- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Kizlar kuzenim boşandi 1 yasinda oglu var babayla sorunlu bir evlilikleri vardi ama anlasmali bosandilar hakim ayın 1. Ve 3.haftasi cumartesiden pazara ve temmuzun 1inden 31 ine kadar gorme hakki verdi. Yanliz kuzenim vermek istemiyor cunku kaynanasi cocuk bakamiyor hicbirsekilde. Torununu da istemiyor ama babasi istiyor israrla zaten calisiyor baba vermese ne gibi sıkıntılar olur ? Haciz yoluyla cocugu gorebilirmis bu durum velayeti etkilermi baba dava acarsa velayeti babaya verirlermi ?
Dogdugundan beri halam bakiyor hic o kadar uzun baska yerde kalmicak. Lutfen bilen yasayan varsa soylesin hergun agliyor...
Not: Haciz yolunda sanirim once para yatiriyorsun ve baba 5 kurus yatirmayacak kadar pinti. Velayet davasi icinde para lazimsa dedigim gibi cok pinti...
baba ile çocuk arasındaki kişisel ilişkinin yeniden düzenlenmesi için dava açsın veya boşanma davası kesinleşmemiş ise davanın kişisel ilişkiye yönelik kısmını temyiz edebilir
Hepsi icin para lazim ama adli yardim diye bir sey var. Adalet sadece parasi olan icin degil elbette.
Cocugu vermeme olayi velayeti etkiliyor. Tekrar dava acarsa bu olumsuzluk yaratr.
Vermezse olay buyurse baba kafayi anneye takip olay cikarabilir, iftira ile cocugu almaya calisabilir daha kotusu zarar verebilir.
Cunku normalde yuzune bakmadiklari cocuk bosaninca bir kiymete biner... Sanirsin o dogurmus.. Hayret edersin...
En iyisi uzlassin. Bakamazsiniz zahmet verir size gel burda gör, duzeni bozulmasın yeni duzen kuruyoruz, psikolojisi vs vs bahaneler bulsun.
aynı şehrdelerse 1 ay vermemesi lazım hakimin
Benim eşimin kızı bile 6 yaşında senede 1 defa 15 gün alabiliyoruz, bizim hakim ilk okula başladığında 30 gün alabilirsiniz diye karar verdi, 1 yaşındaki çocuk için 15 gün bile çok fazla kaldıki 1 ay nasıl hakim miş, öyle bişe varsa bizim hakim niye okula başladığında 1 ay kalabilir diye karar verdi
O hakimin yarası varmış. Ilk defa duyuyorum, o kadar ufak bebeğin bir gün bile anneden ayrılma kararını.
Emzirmiyor mu ?.
Söylediğiniz tarihler bir ay değil ama ?
Hukuki olarak , yardımcı olamadım üzgünüm.
6 yasina kadar yatili karari verilmiyor bildigim kadariyla. Marari temyize vermenizi oneririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?