Millet evleneyim şunu şunu yapacağım der, biz kedi alacağız eve diyoruz :uhm: bu işte bir gariplik yok, değil mi? fisfisfis
Senin kurtuluşun yok zaten ayağını denk al! Ben tren örneği verince(gerçekçiliğim kurusun) itiraf ihtiyacı hissettim :mymeka: hemen lafa atlamasan olmayacak değil mi? delikafadulden cokacimcoook Ben de isterim İskender cokacimcoook
Ne garipliği altını pisleten bebeyi napcan bebe kumu var mı yok bebe kuru maması gitsin yesin desen oda yok:roflol:-tatlicadiarzu-
Çok pis lafa atlarım anındacokacimcoookGel nan yedirmeyen top olsun aman badem gibi olsun yanecokacimcoook-tatlicadiarzu-
hehehheheh kesinlikleee!!! bir de büyüyüp beni unutma, nankör çıkma endişesi de yok! :asigim: Şeniz delikafadulden
:roflol: Bilmiyorum da, Badem gibi olursan yandık, sen sürekli karnın burnunda gezersin artık :roflol: :roflol: :roflol: :tomato:
[
ya maviş maviş ne güzel bakıyor yaaa sırnaşık şey valla çıldırıyorum bunlara sırnaşık şey
ayyyyyy cildirtan bir sey bu rabbim sahibine bagislasin ayrica bu benim olsaydi kesin mincirmaktan gitmisti ay ay ayyyy yerim ben onuuuu
tam aile saadeti yakalanmış. 4lü poza bayıldım hele.
minikler çok tatlı, çoookkk cokacimcoook
ya çok tatlılar ya resmen dişlerimi sıktım resimlere bakarken bunlar öpülmez mi !!!
nevbahar resimleri analiz ediyorum koordinatları çözdümmüdü ordayım:jeyyar:
Sizi protesto ediyorum Nevbahar hanim, simdi aksam aksam bu yenilesi tatli, inanilmaz güzel ( Allah`im cildirmak üzereyim) bu minikleri bize gösterip bizi burda pc basinda harap ettiginizin farkindamisiniz???
Simdi benim minciklayacak kedilerim yok, banada yazik günah degilmi? ( Tanrim neler kaciriyorum bu güzelim hayatta?)
Neyse bir sartla sizi af edebilirim benim yerime hepsini teker teker öperseniz belki bir dirhem burda rahatlarim.
Ben 41 degil 1001 kere MASALLAH diyorum, saglikli ve mutlu yasasinlar sizinle birlikte....:asigim:a.s.
ya çok tatlılar ya resmen dişlerimi sıktım resimlere bakarken bunlar öpülmez mi !!!
nevbahar resimleri analiz ediyorum koordinatları çözdümmüdü ordayım:jeyyar:
ya maviş maviş ne güzel bakıyor yaaa sırnaşık şey valla çıldırıyorum bunlara sırnaşık şey
ayy maşallah büyümüş bunlar loo:asigim:
:lepi:bayıldım bayıldım aslında edimi bilgisayarın başına yaklaştırmam
ama çağırıp bu şekerleri gösteriyorum oda bayılıyor valla
Ya-a çok ama çok tatlı görünüyorlar..:asigim:
Senin yerinde olsam dünyayla ilişkimi kesmiştim herhalde nevkuşum.. İnsan her dakikalarını merak eder bunların yahu..
Not: Çarşaf yollayayım mı? yerimseniben
Yok böyle bi güsellik yadelikafaduldenyahu o ne artistik bakış o ne manyak duruş :asigim::asigimlmaz kızım böle yaaaa:çok üzgünüm:ya ben oğlum küçük olduğu için alamıyorum :çok üzgünüm:hayvana neler eder kimbilir manyak çocuğum az büyüsün ben de alcam :dilcikar:
not:çakinin gözleri ömre bedelŞeniz
mercanın duruşu:asigim:
tam aile saadeti yakalanmış. 4lü poza bayıldım hele.
minikler çok tatlı, çoookkk cokacimcoook
Çıldırma nan önce ben bir seveyimdelikafadulden
O pozu yakalamak için anam ağladı naber 2 saat elimde makina delikafadulden
Sizi protesto ediyorum Nevbahar hanim, simdi aksam aksam bu yenilesi tatli, inanilmaz güzel ( Allah`im cildirmak üzereyim) bu minikleri bize gösterip bizi burda pc basinda harap ettiginizin farkindamisiniz???
Simdi benim minciklayacak kedilerim yok, banada yazik günah degilmi? ( Tanrim neler kaciriyorum bu güzelim hayatta?)
Neyse bir sartla sizi af edebilirim benim yerime hepsini teker teker öperseniz belki bir dirhem burda rahatlarim.
Ben 41 degil 1001 kere MASALLAH diyorum, saglikli ve mutlu yasasinlar sizinle birlikte....:asigim:a.s.
[
Ay bir an nasıl korktum bilemezsiniz aha dedim çattık birine sanırım
Efendim onları hemde 10 ar 10 öpüyorum affedin beni nolur:asigim:
Onlarda size bol patiler gönderdiler bugün yoksa yarın olur üzülmesin diyorlarŞeniz
ay bayıliciimm sen hala burdamısın :mymeka: düşsene yiğenlerimin yakasından :mymeka: (( :roflol::roflol::roflol: ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?