Hakikaten Bu sefer Evimizin Son Bebeleri Mercan ve Chucky

:1shok: yufkam, sende böyle marifetler var mıydı?
bende yok da, içlendim birden mafoldumben

sengözlerimebaksanab kaydirigubbakcemile2 zemuszemus

1. görmeden inanmam :1ninca:
2. şok, şok, şok, flash, flash, flash... bu mesajın kayıtlara geçmesini talep ediyorum. yufka yaşlandığını kabul etti. zemuszemus

Göstermem :umursamaz: :roflol:

Fazla havaya girmeyiniz 1. çoğul şahıs kullandığımı hatırlatırım :jeyyar:

Allah nazarlardan saklasın.maaşaaallahh inanılmazlar-ki yeğenim bunlar gerçekmiki diye sordu:dance:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

İnanın ben devamlı beraberim ben bile inanamıyorum bazen:roflol:

Amin çok teşekkür ederiz:asigim:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ne zamandır bu kadar gülmemiştim, süper süper süper olmuş nevim. alkisalkisalkis

amele yanığı, hareket çekme olayı hele kaydirigubbakcemile3

kesinlikle fotoroman potansiyeli var bunlarda, senin muhteşem esprilerinle. :asigim:
arşiv halinde biriktir bunları. kk ya güvenme...

Reca ederikzemuszemus

Yok anam arşivimde yaklaşım 5000 kare yavruların pozları var:roflol:

Oy oy oyyy nasıl da oynuyorlar yaa yerim ben onları maşallah opuyorumnanaktan

Teşekkür ederiz , biz de Osman'ı yiyoruz efem :dance:

Allah nazarlardan saklasın.maaşaaallahh inanılmazlar-ki yeğenim bunlar gerçekmiki diye sordu:dance:

:roflol: yeğene bir alkış benden alkisalkisalkis 5 aydır cevap arıyoruz :roflol:

Fotoğrafların sorumluluğu bana ait değildir:roflol::tomato:

Hee... tabi..tabi.. . bozdun çizgilerini de çocukların sonunda:mymeka:

Adamlar iki pati üstünde ısrarlı değiştirelim vbu gençlerin adını aplalaaa:roflol: Sahne aşkına ağrı tahrik sonucu sahnede uygunsuz hareketlerle veda etti sanki çakim kaydirigubbakcemile3

Mercanıma bakın be, heyt aslan sütünü de götürmüş :roflol:

1-:roflol::roflol:

2-:roflol::roflol: Yalnız keşke görebilseniz Çaki baya baya 3-4 dakika (evet annem saat tuttu:roflol: ) ayakta kalıyor, ciddiyim manyak bu dengesi süper ötesi bişey. Mercan ise en fazla 1 dakikadır o da her zaman değil:roflol: Çaki artık aştı ayağa kaltımı zıplıyo düşmeden patileri değdirmeden devam ediyor psikopat:roflol: Artık ben 4 ayak yürüyecem evde " Oğlum bak sen kedisin böyle yürü böyle, eve gelen misafirleri korkutuyosun iki ayakta":roflol::roflol:

3- Vallahi benim bildiğim Çaki, veda etmez yüzsüz o geri gelir:roflol:

1- :1shok: :1shok: :1shok: Çakidir ne yapsa yeridir :roflol:

2- :roflol: :roflol: kaydirigubbakcemile3

Amele yanığı : :roflol: :roflol:

Mercan gecelerde yakalandı ilk fotodaki ifadesi : :asigim:

Mercan son foto ifadesi : Yuh! Mercan gitmiş başka kedi gelmiş.. Işığı söndürün korkmama ramak var.. :roflol:

bambiye katılıyorum.. bu yavrulardaki poz / nevkuşumda da espriyi cukkalama yeteneği olduktan sonra keyfimiz gıcır..

Bunlar iyi ki minnak şeyler.. Bir an düşündüm.. Çakiye özense ve kazara başarsa..ayak üstü dikilse.. aynı boy birlikte devrilirdik evin içinde :roflol:

Valla lulut iki ayakta gezmeye karar verirse artık seni kucağına alır gezdirir:roflol:

Valla lulut iki ayakta gezmeye karar verirse artık seni kucağına alır gezdirir:roflol:

:roflol: :roflol: Ayyyy ne güzel olurduuuuuu :asigim: Hiç inmezdim aşağıya artık.. Zaten sıkıldım 112 senedir yerçekimine bağlı olmaktan.. :roflol:

:kedi: Gecikmeli olaraktan :mymeka: aklıma gelmiş bulunuyor:

Bugün Mercan ve Chucky 5 aylık olduuu :içelim: Ay bunlar bebe daha bira olmaz, di mi :kedi: gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu heh bunlar daha iyi oldu kaydirigubbakcemile3

Ailelerinizle birlikte (4patili ve 2 patili) nice nice aylara, yıllara Mercanım Şeniz Chucky'm Şeniz Sizi seviyorum opuyorumnanaktan

Sen nasıl bir insansın be:asigim:

Çokkk teşekkür ediyoruz tüm patiler olarak:asigim:

Patilerin öz teyzeleri yoktu ama sizin sayenizde varlar ülennn:asigim:

Bugün çok farklı geçmesini istiyodum aslında bir fotokraker aman yani fotoroman:roflol:

Ama Mercan'ımın rahatsızlığı benim rahatsızlığım yerimden kalkamamam. İkimizinde gözü akıyor ben de çekemem o da poz veremezmafoldumben:roflol:

Şımaracağım, tutun beni sırnaşık şey

İkiniz de iyi olun da biz bekleriz fotoromanı :1rolleyes:

Ay ben yerim bu yorgun denilen şahsiyeti.. Hesaplamış da 5 ay olduklarını yazıvermiş.. Ne çabuk büyüdüler keratalar

Nevkuşum ben yine geç fark ediyorum.. Sen de rahatsızmışsın meğer.. Geçmişler olsun.. a.s.s

zemuszemus

Püsküüt Madaeder sırasını savdı da (her ne kadar bu konuda obez olsam da cokacimcoook) Nev 4pati hastalıktan raporluydu anladık, ancak çufçuflama tarihi yaklaşıyor, yolluğumu Cuma gecesine kadar,en geç Cumartesi'ye isterim ona göre :1closedeyes: zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…