

Allah ım bütün kem gözlerden korusun muhteşem dörtlüyüde Bulut'umuda

Bir gün senin de olur kuzum inşallah:asigim:

Öptüm bile dörtlünü:asigim:Şeniz:asigim:

:1shok: artık işedemi gidiyor bu bıcırıklarkaydirigubbakcemile3

ya videoyu belki 10 kez denedim sadece başını izleyebildim nedense bir arıza var herhalde:çok üzgünüm:

bu arada sallanan herşeye saldırıyorlar çok şekerler yaa

bizde nazlıcanı aldığımızda tam bu boyutlardaydı sanırım 1,5 aylık oldular değilmi
nevbaharcığım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…