Bir kedi kitap okur mu ?
Peki ya okursa sizce hangi kitabı tercih eder?
(Not: Bana okurken bir huzur vermediler, bu kareler kurgu değil hakikaten gerçektir canıma tak etti madem okutmuyosunuz bende çekerim o zaman dedim:roflol:)
Özlemişim 4pati ailesini hatta Asil de özlemiş onları resimlere bakarken kucağıma geldi illa bakacam diye...
Efenim yufkam yolluk istedi .
Al sana yolluk yufkam yeter bunlar:roflol::roflol::tomato::roflol::roflol:
Badem şımarırken;
Çaki sızmışkenzemuszemus
davulcuyu yollarım pencerenin altına yoksa :jeyyar:
Ya bademim kaç metreye kadar uzatabiliyo kendini? adam harbi babyface oldu yine yaa :lepi: demek ki tüm nemrut erkeklere aynı işlem uygulanmalı :roflol:
Çakimin başını bulamadım ilkin :roflol: Ya Mercan 1, Çaki 2 olmuyo ama yufka teyzelerine söylemeden alemlere akıyorlar :dilcikar: Ben onlar büyüsün de çıtır arkadaşlarından manita yaparım diye bekliyodum oysa ki delikafadulden :jeyyar:
21:30 da yola çıkacak olan yufkam için. 4 Patiler anladılar bile bizi çok bekletme yufkam mafoldumben
:asigim: Hani diyorum, belki birileri "yolluk ne demekti?" diye düşünecek olursa örnek olsun diye :jeyyar:
4patilerime opuyorumnanaktan 41lerceönceden vereyim de sengözlerimebaksanab
ama bunlar bağımlılık yapıyor ya çok tatlılar opuyorumnanaktan
Allah gözünü doyursun:roflol:Yarın belki bir süprizim var ne bozuyosun:dilcikar:
Teşekkür ederiz:kedi:Biz de bağımlı olduk onlar kilo aldı ben de aldım mesela:roflol:Bu konuyu niye açtım ben şimdi ya:umursamazYufka gülmeeeee:mymeka:)
Badem asortik, Çaki çıtır çıtır yemelik sızmış..:asigim:
Yolluktan ben de faydalanıyorum izninizle efe'm.. Ne de olsa biz de yolcuyuz.. :teytey:
Hoşça kalın.. a.s.
Size iyitatiller biz burda 5 pati aman 4 pati ve ben beklerizmafoldumben
Bu konuda katiyen suçum yok çocuklar kendileri istiyorlar bir filmde mi ne görmüşler :dilcikar:
Yemezsiniz diyorum anlatamıyorum:roflol:
Benim suçum yokkk :tomato:
lmaz: Alet ediyosun benim masumlarımı :umursamaz:
:roflol: :roflol:
aaa, hiç lazanya tek başına yapılır mıymış :roflol: merasimle, cümbür cemaat olmalı :roflol:
Kargoya vermek artık şart oldu sanırım CADIARZU ammaaa CADIARZU kurye yemeden getirir mi, ondan emin olamıyorum işte :roflol:
en iyisi sizin bize gelmeniz 4patilerim :1rolleyes: ben masumum :1rolleyes: vatan millet lazanyaaa cokacimcoook
:1shok: :1shok: :1shok: hala memede buuu :1shok: :1shok: :1shok:
Cindyim gel hemşireee :teselli: :a015:
:a015::a015:
Hepiciği gidiyor ben de burada kalıyorum... Ne çok tatil ediyonus uleeennnn...:dilcikar:
Çaki de garibim tam kamuflaj yapamamış... Teknoloji hastası bu oğlan nolcak... kaydirigubbakcemile3
nevcim bebeklerin çok güzeller opuyorumnanaktan
adım adım büyümelerini burada paylaşmışsın , birbirinden güzel fotoğraflar bayıldımŞeniz..
onları benim için sev olurmu..sevgiler:asigim:..
bıraktım gittim yaramzlık yapıyorlar geldim yine yaramazlık peşindeler oy oy kocamna olmuş bunlar özeliklede cakim ya yerim senin güzel patileriniŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?