kaydirigubbakcemile3 Püsküüt,
ben Bulut ile tavla oynarım, üzülmesin.
avans oyun bile veririm.
Takmam mı hiç..
....Gerçi daha beşi bir yerdelik boyunları yok az büyüsünler onuda takarsın demi püskütüm:tomato:
oyyoyyyyoyoyyyyyyyyyyy masallah
nev bunlar ne zaman dogdu
ay birisi cindy birisi badem sanki ne cok benziyor
allah saglikli büyütsün
ayrica nev kimseye verme bunlari analarindan sakin ayirma kiyamam
Püskütüm ellerine sağlık veeee Bulutun topiğine ışınlanıyorum hemen eğer sözünü tutmadıysam dalmaya gelicem hazır olcokacimcoook
Höstttt höstttttt bambusi çık aradan:mymeka:
O parçayı Bulut değiştirecek bir kere, artık kocaman aile oldu hepsi:asigim:
Tavla tabi ki oynamayacak artık okeye 3. ve 4. geldi bol bol okey oynarlar:sm_cool::asigim:
Bu arada hemencek kolyeli fotoları aldım Allah'ım ne kadar da güzel olmuşlar:asigim: Gerçi daha beşi bir yerdelik boyunları yok az büyüsünler onuda takarsın demi püskütüm:tomato:
Yorgunum çok güldüm yazdıklarına ya çok yaşa emi:roflol: Ee adını sen koydun onlar 4 pati ailesi o pozları daha çok görücez umarım cindy yavruları dövmezse:roflol:
oyyoyyyyoyoyyyyyyyyyyy masallah
nev bunlar ne zaman dogdu
ay birisi cindy birisi badem sanki ne cok benziyor
allah saglikli büyütsün
ayrica nev kimseye verme bunlari analarindan sakin ayirma kiyamam
Takmam mı hiç..
Önce bi'okey takımı alayım sonra da beşibiryerdeler için kumbara.. :roflol:
a.s 4 Pati Ailesi onlaaar badem mirmirmirmir cindy delikafadulden mercan mirmirmirmir çaki delikafadulden
kibar insan, ne yapsın karşısındaki altıngöz :1shok: çıkınca durumu bozmuyor :roflol: :roflol: :roflol:
KIRMIZI KARGO yola çıktı..
İç ses: Bulut montunu giy oğlum! Teslimat işi çıktı. Harçlığını çıkart sana tavuk alayım.
Allahhhhh ben o kargocuyu teslim alayım geri göndermemdelikafadulden
Bademe kırmızı atkı takıp yollarım olmaz mı:roflol: Zaten bademi gören köpek sanıyor sana yavru köpek gibi yedirrim-tatlicadiarzu-
:roflol: :roflol:
Yahu hakikaten Badem'in bi'fotosu vardı.. O geldi aklıma şimdi.. Hani kıyafetli olan.. Öyle yollasan kesin yerim..
Tek sorun şurada.. 37 kiloluk cüsse birden 3 kiloya düşünce onu aklıma nasıl açıklayacam?
Hah buldum..
Ankara - Kocali git gel 1889 saat.. E normal 30 kilo verilir.. :roflol: :roflol:
:roflol: :roflol: Çocuğa hakaret etmişim resmen yahu.. yarısını saymamışım heybetli cüssesinin.. :roflol:
Lütfen kendisini 6 kilo:roflol:
Sen asıl ev ahalisini düşün 6 kilo yerine 30 kilo bir kedi nasıl yuttururdum:roflol:
Bu dünya güzellerini doğurmak için bunca çileye katlanan CINDY'e takılarını taktık.. yerimseniben
Önce bunları takmamız lazımdı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?