:roflol::roflol:
Mevsimsel dökülme var yufkam ama diğerlerinde bişey yok yani onlarda günlük normal bir dökülme var.
Cindy'de nasıl desem aşırılığını. Elini atsan sevmek için elin tüy içinde kalıyor günde neredeyse 10 kez tarıyoruz ama tüyleri aşırı uzun o da var:gitme:Ve Cindy'i asla traş ettirmeyi düşünmüyorum büyük konuşmayayım ama. Çünkü Cindy'nin narkozdan çıkışı çok manyak oluyor :
4patilerim duymasın ama ben bunu da yemeden bırakamam kiii :kedi: yav resmen poz vermiş adam/hatun, bakışlara bakınız top tüfek atınız (sn püsküütmadaraeder'in tabiriyle)kaydirigubbakcemile3
:1shok: daha 5 ay dolmadı :1shok: Nev sen bunnarı neyle besliyon allaaşkına :1shok:
Özellikle de "aynı anda zıplamak hataydı" fotosu :lepi:
Uç Çaki uç.. az kaldı evladım ha gayret başaracaksın
Videoya gelince.. Şükür kavuşturana.. Ağır abimiz Bademimiz sahne almış.. Nasıl da saygılı çocuklarmış meğerse bunlar haberimiz yok.. Babaya gıkları çıkmadı vallahi.. Cindy kızın da yüzünü özlemişiz bu arada.. sositososito
Yorgunumun dediği gibi Mercan lulutun yolunda ilerliyor.. üstelik kendi seçimiyle.. ya da belki de sadece adalete olan inancından.. Baktı nüfus 3 e 1.. annem yalnız kalmasın demiş olabilir.. yerimseniben
Ayrıca nevkuşumu oldukça insaflı gördüm.. kuyruğa parke parlatıcı sıkmak hem iyi hem de nazik fikir..
Ben de lulutuma elektrikli süpürge hortumunu monte ettim.. hem yürüyor... hem yere dökülen tüylerini çekiyor.. :roflol: Ev hep temiz.. :roflol:
Ayrıca nevkuşumu oldukça insaflı gördüm.. kuyruğa parke parlatıcı sıkmak hem iyi hem de nazik fikir..
Ben de lulutuma elektrikli süpürge hortumunu monte ettim.. hem yürüyor... hem yere dökülen tüylerini çekiyor.. :roflol: Ev hep temiz.. :roflol:
Dağaldım:roflol::roflol:
Ben de kendime monte edeyim onu benim çer çöpümü anca o paklar:roflol::roflol::tomato:
:roflol: :roflol: alkisalkisalkis süper fikir! :lepi:
a.s Sen zaten o hacimle kendini kıpırdatmakta zorlandığından anca ağır ağır çekersin döktüğün saçtığın şeyleri :roflol:
Kıvır oğlum kıvırzemuszemus
Ablan kıvıramıyor sen kıvır:roflol:
:roflol: hiyaaaaheeeyt kereta yapabiliyom ben der gibi :roflol: e tabi insanın aman kedinin çaki gibi kardeşi olursa kereta bilmesi lazım delikafadulden
:roflol: tabi sen o kütük halinle buna kıvırma dersin, gel de bi ara gözün kıvırma görsün sositososito zemuszemus
Kime geliyim dezzeme mi:roflol: Bi an için kendinden bahsediyosun sandım dadelikafadulden
tünaydın hanımlar, :lepi:
özel show görüntülerimize gelen istek üzerine, sizinle yeni birşeyler paylaşmaya karar verdim. sengözlerimebaksanab
ekrandaki görüntüme aldanmayınız, 3 ay küçük gözükebilirim... :ecrin_bebek:
işte başlıyoruz. sositososito
bugün için basit figürler seçiyorum, ilk günden yorulmayalım, değil mi? yerimseniben
:tomato::tomato::tomato:
Kıvır oğlum kıvırzemuszemus
Ablan kıvıramıyor sen kıvır:roflol:
Aman sabahlar olmasın zemuszemus zemuszemus iyi döktürüyor maşallah kaydirigubbakcemile3
:roflol: tabi sen o kütük halinle buna kıvırma dersin, gel de bi ara gözün kıvırma görsün sositososito zemuszemus
:mymeka: sen beni hafife alıyon ama (nası alacaksan hafife o ayrı konu tabi :roflol: ) ben de maharetler var bilmiyin :dilcikar:
yav minnacıktılar, ne zaman dana oldu bunlar yaa :gitme: aha da yaşlandığımızın resmi mafoldumben
Fikrine sağlık bambim
Bu minnağın başı yeterince dönmüştür herhalde.. Bundan sonraki figür de yukardan aşağıya olsun da eşitlensin.. yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?