Hakimin bir ay bebek babada kararı

o yastaki bir cocugu hic bir hakim babaya vermez tabi anne kendiliginden velayeti babaya vermek isterse orasi ayri. Bence bir avukatla halledin bu isi. Ve temyize gidin.

o yastaki bir cocugu hic bir hakim babaya vermez tabi anne kendiliginden velayeti babaya vermek isterse orasi ayri. Bence bir avukatla halledin bu isi. Ve temyize gidin.

Hangi anne bebegini babaya verir ki.!
2 ay oldu bosanali kararlar imzalandi. Sorun olurmu ki ?
Ve de mesela cocugu gostermem tehditleri delil olabilirmi ?

Kuzenim zaten temmuzda 1 hafta sende 1 hafta bende diye anlaşmiş sonra para problemi cikmis aralarinda adamda demiski temmuzda 1 hafta degil 1 ay bende kalicak diyip tehdit etmis aklinca birde temmuzda nafaka vermicem demis

Uyaniklik etmis yani... aslında verecek cocugu kuzenin, bakamaz geri getirir onlar kesin...

Avukat bosuna korkutuyor kuzenini ne demek itiraz edersen 1 yasinda cocugu babaya verir?

Anne agir kusurlu olmadigi yani cocuga siddet uygulamadigi, madde kullanmadigi, gayri ahlaki bir hayati olmadigi vb surece çocuk onda kalir.

Avukat degistirerek itiraz edilsin, haklarindan bir kez dahi vazgecmesin. Sonra adam kendinde hak gorur bunu. Taviz suistimal yaratir.

Elden para almasin, bankaya yatmasini istesin. Sonra çamur yapıp vermeyip ben hep elden veriyordum nafakayi elden odedim der.

Bir suru kadin dernegi var, netten arastirip hukuki yardim alabilirsiniz. Onlar daha cevval oluyor.

Ben arastirma yaptim pek bisey bulamadim avukatlar genelde gosterin diyor.
Bitane avukat gostermeyin hicbirsey yapamaz dese kuzenim zaten hemen dava acicak.
Bakamazlar getirirler diyoruz bizde ama kuzenimde yazik hadi bakabildiler getirmediler kuzenim husrana ugrar.

Gorme hakkı verdi demşsinz bu orda kalcak anlmına gelmio yalnız orda bi dorun varda cumleyi düzeltelm cnm ole yardmcı olayım eger kalcak dedyse avukatla konşup kardı dava acıp burda yazdklrını kuzenin mhkeme de soylesin hiç bi hakm 1 yasındki cocuk için bu seklde karar vermez bence bi ynlş anlşlma var

Tabi gosterin babaninda haklari var sonucta. Cocuk babaninda cocugu.
Ama ayni mahalledeler 1 ay vermek cok uzun, emiyorsa zorlanacaklar. Babanne istemiyor, baba calisiyor dediniz diye vermesin sure uzun vs diyoruz.
Tehditlere papuc birakmasin cocuk onda olmasa bile nafaka verecek baba, siddete meyil olursa polis cagirip kayda geçirin olanlari.
O kadar takiyorsaniz kafaya vermek istemiyorsaniz temmuzda nafaka verme cocuk bende kalsin dersiniz madem para canlisi olur der.

biz de yaşadık aynı sorunları 7 yıl temmuz 1-31 tarihleri arasında bir ay kaldı babada ve üstelik babamız kinci olduğu için o bir ay içinde görmeyi bırak sesini bile duyurmadı bana.Ama çok şükür şimdi çocuk büyüdü ve gitmek istemiyor öyle kurtulduk.Allah yardım etsin canım ama maalesef hakimler çocuklar için öyle kararlar veriyor.

avukat uğraşmak istememiş. yok öyle bir dünya babaya verirmiş vs. bildiğin kuzenini başından savmış avukat bozuntusu

Hangi anne bebegini babaya verir ki.!
2 ay oldu bosanali kararlar imzalandi. Sorun olurmu ki ?
Ve de mesela cocugu gostermem tehditleri delil olabilirmi ?
Bence siz bir avukata danisin. Daha saglikli cevap alirsiniz. O yastaki cocugun babada yatili kalmasi pek mantikli degil. Temyiz icin gereken sureyi de gecmis olabilirsiniz. Bir avukata gitmenizi oneririm.

Hani nerede adalet ? Hakimlere filan guvenmiyorum ben.. bizzat kendi bosanma davamdada haklarimi alamiyorum ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…