:1shok: yufkam, sende böyle marifetler var mıydı?
bende yok da, içlendim birden mafoldumben
1. görmeden inanmam :1ninca:
2. şok, şok, şok, flash, flash, flash... bu mesajın kayıtlara geçmesini talep ediyorum. yufka yaşlandığını kabul etti. zemuszemus
sengözlerimebaksanab kaydirigubbakcemile2 zemuszemus
Göstermem :umursamaz: :roflol:
Fazla havaya girmeyiniz 1. çoğul şahıs kullandığımı hatırlatırım :jeyyar:
Allah nazarlardan saklasın.maaşaaallahhinanılmazlar-ki yeğenim bunlar gerçekmiki diye sordu:dance:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ne zamandır bu kadar gülmemiştim, süper süper süper olmuş nevim. alkisalkisalkis
amele yanığı, hareket çekme olayı hele kaydirigubbakcemile3
kesinlikle fotoroman potansiyeli var bunlarda, senin muhteşem esprilerinle. :asigim:
arşiv halinde biriktir bunları. kk ya güvenme...
Oy oy oyyy nasıl da oynuyorlar yaa yerim ben onları maşallah opuyorumnanaktan
Allah nazarlardan saklasın.maaşaaallahhinanılmazlar-ki yeğenim bunlar gerçekmiki diye sordu:dance:
Fotoğrafların sorumluluğu bana ait değildir:roflol::tomato:
:roflol: yeğene bir alkış benden alkisalkisalkis 5 aydır cevap arıyoruz :roflol:
Hee... tabi..tabi.. . bozdun çizgilerini de çocukların sonunda:mymeka:
Adamlar iki pati üstünde ısrarlı değiştirelim vbu gençlerin adını aplalaaa:roflol: Sahne aşkına ağrı tahrik sonucu sahnede uygunsuz hareketlerle veda etti sanki çakim kaydirigubbakcemile3
Mercanıma bakın be, heyt aslan sütünü de götürmüş :roflol:
1-:roflol::roflol:
2-:roflol::roflol: Yalnız keşke görebilseniz Çaki baya baya 3-4 dakika (evet annem saat tuttu:roflol: ) ayakta kalıyor, ciddiyim manyak bu dengesi süper ötesi bişey. Mercan ise en fazla 1 dakikadır o da her zaman değil:roflol: Çaki artık aştı ayağa kaltımı zıplıyo düşmeden patileri değdirmeden devam ediyor psikopat:roflol: Artık ben 4 ayak yürüyecem evde " Oğlum bak sen kedisin böyle yürü böyle, eve gelen misafirleri korkutuyosun iki ayakta":roflol::roflol:
3- Vallahi benim bildiğim Çaki, veda etmez yüzsüz o geri gelir:roflol:
Amele yanığı : :roflol: :roflol:
Mercan gecelerde yakalandı ilk fotodaki ifadesi : :asigim:
Mercan son foto ifadesi : Yuh! Mercan gitmiş başka kedi gelmiş.. Işığı söndürün korkmama ramak var.. :roflol:
bambiye katılıyorum.. bu yavrulardaki poz / nevkuşumda da espriyi cukkalama yeteneği olduktan sonra keyfimiz gıcır..
Bunlar iyi ki minnak şeyler.. Bir an düşündüm.. Çakiye özense ve kazara başarsa..ayak üstü dikilse.. aynı boy birlikte devrilirdik evin içinde :roflol:
Valla lulut iki ayakta gezmeye karar verirse artık seni kucağına alır gezdirir:roflol:
:kedi: Gecikmeli olaraktan :mymeka: aklıma gelmiş bulunuyor:
Bugün Mercan ve Chucky 5 aylık olduuu :içelim: Ay bunlar bebe daha bira olmaz, di mi :kedi: gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu heh bunlar daha iyi oldu kaydirigubbakcemile3
Ailelerinizle birlikte (4patili ve 2 patili) nice nice aylara, yıllara Mercanım Şeniz Chucky'm Şeniz Sizi seviyorum opuyorumnanaktan
Sen nasıl bir insansın be:asigim:
Çokkk teşekkür ediyoruz tüm patiler olarak:asigim:
Patilerin öz teyzeleri yoktu ama sizin sayenizde varlar ülennn:asigim:
Bugün çok farklı geçmesini istiyodum aslında bir fotokraker aman yani fotoroman:roflol:
Ama Mercan'ımın rahatsızlığı benim rahatsızlığım yerimden kalkamamam. İkimizinde gözü akıyor ben de çekemem o da poz veremezmafoldumben:roflol:
Ay ben yerim bu yorgun denilen şahsiyeti.. Hesaplamış da 5 ay olduklarını yazıvermiş.. Ne çabuk büyüdüler keratalar
Nevkuşum ben yine geç fark ediyorum.. Sen de rahatsızmışsın meğer.. Geçmişler olsun.. a.s.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?