ay bunlara ölünür yaaaa sırnaşık şey bir lokmalar yaa kaydirigubbakcemile3 Allah ım bütün nazarlardan korusun işallahhhhhhyicem kesin yicem bunları cokacimcoooksırnaşık şey hele kamerayı takip edişleri yokmuu :roflol::roflol:
nevbahar görüyom profilden kocaelindesin. derhal yafrilerden istiyorum :jeyyar:
Senden önce sırada kaç kişi var haberin varmı şekerim :smiley-cool:
seninde profilde diğer diyo.sana gelene kaa ohoo biz bikerem hemşeriyis hem kedi annesi olarak tecrübeli bi anneyim.:1closedeyes:
nevbahar bak hastanenin ordayım dolphinin üstü üniverstenin yanı.. koordinatları bildirdim bekliyom:jeyyar:
aman sevsinler bende okypete ye sulanırım :dilcikar:nan sakin olun nan:roflol:
Dolpinde nerdesin kahve dünyasındaysan 2 yıl bedava kahve ısmarlarsan yavruların poklarını hatıra veririmdelikafadulden
Kuzum sen de heç sulanma sanada yok yavru filan:roflol:
Yavrular benimle kalıcek nan sulanmayın annemi daha anca ikna ettik zaten:mymeka:
Okudunmu EcinniliBarones'cim :dilcikar:
Sanada tesüf ederim kuzum :mymeka: İnsan numaradan sana veririm der pis :dilcikar:
aman sevsinler bende okypete ye sulanırım :dilcikar:
okudum okudum !!
boşver şekerim gel sen ben sana da bulurum.. bi kaka için gitçem ona günde 7 liraya bi kave ısmarlaycam pışııkkk o gelsin bana kedisini vermesinin şerefine her gün özsarda iskender ısmarlasın sonra da süttende kazandibi yedirsin.. şakkıdı
:roflol::roflol::roflol:nan özharda naadar biliyon mu sen iflas mı ettircen beni adam başı 20 kağattan aşağa çıkamıyoruz ordan:mymeka:
Okypetenin daha kedisi koca bulmadı çok beklersiniz:teselli:-tatlicadiarzu-
Hakkaten kedi istiyosan bulmana yardımcı olabilirimcokacimcoook
isstiyorum valla ama annem istemiyo. zapık bir van kedim vardı . çarşı içinde gördüğün tüm beyaz jedilerin babası olur. aynı zamanda kendi cinsiylede münasebeti olan ve hatta onlarlada doymayıp iki günde bir ayağımı taciz eden zapık kediciim.. evi terk etti gelmiyo bayadır. dur ben bi evleniyim derhal istiyorum. .
Höyyttt dokundurtmam kuzuma :mymeka: :roflol::roflol:
Yorgunum( öff adam gibi nik alaydın yorgunum demek hoşuma gitmiy:dilcikar:) ve kuzuparem didsime itafen başımı yedikleri için:roflol::asigim:
Yani videoyu izlerken nasıl sesler çıkardıysam annem geldi :roflol::roflol:
01:21'de o ellerini açıyor sonra esniyor ya hani sırnaşık şey Allah ım ölücem kaydirigubbakcemile3 çabuk kalkıyosun gidip ısırıyorsun onu yaptığı için cokacimcoook , yoksa ben kaçırmaya geliyorum söyle organize olsun sırnaşık şey
Resmen aşık oldum ben bunlara
ben o kafada yenmedik yerler görüyorum dids , ne dersin? :jeyyar: önümüzdeki günlerde yiyecek baş eti kalmış di mi? delikafadulden
isstiyorum valla ama annem istemiyo. zapık bir van kedim vardı . çarşı içinde gördüğün tüm beyaz jedilerin babası olur. aynı zamanda kendi cinsiylede münasebeti olan ve hatta onlarlada doymayıp iki günde bir ayağımı taciz eden zapık kediciim.. evi terk etti gelmiyo bayadır. dur ben bi evleniyim derhal istiyorum. .
ayrıcenez özsar senin köpeen ossun ısmarlarım ben saa ama arkadaşların gelmesin he o kadarda değil yani para basmıyoz şurda :1closedeyes:
Bunlar hakikaten manyak karate eder gibi haraketler yapıp duruyo çaki:roflol:
O anası gibi manyak badem de babası gibi esnesin uyusun hor hor:roflol:
Tren fobin varsa otobüs var kardeşim 1 saatte geliniy:1closedeyes:
Yarın evde yokum yalnız barones beni özhara götürcek-tatlicadiarzu-
Paylaşalım cokacimcoook ay çok şeker değillermi ya çıldırıcam kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?