Hakikaten Bu sefer Evimizin Son Bebeleri Mercan ve Chucky

Eski günler geldi şimdi aklıma..
Badem bekarken ne güzel aylaklık ederdik..

Sonra zaman geçti.. Badem'in aylaklık sezonu bitti.
Nurtopu gibi iki tane oğlu oldu Cindy'den..

Peki ya ben? Biricik tavla arkadaşımı kaybetmiş oldum.

Neyse.. Kendi dertlerimle meşgul etmeyeyim kimseyi..
Önce amcalık görevimi yerine getireyim.
Yahu bunlar da çok minnakmış.. Zor taktım kolyelerini.

Bu iş de tamam..
Ama içimden bir ses kendini gitarına ver diyor..Zaten bildiğim tek bir şarkı var:

kaydirigubbakcemile3 Püsküüt,
ben Bulut ile tavla oynarım, üzülmesin.
avans oyun bile veririm.

Püskütüm ellerine sağlık veeee Bulutun topiğine ışınlanıyorum hemen eğer sözünü tutmadıysam dalmaya gelicem hazır olcokacimcoook

Höstttt höstttttt bambusi çık aradan:mymeka:

O parçayı Bulut değiştirecek bir kere, artık kocaman aile oldu hepsi:asigim:

Tavla tabi ki oynamayacak artık okeye 3. ve 4. geldi bol bol okey oynarlar:sm_cool::asigim:

Bu arada hemencek kolyeli fotoları aldım Allah'ım ne kadar da güzel olmuşlar:asigim: Gerçi daha beşi bir yerdelik boyunları yok az büyüsünler onuda takarsın demi püskütüm:tomato:

Yorgunum çok güldüm yazdıklarına ya çok yaşa emi:roflol: Ee adını sen koydun onlar 4 pati ailesi o pozları daha çok görücez umarım cindy yavruları dövmezse:roflol:

oyyoyyyyoyoyyyyyyyyyyy masallah
nev bunlar ne zaman dogdu
ay birisi cindy birisi badem sanki ne cok benziyor
allah saglikli büyütsün
ayrica nev kimseye verme bunlari analarindan sakin ayirma kiyamam

allah saglikli büyütsün

Aaaa verir miyim hiç kız deli misindelikafadulden

Satıyorum tanesi 750 lira önüme gelene vericem-tatlicadiarzu-:roflol:

...

Püskütüm okey takımı ben de var sen tez elden kumbara al:roflol:

Ya.... Nasıl böyle bi'şey yaptım ben..
Tuh kafama..

Dur dur.. telafi edecem hemen..

aç gözlü insan :dilcikar:
bu arada anlaşıldı sen okeye 3., 4. arıyormuşsun da ondan şey ettirmişsinkaydirigubbakcemile3

a.s 4 Pati Ailesi onlaaar badem mirmirmirmir cindy delikafadulden mercan mirmirmirmir çaki delikafadulden

allah saglikli büyütsün

askere gidecekler neredeyse kaydirigubbakcemile3

Takmam mı hiç..
Önce bi'okey takımı alayım sonra da beşibiryerdeler için kumbara.. :roflol:

kibar insan, ne yapsın karşısındaki altıngöz :1shok: çıkınca durumu bozmuyor :roflol: :roflol: :roflol:

İlk cümlede ki smilli anlatım şahane yorgunum:roflol::roflol:

Benim suçum yok o dedi altın takıcam diye bende ne edem bir altın mamaya bilem yetmez beşi bir yerde alsında bir paket mama alayım dimi ama-tatlicadiarzu-

Bu dünya güzellerini doğurmak için bunca çileye katlanan CINDY'e takılarını taktık.. yerimseniben

Önce bunları takmamız lazımdı..

Benim bile tek taşım olmadı be bu hatun 1 yaşını geçti her bişiyi oldu sıpanın kıskanmıyorum ama -tatlicadiarzu-

Ellerine sağlık püskütüm ama fotoğrafta güzeller de bakalım yakından nasıllar adresimi veriyorumkaydirigubbakcemile

Mercan esnek mahallesi, çaki balboğa sokak, bademli sindiş apartmanı kat: çatı daire: belirsiz
-tatlicadiarzu-

KIRMIZI KARGO yola çıktı..

ıç ses: Bulut montunu giy oğlum! Teslimat işi çıktı. Harçlığını çıkart sana tavuk alayım.

KIRMIZI KARGO yola çıktı..

İç ses: Bulut montunu giy oğlum! Teslimat işi çıktı. Harçlığını çıkart sana tavuk alayım.

Allahhhhh ben o kargocuyu teslim alayım geri göndermemdelikafadulden

Bademe kırmızı atkı takıp yollarım olmaz mı:roflol: Zaten bademi gören köpek sanıyor sana yavru köpek gibi yedirrim-tatlicadiarzu-

Allahhhhh ben o kargocuyu teslim alayım geri göndermemdelikafadulden

Bademe kırmızı atkı takıp yollarım olmaz mı:roflol: Zaten bademi gören köpek sanıyor sana yavru köpek gibi yedirrim-tatlicadiarzu-

:roflol: :roflol:

Yahu hakikaten Badem'in bi'fotosu vardı.. O geldi aklıma şimdi.. Hani kıyafetli olan.. Öyle yollasan kesin yerim..

Tek sorun şurada.. 37 kiloluk cüsse birden 3 kiloya düşünce onu aklıma nasıl açıklayacam?

Hah buldum..

Ankara - Kocali git gel 1889 saat.. E normal 30 kilo verilir.. :roflol: :roflol:

Lütfen kendisini 6 kilo:roflol:

Sen asıl ev ahalisini düşün 6 kilo yerine 30 kilo bir kedi nasıl yuttururdum:roflol:

Lütfen kendisini 6 kilo:roflol:

Sen asıl ev ahalisini düşün 6 kilo yerine 30 kilo bir kedi nasıl yuttururdum:roflol:
:roflol: :roflol: Çocuğa hakaret etmişim resmen yahu.. yarısını saymamışım heybetli cüssesinin.. :roflol:
Şöyle olabilir.. Kocaman bir ailenin reisi olunca aniden depresyona girdi. Bu stres nedeniyle de kilo aldı.. İstatistiklere göre milyarda bir rastlanan bir durummuş ama olabiliyormuş, böyle şeyler dersin..sengözlerimebaksanab

:roflol: nevbaharım, püsküütüm; (bu renklendirme fikrini püsküütten çaldım, kişiye yönelik mesajlarda hakkaten etkili oluyor:jeyyar:)

karşılıklı konuşmalarınızla gece gece beni bu kadar güldürüp kaydirigubbakcemile3, 60 ımda çıkmayı düşünen 20 yaş dişlerimin ağrısını coşturduğunuz için size teşekkür ederimklava:
ancak ben hala :roflol: gülmekteyim. tavuk parasını cokacimcoook çıkartmak için bulut'a iş çıkarabiliriz buralardan da haber salayım arkadaşlara :roflol:

bu arada nev hanım, cindy 1 yaşında her şeye kavuşmuş olabilir, hatun evlendi çoluk çocuğa karıştı, siz de çocuk toruna karıştınız ancak meryem ana gibi kocasız yaptığınız için tek taşı kapamadınız :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…