sporcu dediğin mercan gibi zeki ve çevik olacak çakinin ondan çekeceği var
çaki bir kez pati atana kadar mercan 10 pati atıyor
bu arada dikkatimi çeken başka bir ayrıntıda fonda TV sesi olmaması
demek sizde sabah erken saatlerde TV açılmıyorkaydirigubbakcemile3
ne dikkatli kadınım değilmi:lepi:
ya videoyu belki 10 kez denedim sadece başını izleyebildim nedense bir arıza var herhalde:çok üzgünüm:
Ya işte.. Filmi izledikten sonra, bu filmin en sakat tarafı, evcil edinmek isteyen ama yine de kafasında ufak da olsa bir şüphesi olan insan vazgeçer.. Bu ne be? der.. Hem onca zorluk, üstüne de büyük acı..
Sen yine de öyle düşünme didsim.. Arabesk olacak ama güzel olan her şeyin bir bedeli var...
Bu dostlarla yaşanılanların güzelliğinin tarifi imkansız.. O bedele katlanmak gerek.. Yok yapacak bi'şi..
Senin de evcilinin fotolarını görürürüz inşallah.. a.s.
Yok nevkuşum olur mu.. Ne zaman istersen ekle.. Ben taktım kafaya.. bir an önce izlemek istedim sen söyleyince.. Yoksa normaldir.. İşimiz çıkar, sonra izleriz vs.. Yeter ki izlenecek, bakılacak güzellikler olsun..
Ay bilsem akşam eklerdim
Video uzun olunca evet çok bekletiyor yüklenmesi ya:çok üzgünüm:
Yalnız Mercan aştı olayı, oyunlarda Çaki'nin canını yakıyor olsa gerek ki bağırıyor Çaki hemen alıyorum ama Mercan durur mu bu sefer hop benim üstüme zıplıyor zıpa:asigim:
sengözlerimebaksanab Amcam olaya doğrudan girmiş! :roflol:
a.s Tabii canım, artık daha nasıl anlatsın, beden-ruh bir arzu-şehvet demediği kalmış amcamın :roflol:
He yani di mi ama, adamcağıza eski günleri hatırlattı ki, o da örtülü anlatım :roflol: ancak bu kadar içini dökebildi herhalde :roflol:
Adam çoktan ölmüştür ya.. Israrla bana sulanmadığına eminim.. Karısıyla olan ilişkisine ağzımızın suları akarak bakardık hepimiz.. Ayrıca adamın oğlu da benim sefgilimdi..Koptum koptum:roflol:Tanımadığımız bir amcayı da azgın teke yaptıkya:roflol::roflol::roflol:
Bu fidyoda değil de bir öncekinde miydi şimdi hatırlayamadım ama Mercan'ın mabedinin pek bi yerinde olduğunu fark etmiştim..45-46. saniyelerde videonun ilk yüklenişinde ağır çekim ve donmalarda Badem'in aman yani şey Mercan'ın poposuna bir dikkat rica ediyorum cokacimcoook
:roflol: :roflol: Ya hakikaten.. Hiç böyle düşünmemiştim..Mercan'ı izlemeye dalmışken birden Badem gelince ekrana -o küçücük bedeniyle Şeniz- bir anda irkildim, hani iksir içip de devleşti Mercan gibi oldu bir anda delikafadulden
Maşallah hiçbir şey kaçmaz.. Ne yüzük, ne ses.. Her şey yakalanır.. Ajanbaşı Barçmanım Şenizdemek sizde sabah erken saatlerde TV açılmıyorkaydirigubbakcemile3
ne dikkatli kadınım değilmi:lepi:
İnşallah didsim.. Benim beyaz kremalı kukim de sanırım bu aralar kedi sahiplenecek.. Yerleşik düzene geçiyor gibi görünüyor.. Ufukta bir kedi var sanki? Ondan sonra da sıra sende.. a.s.Hala çıkamadım etkisinden filmin :çok üzgünüm: Çok haklısın yazdıklarında, umarım bir gün benimde bir bıcırım olur Püsküüt'üm :asigim:
Bu sahneyi farkettiğimde önce Cindy sanarak (sanmak isteyerek) "Ahh Cindy me bak.. Bi'düğünü çok gördünüz.. Evlenmeden, beyaz gelinlikler giyemeden çoluk çocuğa karıştırdınız masumu" diyecektim.. Sonra bi'daha baktım ki aslanım Badem.. Espri damakta kaldı tabe.. gamyoncuiremsu
eneeee..ben bunları yeni gördüm..
kocaman bi maşallah onlara maşalahh maşallah maşallah
çok sevimliler nevim yaaaa:asigim:
Ya-aa çocukken ısrarla kız bebelerle evcilik oynamazsam olacağı buydu işte.. :lepi:En azından oğlum Badem'im farkında olmadan tüle girdi sen oğlanı direk giydirmişin:roflol:
Benim de aklıma direk bu karesi gelmişti:asigim:
http://www.izlesene.com/video/hayvanlar-babamiz-badem-kendini-anne-sanarsa/899439
Çaki Badem'i anne sanıp süt aramaya başlayınca, Badem de kendini anne sanıp Çaki'yi Allah ne verdiyse temizliyor:roflol:
Fotoğraflar ise site açık kalırsa akşama:asigim:
Ya-aa çocukken ısrarla kız bebelerle evcilik oynamazsam olacağı buydu işte.. :lepi:
İki günde büyüdü mü bunlar.. Ya da ben öyle algıladım..
Çaki sanki Mercan'a "Oğlum sen beni ne kadar pataklarsan patakla, benim babam seni döver" der havasına girmiş.. :roflol: Baksana nara bile atmaya başlamış.. :roflol:
Mercan'ın da çok umurundaydı sanki.. Sonunda dönmüş totoyu.. :roflol:
Çaki'nin son saniyelerdeki yüz ifadesine (yani sağnak yağışa yakalanmadan önceki) bayıldım.. Hakikaten mest olmuş yani.. O kadar belli ki..
Maşallah onlara..
O nara da ben bile korktum dedim şimdi Badem'e girişicek galiba:roflol:
Şimdi Cindy süt emzirince yalama görevini Badem'e verdi:roflol:
http://www.izlesene.com/video/hayvanlar-babamiz-badem-kendini-anne-sanarsa/899439
Çaki Badem'i anne sanıp süt aramaya başlayınca, Badem de kendini anne sanıp Çaki'yi Allah ne verdiyse temizliyor:roflol:
Fotoğraflar ise site açık kalırsa akşama:asigim:
Dün kopmuştum bunu görünce:roflol: ama sitenin azizliğine uğradığımdan gönderilemedi mesajım, fransız güpuru mudur nedir derler böyle bir şey olsa gerek :roflol: Bence Badem ve Bulut'un gelinlikli fotoları acilen evlenecekler topiclerine eklensin, karar verememiş bayanlara örnek olsunlar delikafadulden
Ay abla:roflol::roflol:Yeminle aklıma geldi video çekecektim :roflol: Haber kanalı açıktı mitingleri gösteriyordu sesini kapattım TV nin:roflol:
:roflol: :roflol:
Ya da "Biz neden evde kaldık?" topiği de olabilir.. Böyle gelinlik giyip süzüm süzüm süzülürseniz millet korkabilir.. mesajı olabilir cam şişede.. O cam şişe sonra bir gün Son Ada diye bir yere çarpar.. Merak etmiştir birileri, birilerinin fikirlerini.. Ama ne yazıldı, ne düşünüldü takip edilmemiştir.. e olabilir.. Fransız güpuru perde gibi inerse adamın gözlerine dünya unutulabilir.. bu mesaj nedir? içinde kaç tane kinaye barındırmaktadır..? 1 den 10 a kadar saymayı öğretmek istediğiniz kişilere okutunuz lütfen..
:roflol:
HaaaCADIARZU
Kinayı bu kırmızılı yerde miCADIARZUAllam önce ben kendim saymayı öğreneyim
yaaa çok üzgünüm bende video gözükmüyor yine:çok üzgünüm:
Barçmanım aklıma ne geldi.. izlesene.com a girsen.. sonra da mesela "çaki" yazıp aratsan.. karşına gelince fidyo tıklasan.. Acaba o zaman olur mu?
Hiç mantık yok sözlerimde.. lay lay loommm
valla her türlü denedim hatta amuda kalkıp baktım ama olmuyor:1no2:
bu arada yeni fotolar harika bir kere inanılmaz net çıkmış foto fonuda balıklı balıklı çok hoş
bıcırıklarsa harika ötesi:asigim: onları tanımlayacak bir sıfat bulmakta zorlandım
püsküütüm yardımcı ol usta bir yazar olarak:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?