Hakikaten Bu sefer Evimizin Son Bebeleri Mercan ve Chucky

apla traş öncesi narkoz mu oluyor? bunu bilmiyodum ben :gitme:

Özellikle de "aynı anda zıplamak hataydı" fotosu :lepi:
Uç Çaki uç.. az kaldı evladım ha gayret başaracaksın

Videoya gelince.. Şükür kavuşturana.. Ağır abimiz Bademimiz sahne almış.. Nasıl da saygılı çocuklarmış meğerse bunlar haberimiz yok.. Babaya gıkları çıkmadı vallahi.. Cindy kızın da yüzünü özlemişiz bu arada.. sositososito

Yorgunumun dediği gibi Mercan lulutun yolunda ilerliyor.. üstelik kendi seçimiyle.. ya da belki de sadece adalete olan inancından.. Baktı nüfus 3 e 1.. annem yalnız kalmasın demiş olabilir.. yerimseniben

Ayrıca nevkuşumu oldukça insaflı gördüm.. kuyruğa parke parlatıcı sıkmak hem iyi hem de nazik fikir..
Ben de lulutuma elektrikli süpürge hortumunu monte ettim.. hem yürüyor... hem yere dökülen tüylerini çekiyor.. :roflol: Ev hep temiz.. :roflol:

Dağaldım:roflol::roflol:

Ben de kendime monte edeyim onu benim çer çöpümü anca o paklar:roflol::roflol::tomato:

:roflol: :roflol: alkisalkisalkis süper fikir! :lepi:

Dağaldım:roflol::roflol:

Ben de kendime monte edeyim onu benim çer çöpümü anca o paklar:roflol::roflol::tomato:

a.s Sen zaten o hacimle kendini kıpırdatmakta zorlandığından anca ağır ağır çekersin döktüğün saçtığın şeyleri :roflol:

:roflol: :roflol: alkisalkisalkis süper fikir! :lepi:

a.s Sen zaten o hacimle kendini kıpırdatmakta zorlandığından anca ağır ağır çekersin döktüğün saçtığın şeyleri :roflol:

Hırr mırr ihvv mihvv hav hav auuuu:roflol: KEdiden kurda kadar çıktım nan sinirden bak:roflol:

videoları izleyemedim bu konuda beceriksizim bulamadım siteden bi türlü .ama maşşalh demeden geçemiycem biblo gibiler inşallah uzun yıllar sizinle kalırlar.inanın kartpostal gibiler ilk baştan beri baktım hep nasılda büyümüşler maşşallah yaa.benimde köpeğim var terrier buray resim koysammı acaba sadec kedilerimi koyuyosunuz bilsem keşke.

bu pofinin ilk geldiği zaman 1 aylıktı ve ilk fotomuz daha gözlerinin önündeki doğum kanları bile duruyodu kuzumun

burda 2 aylıktıı canımın içi

buda benim tasarımım büyümesi sırayla gözüküyor tokalı olan en büyük hali 4 aylıktı (bu arada kız deil çaktırmayın güzel oluyo dedik taktık zaten millet kız sanıyo rezil bi durumyok yani)

bu traşlı hali 1 ay evveldi ben uzanırken benim bacaklarıma çıkmış yüzüme bakıyodu kalk diye kalkmadım sonra saçlarıma saldırdı eşşek:mymeka:

bu sapıklığı teşhir etmeden geçemem :jeyyar:
odamdan gidip sütyenlerimi alıyo tüm gün ben götürüyorum
o getiriyo ben bıtım o bıkmadı yawwwklava:

bide giyiyo altından üstünden anlatamam nasıl boğuşuyo sütyenlerimle yyaa
evin içinde tüm gün sütyenlerle geziyoruz topumuz var oyuncağımız var ama yüzüne bile bakmıyoruz:uhm:

beyfendi burda yatak sefası yapıyo elleri çıkartmış yorgandan ne çekiyon der gibi bana bakıyosengözlerimebaksanab

burda teyzesiyle poz vermişler gözleri kapanmış insan bi çeker saçını be pofi kara gözlerini göremediler teyzeler :mymeka:

burdada teyzesine çok kızmıştı onu dışarı çıkartmıyo diye kaç kere tasmasını alıp getirdi ama götüren olmadı gezmeye götürmüyo diye üzerine atladı vede onunla kavga ederkenki hali opuyorumnanaktan

ve buda son halimiz 8 ay bitti 9a girdik umarım resimlerimiz beğemişsinizdir niye buraya koydunki diye kızmazsınız.yavruları görünce dayanamadım napimmşakkıdı:dance:

Bu pofi ne kadar tatlıymış yahu

Ayrıca çokta akılı maşallah :roflol: Allah uzun ömürler versin :asigim:

tünaydın hanımlar, :lepi:

özel show görüntülerimize gelen istek üzerine, sizinle yeni birşeyler paylaşmaya karar verdim. sengözlerimebaksanab
ekrandaki görüntüme aldanmayınız, 3 ay küçük gözükebilirim... :ecrin_bebek:

işte başlıyoruz. sositososito

bugün için basit figürler seçiyorum, ilk günden yorulmayalım, değil mi? yerimseniben

:tomato::tomato::tomato:

Kıvır oğlum kıvırzemuszemus

Ablan kıvıramıyor sen kıvır:roflol:

:roflol: hiyaaaaheeeyt kereta yapabiliyom ben der gibi :roflol: e tabi insanın aman kedinin çaki gibi kardeşi olursa kereta bilmesi lazım delikafadulden

:roflol: tabi sen o kütük halinle buna kıvırma dersin, gel de bi ara gözün kıvırma görsün sositososito zemuszemus

Kime geliyim dezzeme mi:roflol: Bi an için kendinden bahsediyosun sandım dadelikafadulden

Kime geliyim dezzeme mi:roflol: Bi an için kendinden bahsediyosun sandım dadelikafadulden

:mymeka: sen beni hafife alıyon ama (nası alacaksan hafife o ayrı konu tabi :roflol: ) ben de maharetler var bilmiyin :dilcikar:

yav minnacıktılar, ne zaman dana oldu bunlar yaa :gitme: aha da yaşlandığımızın resmi mafoldumben

Fikrine sağlık bambim
Bu minnağın başı yeterince dönmüştür herhalde.. Bundan sonraki figür de yukardan aşağıya olsun da eşitlensin.. yerimseniben

mercanın ablası kim? nev nine, bendeniz teyze...
mercana abla aranıyor, ilgilenenlerin nevin profile başvurmaları rica olunur.

Aman sabahlar olmasın zemuszemus zemuszemus iyi döktürüyor maşallah kaydirigubbakcemile3

benden iyi kıvırıyor mercanım sositososito

:roflol: tabi sen o kütük halinle buna kıvırma dersin, gel de bi ara gözün kıvırma görsün sositososito zemuszemus

:1shok: yufkam, sende böyle marifetler var mıydı?
bende yok da, içlendim birden mafoldumben

1. görmeden inanmam :1ninca:
2. şok, şok, şok, flash, flash, flash... bu mesajın kayıtlara geçmesini talep ediyorum. yufka yaşlandığını kabul etti. zemuszemus

Fikrine sağlık bambim
Bu minnağın başı yeterince dönmüştür herhalde.. Bundan sonraki figür de yukardan aşağıya olsun da eşitlensin.. yerimseniben

sağolasın Püsküütüm, beğendinizse ne mutlu bana hihoyyyt
kaydirigubbakcemile3 başı dönmüştür de mi, ama onlar süperpati ailesinin fertleri olarak, havada karada her türlü ortama uyum sağlarlar.
güzel fikir verdin aslında, dur bakalım arşive, ne var ne yok yerimseniben

boncuklarımızı takmayı unuttum mercanıma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…