Hakikaten Bu sefer Evimizin Son Bebeleri Mercan ve Chucky

He he alem senin şu 4pati ailesi yavhu... Tam okunacak kitabı da bulmuşlar... Asil de öyle kitap okurken gelip yanıma kitabın köşelerini ısırır ayracını alır kaçar gider... Yaramaz bunlar....

Konser resimlerine de bayıldım doğrusu bunlarda şovmen ruhu var... kaydirigubbakcemile3

Özlemişim 4pati ailesini hatta Asil de özlemiş onları resimlere bakarken kucağıma geldi illa bakacam diye...

Özlemişim 4pati ailesini hatta Asil de özlemiş onları resimlere bakarken kucağıma geldi illa bakacam diye...

Biz de Asil'i özledikmafoldumbenÇok üzgünüm çoook

...

Efenim yufkam yolluk istedi .

Al sana yolluk yufkam yeter bunlar:roflol::roflol::tomato::roflol::roflol:

Badem şımarırken;

Çaki sızmışkenzemuszemus

Efenim yufkam yolluk istedi .

Al sana yolluk yufkam yeter bunlar:roflol::roflol::tomato::roflol::roflol:

Badem şımarırken;

Çaki sızmışkenzemuszemus

Tam delikafadulden olmuştum ki birinci fotoyla, şu yukardaki laf takıldı gözüme, aşaaa kaydım yine :asigim:

Biraz daha kaydım :1shok: başka yokmuş :1shok:

:mymeka: nan 4pati başı 1 foto bile düşmüyo :umursamaz: Cindyim, Mercanım ve de farklı kombinasyonlarla beraber devamını bekliyoruz efenim, davulcuyu yollarım pencerenin altına yoksa :jeyyar:

Kızmaktan yorum yazamadım kaydirigubbakcemile3 Ya bademim kaç metreye kadar uzatabiliyo kendini? adam harbi babyface oldu yine yaa :lepi: demek ki tüm nemrut erkeklere aynı işlem uygulanmalı :roflol:

Çakimin başını bulamadım ilkin :roflol: Ya Mercan 1, Çaki 2 olmuyo ama yufka teyzelerine söylemeden alemlere akıyorlar :dilcikar: Ben onlar büyüsün de çıtır arkadaşlarından manita yaparım diye bekliyodum oysa ki delikafadulden :jeyyar:

Son düzenleme:

:roflol::roflol:Yollamayan adidir nanzemuszemusHazırlanam bu sahura bari tokmakımı alamdazemuszemus

:roflol::roflol:Badem spiral gibi dönüp vida gibi pozisyon alıyo manyak:roflol:Kaç metre uzuyo bilmedim gel ölç istiyosan ama sosisleride ölçcen mi:roflol:

Adı üstünde sen teyze olduğun içün gençler seni yanına almadan içiyo:roflol::roflol:

:asigim: Hani diyorum, belki birileri "yolluk ne demekti?" diye düşünecek olursa örnek olsun diye :jeyyar:

4patilerime opuyorumnanaktan 41lerce önceden vereyim de sengözlerimebaksanab

Allah gözünü doyursun:roflol:Yarın belki bir süprizim var ne bozuyosun:dilcikar:

ama bunlar bağımlılık yapıyor ya çok tatlılar opuyorumnanaktan

Teşekkür ederiz:kedi:Biz de bağımlı olduk onlar kilo aldı ben de aldım mesela:roflol:Bu konuyu niye açtım ben şimdi ya:umursamazYufka gülmeeeee:mymeka:)

Allah gözünü doyursun:roflol:Yarın belki bir süprizim var ne bozuyosun:dilcikar:

delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Teşekkür ederiz:kedi:Biz de bağımlı olduk onlar kilo aldı ben de aldım mesela:roflol:Bu konuyu niye açtım ben şimdi ya:umursamazYufka gülmeeeee:mymeka:)

:a015: :kedi: kaydirigubbakcemile3 şey pardon ama dayanamayacağım :roflol:

Badem asortik, Çaki çıtır çıtır yemelik sızmış.. :asigim:

Yolluktan ben de faydalanıyorum izninizle efe'm.. Ne de olsa biz de yolcuyuz.. :teytey:

Hoşça kalın.. a.s.

Badem asortik, Çaki çıtır çıtır yemelik sızmış.. :asigim:

Yolluktan ben de faydalanıyorum izninizle efe'm.. Ne de olsa biz de yolcuyuz.. :teytey:

Hoşça kalın.. a.s.

I-ııhh kabul etmiyorummafoldumben

Senin yolluğun daha yapılmamıştımafoldumben

....

....

Size iyitatiller biz burda 5 pati aman 4 pati ve ben beklerizmafoldumben

Bu konuda katiyen suçum yok çocuklar kendileri istiyorlar bir filmde mi ne görmüşler :dilcikar:

Yemezsiniz diyorum anlatamıyorum:roflol:

Benim suçum yokkk :tomato:

Ben senin kmauflajını yirim yirim yirimmm Şeniz cokacimcoook
Yemediler mi masum bakışlarını Çakim :teselli:
:roflol::roflol:

Hemen aldım kulaklığımı sırt çantama koydum ki yolda senin hediyenle müzik dilnliyim ÇAkimmm opuyorumnanaktan

Size iyitatiller biz burda 5 pati aman 4 pati ve ben beklerizmafoldumben

Çook teşekkürler efenim toptan 18 patinin sahiplerine opuyorumnanaktan Sağlıcakla kalınız zemuszemus

Bu konuda katiyen suçum yok çocuklar kendileri istiyorlar bir filmde mi ne görmüşler :dilcikar:

Yemezsiniz diyorum anlatamıyorum:roflol:

Benim suçum yokkk :tomato:

lmaz: Alet ediyosun benim masumlarımı :umursamaz:

:roflol: :roflol:

aaa, hiç lazanya tek başına yapılır mıymış :roflol: merasimle, cümbür cemaat olmalı :roflol:

Kargoya vermek artık şart oldu sanırım CADIARZU ammaaa CADIARZU kurye yemeden getirir mi, ondan emin olamıyorum işte :roflol:

en iyisi sizin bize gelmeniz 4patilerim :1rolleyes: ben masumum :1rolleyes: vatan millet lazanyaaa cokacimcoook

:1shok: :1shok: :1shok: hala memede buuu :1shok: :1shok: :1shok:

Cindyim gel hemşireee :teselli: :a015:

:roflol::roflol::roflol:

Anlatmıştım ya yufkam ara ara Mercan da Çaki de iki camış gidiyor süt yok ama uğraşıyolar:roflol: Demek anneden ayrılmayan kediler böyle oluyormuş:roflol: nan 1 yaşında da yaparlarsa aynı şeyi:roflol:

Lazanya diyoduk evetO zaman belki süte gitmezlercokacimcoook

:a015::a015:

Hepiciği gidiyor ben de burada kalıyorum... Ne çok tatil ediyonus uleeennnn...:dilcikar:

Çaki de garibim tam kamuflaj yapamamış... Teknoloji hastası bu oğlan nolcak... kaydirigubbakcemile3

nevcim bebeklerin çok güzeller opuyorumnanaktan
adım adım büyümelerini burada paylaşmışsın , birbirinden güzel fotoğraflar bayıldımŞeniz..
onları benim için sev olurmu..sevgiler:asigim:..

bıraktım gittim yaramzlık yapıyorlar geldim yine yaramazlık peşindeler oy oy kocamna olmuş bunlar özeliklede cakim ya yerim senin güzel patileriniŞeniz

:a015::a015:

Hepiciği gidiyor ben de burada kalıyorum... Ne çok tatil ediyonus uleeennnn...:dilcikar:

Çaki de garibim tam kamuflaj yapamamış... Teknoloji hastası bu oğlan nolcak... kaydirigubbakcemile3

Daha yeni tatil etmiş bide laf ediyor hırrrr:umursamaz:

nevcim bebeklerin çok güzeller opuyorumnanaktan
adım adım büyümelerini burada paylaşmışsın , birbirinden güzel fotoğraflar bayıldımŞeniz..
onları benim için sev olurmu..sevgiler:asigim:..

Sevmem mi SergümzemuszemusHer gün 7x24 hem deopuyorumnanaktan

bıraktım gittim yaramzlık yapıyorlar geldim yine yaramazlık peşindeler oy oy kocamna olmuş bunlar özeliklede cakim ya yerim senin güzel patileriniŞeniz

Yaramazlığın sınırlarını zorluyorlar son iki gündür çok fena durumdayız evde imdattttmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…