- 29 Nisan 2013
- 16.167
- 31.001
- 798
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
o yastaki bir cocugu hic bir hakim babaya vermez tabi anne kendiliginden velayeti babaya vermek isterse orasi ayri. Bence bir avukatla halledin bu isi. Ve temyize gidin.Dedigim gibi avukati kuzenimi korkutmus itiraz edersek babaya verebilir diye kuzenimde hic riske giremiyor korkuyor. Bir gorseniz herseyden habersiz.
Kuzenim şakasina tüü babanin biyiklarina tukereyim diyor minigim hemen ıııı hayiiiiiy diyo :)
o yastaki bir cocugu hic bir hakim babaya vermez tabi anne kendiliginden velayeti babaya vermek isterse orasi ayri. Bence bir avukatla halledin bu isi. Ve temyize gidin.
Kuzenim zaten temmuzda 1 hafta sende 1 hafta bende diye anlaşmiş sonra para problemi cikmis aralarinda adamda demiski temmuzda 1 hafta degil 1 ay bende kalicak diyip tehdit etmis aklinca birde temmuzda nafaka vermicem demis
Uyaniklik etmis yani... aslında verecek cocugu kuzenin, bakamaz geri getirir onlar kesin...
Avukat bosuna korkutuyor kuzenini ne demek itiraz edersen 1 yasinda cocugu babaya verir?
Anne agir kusurlu olmadigi yani cocuga siddet uygulamadigi, madde kullanmadigi, gayri ahlaki bir hayati olmadigi vb surece çocuk onda kalir.
Avukat degistirerek itiraz edilsin, haklarindan bir kez dahi vazgecmesin. Sonra adam kendinde hak gorur bunu. Taviz suistimal yaratir.
Elden para almasin, bankaya yatmasini istesin. Sonra çamur yapıp vermeyip ben hep elden veriyordum nafakayi elden odedim der.
Bir suru kadin dernegi var, netten bakip hukuki yardim alabilirsiniz. Onlar daha cevval oluyor.
Gorme hakkı verdi demşsinz bu orda kalcak anlmına gelmio yalnız orda bi dorun varda cumleyi düzeltelm cnm ole yardmcı olayım eger kalcak dedyse avukatla konşup kardı dava acıp burda yazdklrını kuzenin mhkeme de soylesin hiç bi hakm 1 yasındki cocuk için bu seklde karar vermez bence bi ynlş anlşlma varKizlar kuzenim boşandi 1 yasinda oglu var babayla sorunlu bir evlilikleri vardi ama anlasmali bosandilar hakim ayın 1. Ve 3.haftasi cumartesiden pazara ve temmuzun 1inden 31 ine kadar gorme hakki verdi. Yanliz kuzenim vermek istemiyor cunku kaynanasi cocuk bakamiyor hicbirsekilde. Torununu da istemiyor ama babasi istiyor israrla zaten calisiyor baba vermese ne gibi sıkıntılar olur ? Haciz yoluyla cocugu gorebilirmis bu durum velayeti etkilermi baba dava acarsa velayeti babaya verirlermi ?
Dogdugundan beri halam bakiyor hic o kadar uzun baska yerde kalmicak. Lutfen bilen yasayan varsa soylesin hergun agliyor...
Not: Haciz yolunda sanirim once para yatiriyorsun ve baba 5 kurus yatirmayacak kadar pinti. Velayet davasi icinde para lazimsa dedigim gibi cok pinti...
Ben arastirma yaptim pek bisey bulamadim avukatlar genelde gosterin diyor.
Bitane avukat gostermeyin hicbirsey yapamaz dese kuzenim zaten hemen dava acicak.
Bakamazlar getirirler diyoruz bizde ama kuzenimde yazik hadi bakabildiler getirmediler kuzenim husrana ugrar.
avukat uğraşmak istememiş. yok öyle bir dünya babaya verirmiş vs. bildiğin kuzenini başından savmış avukat bozuntusuDedigim gibi avukati kuzenimi korkutmus itiraz edersek babaya verebilir diye kuzenimde hic riske giremiyor korkuyor. Bir gorseniz herseyden habersiz.
Kuzenim şakasina tüü babanin biyiklarina tukereyim diyor minigim hemen ıııı hayiiiiiy diyo :)
Bence siz bir avukata danisin. Daha saglikli cevap alirsiniz. O yastaki cocugun babada yatili kalmasi pek mantikli degil. Temyiz icin gereken sureyi de gecmis olabilirsiniz. Bir avukata gitmenizi oneririm.Hangi anne bebegini babaya verir ki.!
2 ay oldu bosanali kararlar imzalandi. Sorun olurmu ki ?
Ve de mesela cocugu gostermem tehditleri delil olabilirmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?