Hakkımda dava açcakmış nolur yardım edin

fainthope

umutla yaşayan,müziksiz de dans eder
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2014
534
40
43
Arkadaşlar elim ayağım titriyo bi bilginiz varsa söleyin ben biriyle konuşuyordum arkadaş olarak yüz yüze görüşmedik telefonda bi tartışma sırasında buna o.ç dedim şimdi bu kayıtları alıp dava açcam diyo yapabilir mi lütfen bişi söleyin

yapsada bişey çıkmaz mahkemede korkmayın niye kızdınız okadar küfür edecek kadar birde

Bana o... gibi imalarda bulundu aslında herşeyi o başlattı mahkemeye verse ailem duyar hiç param yok bi avukata falan sorsam

Arkadaşlar elim ayağım titriyo bi bilginiz varsa söleyin ben biriyle konuşuyordum arkadaş olarak yüz yüze görüşmedik telefonda bi tartışma sırasında buna o.ç dedim şimdi bu kayıtları alıp dava açcam diyo yapabilir mi lütfen bişi söleyin
hayır yapamaz ayar çekiyor sana yakında pis pis talepleri olabilir korkup da yem olmaya kalkarsan,bi daha ararsa seninle konuştuğum her şey artık kayıt altında hadi geçmiş olsun de ;)

Lütfen bişey söleyin savcılıktan kağıt falan gelir mi sorcak kimse yok :(

Hangj kayitlari aliyormus? Oyle bir sey yok. Savci veya hakim karariyla dinlenmis telefon gorusmeleri ceza davalarina delil olarak kullanilabilir. Seni korkutmak istiyor sadece. Sonradan ses kaydi alma delil olarak sunma diye bir sey yok. O sahsin gorusmelerinin yetkili mercilerde takip edilmesi gerek.

Eve savcılıktan kağıt falan gelir mi ben ondan korkuyorum

Mesajla mı yazdın? Yoksa konuşurken mi? Konuşurkense ispat falan edemez, yukarda da birisi yazmış, kayıt edilmiyor ki tel konuşmalarımız. O yüzden hiçbir şey olmaz.
Ben de vakt-i zamanında eski erkek arkadaşımın mail şifresini açıp değiştirmiştim, o da gidip savcılığa vermiş dolandırılmaktan korktuğu için, sonra da ben olduğumu öğrenince şikayetini geri aldı ama kamu davasına döndü. Şikayetçi olmadığı için de savcılık takipsizlik vermiş. İfademi bile almadılar, ama yusuf yusuf olmuştum o süreçte. :KK48::KK48:

Son düzenleme:
Şifayen mi yazılı mı onu anlamadım ?
Korkutmak için demiştir
Ses kaydı olsa bile mahkemede geçersiz

Anca sürekli arayıp taciz edersen ozaman sonuç alır savcılıkta bikereden bişi olmaz

Sözlü olarak mi msj olarakmi kullandiniz o kelimeyi?
mesajla ama oda bana o... gibi bişiler ima etti ona kızdım zaten bütün kızlar o... dedi bende mi varım dedim her gelenle yapıyosun o zmn sende ölesin falan dedi olay bu yani o sinirle sende o.ç sun o zmn yazdım

Back
X