Hakikaten Bu sefer Evimizin Son Bebeleri Mercan ve Chucky

[yahoovideo]12804243[/yahoovideo]

Fotoğraftan sonra bir süpriz de benden size buyrun izleyin:dance:

ay bunlara ölünür yaaaa sırnaşık şey bir lokmalar yaa kaydirigubbakcemile3 Allah ım bütün nazarlardan korusun işallahhhhhh yicem kesin yicem bunları cokacimcoooksırnaşık şey hele kamerayı takip edişleri yokmuu :roflol::roflol:

Onlar daha göremiyolar kuzum:dance:

2 videoyu birleştirdim yukardakini izlemenize gerek yok efem buyrunuz:asigim::asigim:

[yahoovideo]12804587[/yahoovideo]

Yani videoyu izlerken nasıl sesler çıkardıysam annem geldi :roflol::roflol:

01:21'de o ellerini açıyor sonra esniyor ya hani sırnaşık şey Allah ım ölücem kaydirigubbakcemile3 çabuk kalkıyosun gidip ısırıyorsun onu yaptığı için cokacimcoook , yoksa ben kaçırmaya geliyorum söyle organize olsun sırnaşık şey

Resmen aşık oldum ben bunlara

nevbahar görüyom profilden kocaelindesin. derhal yafrilerden istiyorum :jeyyar:

Senden önce sırada kaç kişi var haberin varmı şekerim :smiley-cool:

seninde profilde diğer diyo.sana gelene kaa ohoo biz bikerem hemşeriyis hem kedi annesi olarak tecrübeli bi anneyim.:1closedeyes:
nevbahar bak hastanenin ordayım dolphinin üstü üniverstenin yanı.. koordinatları bildirdim bekliyom:jeyyar:

cokacimcoook çok tatlılar.
teşekkürler nevim, sayende kedilerin gelişim evrelerini öğreniyoruz.

mirmirmirmir mercan bebe gerinip esnemiş ya, fark etmeden ben de esnemeye başlamışım kaydirigubbakcemile3.

Ben onun kuzusuyum Çok üzgünüm çoook verdirtmem bıcırlarımı bağane :mymeka: naniknanik

nan sakin olun nan:roflol:

Dolpinde nerdesin kahve dünyasındaysan 2 yıl bedava kahve ısmarlarsan yavruların poklarını hatıra veririmdelikafadulden

Kuzum sen de heç sulanma sanada yok yavru filan:roflol:

Yavrular benimle kalıcek nan sulanmayın annemi daha anca ikna ettik zaten:mymeka:

Okudunmu EcinniliBarones'cim :dilcikar:

Sanada tesüf ederim kuzum :mymeka: İnsan numaradan sana veririm der pis :dilcikar:

aman sevsinler bende okypete ye sulanırım :dilcikar:

Okudunmu EcinniliBarones'cim :dilcikar:

Sanada tesüf ederim kuzum :mymeka: İnsan numaradan sana veririm der pis :dilcikar:

okudum okudum !!

boşver şekerim gel sen ben sana da bulurum.. bi kaka için gitçem ona günde 7 liraya bi kave ısmarlaycam pışııkkk o gelsin bana kedisini vermesinin şerefine her gün özsarda iskender ısmarlasın sonra da süttende kazandibi yedirsin.. şakkıdı

:roflol::roflol::roflol:nan özharda naadar biliyon mu sen iflas mı ettircen beni adam başı 20 kağattan aşağa çıkamıyoruz ordan:mymeka:

Okypetenin daha kedisi koca bulmadı çok beklersiniz:teselli:-tatlicadiarzu-

Hakkaten kedi istiyosan bulmana yardımcı olabilirimcokacimcoook

isstiyorum valla ama annem istemiyo. zapık bir van kedim vardı . çarşı içinde gördüğün tüm beyaz jedilerin babası olur. aynı zamanda kendi cinsiylede münasebeti olan ve hatta onlarlada doymayıp iki günde bir ayağımı taciz eden zapık kediciim.. evi terk etti gelmiyo bayadır. dur ben bi evleniyim derhal istiyorum. .

ayrıcenez özsar senin köpeen ossun ısmarlarım ben saa ama arkadaşların gelmesin he o kadarda değil yani para basmıyoz şurda :1closedeyes:

Hiç gülesim yok be :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Höyyttt dokundurtmam kuzuma :mymeka: :roflol::roflol:

hee, gör bakalım ben eksik kalırsam trene atladığım gibi soluğu orada almıyor muyum? (treni fobisi olan tek ayağı havada yorgun ikonu)

Yorgunum( öff adam gibi nik alaydın yorgunum demek hoşuma gitmiy:dilcikar:) ve kuzuparem didsime itafen başımı yedikleri için:roflol::asigim:

:mymeka: bi nikime laf etmediğin kaldıydı, hain şey :dilcikar: ben o kafada yenmedik yerler görüyorum dids , ne dersin? :jeyyar: önümüzdeki günlerde yiyecek baş eti kalmış di mi? delikafadulden

:roflol: ben akşam kötüydüm, şimdi ilk fotoyu görünce bir çığlık atmışım, anneeee geeellll gellll koş çabuuukkk, :roflol: annemin yüreğine iniyordu az daha, ekrana bakınca ama aynı aptal surat ifadesine büründü o da "oyy oyyy kocaman olmuşlar" ben:"anne yakın çekim"
"ayy bu ne pozlar böyle, kıç baş pozlara bak!" "öbürü nerde, ay o da açmış popoyu, parmaklara bak ... cokacimcoook" vb cümleler eşiliğinde yedik ekrandan kendilerini.

videolar da üzerine tatlı niyetine harika olduuuu :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: hem de şeker yükseltmiyor delikafadulden

soru: ortada yer kalmadı da mı çaki, mercanın tepesine çıktı acep? kaydirigubbakcemile3 bir oğlan babaya bu kadar mı çeker, o esneme allahım bademin kopyası yav hakkaten :asigim:

Bunlar hakikaten manyak karate eder gibi haraketler yapıp duruyo çaki:roflol:

O anası gibi manyak badem de babası gibi esnesin uyusun hor hor:roflol:

Tren fobin varsa otobüs var kardeşim 1 saatte geliniy:1closedeyes:

Yarın evde yokum yalnız barones beni özhara götürcek-tatlicadiarzu-

yav bu oğlanlar kameraya poz vermiş resmen yahu, biz yeğenime verdiremiyoruz :roflol:
öğretsin abileri ona da :roflol:

a ha nev gördün mü bak, yalnız değilmişim. benim gibi annezedeymiş EcinniliBarones de. :1hug:

Millet evleneyim şunu şunu yapacağım der, biz kedi alacağız eve diyoruz :uhm: bu işte bir gariplik yok, değil mi? fisfisfis

Senin kurtuluşun yok zaten ayağını denk al! Ben tren örneği verince(gerçekçiliğim kurusun) itiraf ihtiyacı hissettim :mymeka: hemen lafa atlamasan olmayacak değil mi? delikafadulden cokacimcoook Ben de isterim İskender cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…