Hakikaten Bu sefer Evimizin Son Bebeleri Mercan ve Chucky

Çatlağa bak ya üstüne basmış :roflol::roflol: Ne koydun nan kolyeyede bu hale geldiler :roflol::roflol::roflol:

(( ))

:mymeka: Laf Badem'e değil, Çaki'yeydi b usefer akıllım kaydirigubbakcemile3 Yahu sevmese o kadar yorum yapar mı hiç yerimseniben

Ensemde hissettiği :mymeka: şaplaklar ve kafama gelen taşlardan :tomato: ayağa kalkabilirsem yorumları görebileceğim :dilcikar:

HaaaCADIARZU

Kinayı bu kırmızılı yerde miCADIARZUAllam önce ben kendim saymayı öğreneyim

Sen kafanı yorma :1no2: laf bana, bana

:roflol: :teselli:

Evet o kırmızılı yerlerde de var kinaye ancak temel: "Son Ada" sözcükleri..
İsmi lazım olmayan şahıs anlayacak okuyunca.. yerimseniben
Ben de gevrek gevrek bakacam buradan..

Umarım bu kadar kinayeyi hak edecek kadar eskidir sözü edilen yorum tarihi, bilenler son haftalarda neler çektiği ve evcil dışında topic ziyaret edemediğimi bilir :dilcikar:

:roflol:

Bir kolye ile nasıl oynanır

]​

:1shok: Mercaaan, kalk sıpa Çaki'nin üstünden klava: Yaa, suratın haline bakın kaydirigubbakcemile3 Ay, Çaki'yi Mercan'ın gazabından koruma derneği mi kursak ne :roflol: Ama kardeşi olduğuna göre baş etmeyi öğrenmeli, değil mi? CADIARZU :roflol:

Allah'ım o patinin hali, Çaki'ninkini kastediyorum, ne düşünüyor küçük bey acaba, hafif bir seksilik de söz konusu sanki, ay yerim ben bunu yaaaaaaaaaaaa cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook

Yufkam ben de anneciğine takılıyorum yaŞeniz
Ayrıca sen niye üstüne alındın yahu sanmam yanifisfisfis

Didsim kuzummmŞeniz Benim de en çok sevdiğim kare o oldu yavrumun suratına basmış manyak:roflol:Vala bişi koymadım ama sallanan şeylere karşı inanılmaz aşkları var:sm_cool:

Didsim kuzummmŞeniz Benim de en çok sevdiğim kare o oldu yavrumun suratına basmış manyak:roflol:Vala bişi koymadım ama sallanan şeylere karşı inanılmaz aşkları var:sm_cool:

Çatlak bu Mercan vallahi :roflol::roflol: Aynı sen naniknanik:roflol::roflol::roflol::roflol:
Sende boş duracağına kurtarsana Çaki'mi :mymeka:

:çığlık çığlığa kaçan kuzu smayli:

Çatlak bu Mercan vallahi :roflol::roflol: Aynı sen naniknanik:roflol::roflol::roflol::roflol:

Bence de kaçsan iyi edersin hoşşikÇok üzgünüm çoookcokacimcoook

Dikkat et artık arkanı kolla da Mercan üstüne basmasın:jeyyar::roflol::roflol:

Bence de kaçsan iyi edersin hoşşikÇok üzgünüm çoookcokacimcoook

Dikkat et artık arkanı kolla da Mercan üstüne basmasın:jeyyar::roflol::roflol:

Bassın :roflol::roflol: O'nun bastığı yerde gül biter sırnaşık şey

:roflol: He valla ağzına sağlık didsçim yaa, di mi bizimki de elmira kılıklı fotosunu çekiyo, ezme olmuş bizim oğlan orda kaydirigubbakcemile3 sen soldan kaç, ben sağa gitti derim yerimseniben

:roflol: He valla ağzına sağlık didsçim yaa, di mi bizimki de elmira kılıklı fotosunu çekiyo, ezme olmuş bizim oğlan orda kaydirigubbakcemile3 sen soldan kaç, ben sağa gitti derim yerimseniben

İkimizi birden keser biliyosun dimi :roflol::roflol::roflol:

İkimizi birden keser biliyosun dimi :roflol::roflol::roflol:

Sağdan Badem soldan ben ortada 4 pari ailesi ve ben sizi tenhada kıstırırın allamaÇok üzgünüm çoook:roflol:

Yufkam ayrıca çok güldüm 3 bebe 2 ana:roflol::roflol::roflol:

Kuzum arkanı kolla artık 1 kedide 4 pati, bizde var 4 kedi eder 16 pati.

Kıymık kıymık ettircem seni nan:1closedeyes:delikafadulden

Allahım bu nasıl pozdur ya :asigim: Yüz güzeli yarışmasına sokmak lazım bunları

Mercan pehlivanı, Çaki'nin üzerinden kalksaydı o da bi'hamle yapacaktı da.. na mümkün.. Badem de yok ki yanlarında korusun oğluşunu..

Son düzenleme:

Ya ama fotolarda valla hep pehlivanı görüyosunuzkaydirigubbakcemile3

Kaç kez Mercan'ı kurtardım Çaki'nin elinden haberiniz yok:roflol:Çaki azdığı zaman havaya zıplayıp üstüne atlayarak hamle yapıyor hile var kırmızı kart diyorum ama bana da atlıyor:roflol::roflol:

.........bıcırıklarsa harika ötesi:asigim: onları tanımlayacak bir sıfat bulmakta zorlandım
püsküütüm yardımcı ol usta bir yazar olarak:uhm:

Bir ajanbaşı olarak yerinde yorumlar yapıyorsun zaten.. yerimseniben

Ayrıca bu bebeler dünyanın bütün güzel sıfatlarını tüketirler..

Not: Kocaman bir estağfurullah.. Kısaca okur-yazar diyelim.. yerimseniben (içimden de bi'ses "ajanbaşı" demekle abartmamışsın diyor)

......Ensemde hissettiği :mymeka: şaplaklar ve kafama gelen taşlardan :tomato: ayağa kalkabilirsem yorumları görebileceğim :dilcikar:
Kinayeleri sıkı dizmişim vallahi.. İnsan arada boşluk bırakır..
E-ee ne yapayım.. Benim için de senin ne diyeceğin önemliydi.. bekle bekle, kurudum.. Şimdi vınlayayım hemen.. bakalım ne yazdın?
ama önce öpeyim de geçsin.. :teselli:

16 Mart akşamına kadar petshop denen ölüm tacirlerinin kafeslerin de gördüğüm zavallı yavru kedi-köpek evcillere çok üzülür içim yanar, şu kafeste hapsedildiği için kimbilir ne kadar üzgün der ve kurtarmak için çeşitli yollar arardım.

Sanırım insanlar değildir öğreten biz sadece öğreneniz hemde hayvanlardan. Benim bebeklerimden çok önemli bir şey öğrendim ben.

O kafese girip bir yuva beklemek için hapsoldukların da gerçekten ne hissettiklerini öğrendim.

Şimdi Çaki ve Mercan bebektiler sadece annelerini koku yolu ile tanıyorlardı. Gözleri açıldı hayatlarında ilk gördükleri nesne benim evimdeki nesneler duydukları ilk insan kokusu bendim.

Ayaklandılar... İlk oynadıkları bendim, ilk mama yiyip ilk sularını ben yanlarındayken tükettiler.

İşte o zaman düşündüm, anne sütünün kesilişinden itibaren petshoplara acımazsızca verenler, verilen yavrular sadece hapsolmuyor bir evi bir anneyi bir sevgiyi kaybediyor doğumlarından itibaren hiç yaşamadıkları bir duyguyu yaşıyorlar YALNIZLIK...

Çaki de Mercan da evin her köşesini biliyor yatağın altında ne var, mutfak dolaplarının her birinde neler var, çikolatalar hangi çekmecede. Annelerinin süt verme zamanı geldi mi, -anneleri ya salonda ya odamda- arıyorlar buluyorlar.

Düşündüm bir an, ya bende o insan parçacıklarından olsaydım ya petshopa verseydim. Bunca öğrenip bildikleri tek sevgiden sadece bir dakika da kopup bir boşluğa atılacaklardı.

Düşünce daha iyi anladım. Artık o kafeslerin arkasında ki yavruların sadece bir yuva değil arkalarında neler bırakıp oraya geldiklerini daha iyi anladım. Ve daha bir sinirle küfrettim bu dengeye, insan eşitliğine.

Neden yazdım bunları kimbilir, aklımdakini sizinle paylaşmak olsa gerek.

Düşündükçe çıldırdım çünkü öfkeme sahip olamadım. Bunca şeyin ilkini senin elinde yaşamış olan bir minik meleği nasıl bir kafese koyup satabilirsin anlam veremedim. Veremem de...

Off off, hepsini alsakya kurtarsak ya...

Son düzenleme:

Hah şöyle.. :lepi:
Zamanında söylesene nevkuşum yahu..
Ben de düşünüp duruyorum: Yoksa gönlümü azgın, anarşist bir pehlivana mı kaptırdım? :roflol:

Yüreğine sağlık nevkuşum... a.s.
ıyi ki paylaşmışsın içindekileri..
Senin deyiminle "insan parçacıkları" denilen yaratıklar, sahip oldukları bütün duyguları "para" üzerine konuşlandırıyorlar.. Onlara göre bahsi geçenler canlı değil.. Alınıp satılabilir bir meta.. O nedenle, her kim ki petshopa satış için yavru veriyor, işlediği suç tek kişilik değil.. Petshoptan hayvan satın alan da en az onun kadar suçlu.. Bu bilinç oturur mu bir gün? Hayır.

Ben de aldım 2 kez:çok üzgünüm:Birinde Cindy'i gözleri çapaktan kapanmız göremez haldeyken kurtardığım diğeri Balım'ı kurtardım sanarken kaybettiğim:çok üzgünüm:Aslında benim gibiler de onlara prim veriyor işte ama göre göre bakınca da suçluluk duygusundan ölecem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…