Hakkımda dava açcakmış nolur yardım edin

O zaman dua et şikayet etmesin. Ya hakaret hakarettir, büyüğü küçüğü yok. Şikayetçi olmaz inşallah. Ha şikayetçi olursa da hapse girmezsin, sana 2 yıldan az bi ceza verilecek, 2 yıldan az olduğu için hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verilecek 5 yıl içinde suç işlemezsen aldığın bu ceza ortadan kalkacak. Korkma yani
Tartışmanın sebebi beni de içine alan bi hakaretvari bi konuşmaydı kimsenin susabilceğini sanmıyorum alenen hakaret etti savcı bunu göz önüne almalı bu kadar ceza hükmü çıkması kolay olmamalı

Bence korkma ya acmaz dava belli basit biri oldugu.Hem o da sana hakaret etmisse ben de seni dava edecem tum kizlar o.. dedin beni de icine aldin de.Sen de korkak durma korktugunu belli edersen daha cok ustune gelir oltaya geldi diye dusunur.Amaci seni korkutmak zaten ugrasacagini sanmiyorum , sen de amacina ulastirma onu sakin dik dur taviz verme ki bir sey yapamayacagini anlasin.
size dava açar fakat telefonun ses kaydetme özelliğini sesi dışarı vermediyse yanı sizin söylediğiniz ikinci kişiler duymadıysa tanık yoksa davayı kaybeder.sesinizi izinsiz kaydettiği için siz bile şikayetçi olabilirsiniz.
KK sayesinde korkum biraz geçti insan geriliyor ister istemez ben kimseye hakaret edici konuşmam asla fakat beni çok kışkırttı kendimi korumalıydım uyardım dinlemedi bende dava açabilceğim şekilde rencide edildim. Sorun ben kendimi nasıl korumalıyım bilmiyorum sonuçta o kendini her türlü korur saf saf cezayı yiyen ben olurum

ısıracak köpek dişini göstermez
görürsün mahkemeye de gitmez şikayetçi de olmaz
aklı sıra seni korkutuyor..
bir daha derse sakın yalvarma verme falan deme
sen bilirsin de.. gözdağı ver..

Tehdit de anayasal suç canım :D belli ki cahilin teki ben de seni mahkemeye veriyorum de kurtul :D arkasına bakmadan kaçmazsa ben de birşey bilmiyorum :D

bir ilk sayfayı bir son sayfayı okudum da o yüzden konuya ortadan giriyorum bence bu tip kişilere itibar edip kendine güldürme yani mahkemeye verecekse gitsin versin gider bir iki ifade verirsin o kadar olan olmuş artık yapacak bir şey yok adamın karşısında böyle aciz görünme ki zaten mahkemeye falan vereceğini hiç sanmıyorum ha telefon konuşmalarını kaydedermi kaydeder o tipler çok benim çalışma arkadaşımda her görüşmesini kaydediyor insanlar 2500 liralık rakamlara aldıkları teknolojik oyuncaklarının her özelliğini kullanmak istiyor sesin senin olup olmadığını anlaşılırmı o teknolojide var ama mahkemeye falan vereceğini sanmıyorum bence bundan sonra hiiiiç konuşma bu tiplere güven olmaz

Back
X