Hakikaten Bu sefer Evimizin Son Bebeleri Mercan ve Chucky

Ne garipliği altını pisleten bebeyi napcan bebe kumu var mı yok bebe kuru maması gitsin yesin desen oda yok:roflol:-tatlicadiarzu-

Çok pis lafa atlarım anındacokacimcoookGel nan yedirmeyen top olsun aman badem gibi olsun yanecokacimcoook-tatlicadiarzu-

hehehheheh kesinlikleee!!! bir de büyüyüp beni unutma, nankör çıkma endişesi de yok! :asigim: Şeniz delikafadulden

:roflol: Bilmiyorum da, Badem gibi olursan yandık, sen sürekli karnın burnunda gezersin artık :roflol: :roflol: :roflol: :tomato:

:roflol::roflol::roflol:Allah korusun nan Allah korusun:roflol::roflol::roflol:

Şu sarılmada ki bakışlara bakarmısınız ya o dünyanın en güzel annesi

Evde çarşaf kalmadı haspalara çarşaf yetişmiyor:roflol:

Aile saadetimiz:asigim:

Şebekler bunlar ya:asigim:

Dünden yorgunuma sözüm vardı valla sırf oturdum bunları pcye işledim kıymetimi bil:dilcikar:

ya maviş maviş ne güzel bakıyor yaaa sırnaşık şey valla çıldırıyorum bunlara sırnaşık şey

ayyyyyy cildirtan bir sey bu rabbim sahibine bagislasin ayrica bu benim olsaydi kesin mincirmaktan gitmisti ay ay ayyyy yerim ben onuuuu

tam aile saadeti yakalanmış. 4lü poza bayıldım hele.
minikler çok tatlı, çoookkk cokacimcoook

[

ya maviş maviş ne güzel bakıyor yaaa sırnaşık şey valla çıldırıyorum bunlara sırnaşık şey

Çıldırma nan önce ben bir seveyimdelikafadulden

ayyyyyy cildirtan bir sey bu rabbim sahibine bagislasin ayrica bu benim olsaydi kesin mincirmaktan gitmisti ay ay ayyyy yerim ben onuuuu

Teşekkürler Allah bize bağışlasın inşallah:asigim:

O pozu yakalamak için anam ağladı naber 2 saat elimde makina delikafadulden

ya çok tatlılar ya resmen dişlerimi sıktım resimlere bakarken bunlar öpülmez mi !!!
nevbahar resimleri analiz ediyorum koordinatları çözdümmüdü ordayım:jeyyar:

Sizi protesto ediyorum Nevbahar hanim, simdi aksam aksam bu yenilesi tatli, inanilmaz güzel ( Allah`im cildirmak üzereyim) bu minikleri bize gösterip bizi burda pc basinda harap ettiginizin farkindamisiniz???
Simdi benim minciklayacak kedilerim yok, banada yazik günah degilmi? ( Tanrim neler kaciriyorum bu güzelim hayatta?)
Neyse bir sartla sizi af edebilirim benim yerime hepsini teker teker öperseniz belki bir dirhem burda rahatlarim.
Ben 41 degil 1001 kere MASALLAH diyorum, saglikli ve mutlu yasasinlar sizinle birlikte....:asigim:a.s.

ya çok tatlılar ya resmen dişlerimi sıktım resimlere bakarken bunlar öpülmez mi !!!

Allah belanı vermesin:roflol:Allahtan dış mekan çekim yok yoksa senden korkulur nan:roflol:

Ay bir an nasıl korktum bilemezsiniz aha dedim çattık birine sanırım

Efendim onları hemde 10 ar 10 öpüyorum affedin beni nolur:asigim:

Onlarda size bol patiler gönderdiler bugün yoksa yarın olur üzülmesin diyorlarŞeniz

ay bayıliciimm sen hala burdamısın :mymeka: düşsene yiğenlerimin yakasından :mymeka: (( :roflol::roflol::roflol: ))

ayy maşallah büyümüş bunlar loo:asigim:

:lepi:bayıldım bayıldım aslında edimi bilgisayarın başına yaklaştırmam

ama çağırıp bu şekerleri gösteriyorum oda bayılıyor valla

Ya-a çok ama çok tatlı görünüyorlar.. :asigim:
Senin yerinde olsam dünyayla ilişkimi kesmiştim herhalde nevkuşum.. ınsan her dakikalarını merak eder bunların yahu..

Not: Çarşaf yollayayım mı? yerimseniben

ayy maşallah büyümüş bunlar loo:asigim:

:lepi:bayıldım bayıldım aslında edimi bilgisayarın başına yaklaştırmam

ama çağırıp bu şekerleri gösteriyorum oda bayılıyor valla

Sağol ablacım büyüdüler vallaha he:asigim:

Hiç bir anlarını kaçırmam onların zaten yatağımın yanındalar hep benimleler:asigim:

Mesela mercanın ilk kendini yalamaya çalışması ama yapamaması yapmaya çalışınca cumburlop ters düşmesidelikafadulden Çakinin arka patiyle kulağını kaşımaya kalkışması sonucu ters düşmesi :sm_cool::asigim:

Not: Bir sürü çarşaf aldım yer değiştirmezlerde yer yatağa yapacam:roflol:

Yok böyle bi güsellik yadelikafaduldenyahu o ne artistik bakış o ne manyak duruş :asigim::asigimlmaz kızım böle yaaaa:çok üzgünüm:ya ben oğlum küçük olduğu için alamıyorum :çok üzgünüm:hayvana neler eder kimbilir manyak çocuğum az büyüsün ben de alcam :dilcikar:

not:çakinin gözleri ömre bedelŞeniz

mercanın duruşu:asigim:

Al tabi küçükten hayvan sevgisi işlesin tabi oğlun büyüsün manyaklık etmesin:roflol:

Ama ben kedilerimi vermem ha git başka yerden bul:dilcikar:

off yaaaa su durusa bakiiinnnnnn :) yerim ben seni minik burun cokacimcoook

kardesim de kedi delisidir.. 3 tanecik var onda da kaydirigubbakcemile3 ona da sayfayi link gönderdim gösterdim bayildi bayildi bayildi

fotolari gördükten sonra canim yavru kedi cekti kaydirigubbakcemile3 kizim dana rahat vericek olsa hic düsünmem bu hizla edinirdim bir tane :asigim:

Dünden yorgunuma sözüm vardı valla sırf oturdum bunları pcye işledim kıymetimi bil
Şeniz elverişsiz şeker seviyesi nedeniyle rötarlı olarak bu şaheserleri görebilmiş olmanın derin üzüntüsü içindeyim :çok üzgünüm:

kaydirigubbakcemile5 aynen bambusim, insanlarda bile bazen dikkat ediyorum ailecek fotoları olmuyor. e tabii bunlar insan değil ki, kedi, yani insanlardan üstün canlılar :asigim:

Çıldırma nan önce ben bir seveyimdelikafadulden

O pozu yakalamak için anam ağladı naber 2 saat elimde makina delikafadulden

ee, o fotoğrafçılık eğitimlerini cv'ye yazmak için almadın herhalde :1closedeyes: boşuna mı okuttuk seni :roflol: :tomato:

:mymeka: lafın sonunu okumadan ne korkuyon delikafadulden

ay bayıliciimm sen hala burdamısın :mymeka: düşsene yiğenlerimin yakasından :mymeka: (( :roflol::roflol::roflol: ))

didsim vallahi, bizim yeğenler tehlikede :roflol:

Nev'im, bu arada Badem örnek baba oldu diyebiliriz sanırım Kıskançlıkları azaldı mı? Koca bebeklikten kocalığa geçmeye niyetli gibi Şeniz

Tam bir aile tablosu, önce baba anneyi yalar, sonra birlikte bebeleri :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: Allah ayırmasın onları birbirinden be bizlerden :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…