Ya yufkam ama senin anneciğine benim Badem'im ne yapsa yaranamıyor:roflol:
Çocuk dövmedi sövmedi sadece sevdi bu seferde insan anasını tanımaz mı:roflol::roflol:
Yakında ben yalayacam bebeleri ozaman ne dicek annen acep:roflol:
:roflol: :roflol:
Ya da "Biz neden evde kaldık?" topiği de olabilir.. Böyle gelinlik giyip süzüm süzüm süzülürseniz millet korkabilir.. mesajı olabilir cam şişede.. O cam şişe sonra bir gün Son Ada diye bir yere çarpar.. Merak etmiştir birileri, birilerinin fikirlerini.. Ama ne yazıldı, ne düşünüldü takip edilmemiştir.. e olabilir.. Fransız güpuru perde gibi inerse adamın gözlerine dünya unutulabilir.. bu mesaj nedir? içinde kaç tane kinaye barındırmaktadır..? 1 den 10 a kadar saymayı öğretmek istediğiniz kişilere okutunuz lütfen..
:roflol:
HaaaCADIARZU
Kinayı bu kırmızılı yerde miCADIARZUAllam önce ben kendim saymayı öğreneyim
:roflol: :teselli:
Evet o kırmızılı yerlerde de var kinaye ancak temel: "Son Ada" sözcükleri..
İsmi lazım olmayan şahıs anlayacak okuyunca.. yerimseniben
Ben de gevrek gevrek bakacam buradan..
Bir kolye ile nasıl oynanır
]
Didsim kuzummmŞeniz Benim de en çok sevdiğim kare o oldu yavrumun suratına basmış manyak:roflol:Vala bişi koymadım ama sallanan şeylere karşı inanılmaz aşkları var:sm_cool:
Çatlak bu Mercan vallahi :roflol::roflol: Aynı sen naniknanik:roflol::roflol::roflol::roflol:
Sende boş duracağına kurtarsana Çaki'mi :mymeka:
:çığlık çığlığa kaçan kuzu smayli:
Bence de kaçsan iyi edersin hoşşikÇok üzgünüm çoookcokacimcoook
Dikkat et artık arkanı kolla da Mercan üstüne basmasın:jeyyar::roflol::roflol:
Çatlak bu Mercan vallahi :roflol::roflol: Aynı sen naniknanik:roflol::roflol::roflol::roflol:
Sende boş duracağına kurtarsana Çaki'mi :mymeka:
:çığlık çığlığa kaçan kuzu smayli:
:roflol: He valla ağzına sağlık didsçim yaa, di mi bizimki de elmira kılıklı fotosunu çekiyo, ezme olmuş bizim oğlan orda kaydirigubbakcemile3 sen soldan kaç, ben sağa gitti derim yerimseniben
:roflol: He valla ağzına sağlık didsçim yaa, di mi bizimki de elmira kılıklı fotosunu çekiyo, ezme olmuş bizim oğlan orda kaydirigubbakcemile3 sen soldan kaç, ben sağa gitti derim yerimseniben
İkimizi birden keser biliyosun dimi :roflol::roflol::roflol:
Allah neler yaratıyo yaaa. yerim onları bennnnnn çok tatlılar. 41 kere maşallah.
Ay ay bayıldım , öldüm bittim ben onlara
Bu kadar mı şeker olurlar yaaaaa
Çok şanslısın
Allahım bu nasıl pozdur ya:asigim: Yüz güzeli yarışmasına sokmak lazım bunları
Mercan pehlivanı, Çaki'nin üzerinden kalksaydı o da bi'hamle yapacaktı da.. na mümkün.. Badem de yok ki yanlarında korusun oğluşunu..
.........bıcırıklarsa harika ötesi:asigim: onları tanımlayacak bir sıfat bulmakta zorlandım
püsküütüm yardımcı ol usta bir yazar olarak:uhm:
Kinayeleri sıkı dizmişim vallahi.. İnsan arada boşluk bırakır........Ensemde hissettiği :mymeka: şaplaklar ve kafama gelen taşlardan :tomato: ayağa kalkabilirsem yorumları görebileceğim :dilcikar:
Ya ama fotolarda valla hep pehlivanı görüyosunuzkaydirigubbakcemile3
Kaç kez Mercan'ı kurtardım Çaki'nin elinden haberiniz yok:roflol:Çaki azdığı zaman havaya zıplayıp üstüne atlayarak hamle yapıyor hile var kırmızı kart diyorum ama bana da atlıyor:roflol::roflol:
Yüreğine sağlık nevkuşum... a.s.
İyi ki paylaşmışsın içindekileri..
Senin deyiminle "insan parçacıkları" denilen yaratıklar, sahip oldukları bütün duyguları "para" üzerine konuşlandırıyorlar.. Onlara göre bahsi geçenler canlı değil.. Alınıp satılabilir bir meta.. O nedenle, her kim ki petshopa satış için yavru veriyor, işlediği suç tek kişilik değil.. Petshoptan hayvan satın alan da en az onun kadar suçlu.. Bu bilinç oturur mu bir gün? Hayır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?