- 16 Eylül 2015
- 158
- 38
- 28
- 32
- Konu Sahibi AzrAyazZehrAhmet
-
Kızlar merhaba,
Benim dayım ve yengem 8 yıllık evliler ilk başlarda çok güzeldi evlilikleri ama sonra bozuldu çocukları var 2 tane ve yaklaşık 3 yıldır da evde ayrı yatıp kalkıyorlar hatta doğru düzgün iletişim bile kurmuyorlar dayım küçük çocuğunun biraz da büyümesini bekliyor okula başlasın o zaman boşanacağım diyor ilk başlarda yengemde bu konuda böyle düşünüyordu ama sonradan değişti çalışmıyor ben nasıl bakacağım çocuklara diyor yengemle arkadaş gibiyizdir çok severim ama böyle bi durumda olması beni çok üzüyor dayımı da çok severim ama o da sevmediği biriyle bu hayatı bu şekilde devam ettirmek istemediğini söylüyor her fırsatta yengem yanımda ve bu konuda bi fikrimiz yok sizlerin vardır diye yazalım dedik dayım eğer dava açarsa yengem ayrılmak istemediğini onu sevdiğini söylerse davaları düşer mi?? Bilgileri olanlar yardımcı olabilir mi bize.
evet bence de..mesela 3 yıldır karı koca ilişkileri olmaması gibi..ama bu ispat edilebilir bitşey mi emin değilim..hani eve gelen yatılı misafir vs aynı odada kalmadığına şahitlik etse falan..Dayınızın boşanmak için haklı sebepleri olmazsa dava düşebilir, evet.
Haklı sebeplere şahit de göstermeli. Delilleri olmalı.
yenge kaç yaşında? 60 değil heralde??Kızlar çok uzun süredir konuşuyoruz yengemle bu durumu hatta dayım almış karşısına konuşmuş bak olmuyor demiş bizim boşanmamız seni ve çocukları mağdur edeceğim anlamına gelmiyor maddi açıdan her zaman yanınızda olacağım demiş biz de konuşuyoruz hep ama lise mezunu hiç çalışmamış hayatında bu yaştan sonra baba evine nasıl döneceğim diyor iki taraf açısından bakınca zor ne diyeceğimi şaşırdım artık
Davalarla ilgili bir bilgim yok ama 3 yıldır ayrı yattıkları söylenirse boşanma gerçekleşebilir.Kızlar yani yengem diretirse hakim boşamaz onu diyorsunuzKoalina çok haklısın bir sene de uzasa beş sene de uzasa sonunda mutluluk yok aslında yol yakınken dönmek ama korkularına yenik düşüyor belki o da çok daha mutlu olacak ama korkuyor hiç çalışmadı hep çocuklarla ilgilendi şimdi yapamam diye bakıyor
peki asıl problemleri nedir? yani 3yıldır çözemiyorlar belli..30 yaşında gencecik kadın..ya evliliğini düzene koyacak ;ki 3 yıldır olmadıysa daha da olmaz,ya da kendi hayatına bakacak..blue_ismyheart 30 yaşında canım daha genç.. Bilmiyorum vallahi ne düşünüyor her fırsatta mutlu yuva benimde hakkım ben ömrümün sonuna kadar böyle mi yaşayacağım diyip duruyor ama diğer tarafdan da çocuğun okulunu bekliyorum diyor sakal bıyık hesabı başka düşüncesi mi var nedir anlamıyorum açıkcası yengemi haklı görmek değil aslında ama durumuna üzülüyorum çünkü boşanmazsa eğer dayım boşanmadan bulur birini sırf nispet olsun diye o zaman daha kötü olur herşey ikisini de tanıyorum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?