Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dil öğrenmeye çalışıyorum da öğrenemiyorum tarzında bir konu diyebilirizTam olarak konu nedir yani diyaloğu söyleseniz.
Tabi ki kötü bi durum, ne haddine sizin hakkınızda kötü konuşması, ama burdaki asıl sorun eşinizin buna mahal vermesidir ne salak bi durum eşisiniz siz onun ya
konuyu arkadaşı açmış,o da karşılık olarak birşeyler yazmış ama beni destekler tarzda da yazmışEsimizde dedikodumuzu yapicaksa kime guvenicez bilmiyorum![]()
Arkadaşı çok kaba biri,eşimi de kötü etkilemese bariTabi ki kötü bi durum, ne haddine sizin hakkınızda kötü konuşması, ama burdaki asıl sorun eşinizin buna mahal vermesidir ne salak bi durum eşisiniz siz onun ya
Eşinizin karakterli olması gerek bu durumda, etkilenilecek bi durum yok ortada, insan eşine ne derse ne düşünürse düşünsün insanlara bunu yaptırmamalı, erkek bu ya karısını meze edermi muhabbetlere, sert bi dille konuşmalısınızArkadaşı çok kaba biri,eşimi de kötü etkilemese bari
Eğer sizi savunduysa sıkıntı yok demektirDil
konuyu arkadaşı açmış,o da karşılık olarak birşeyler yazmış ama beni destekler tarzda da yazmış
Konuya göre duruma göre değişir.Merhaba arkadaşlar,eşimin bir arkadaşıyla benle ilgili alaylı mesajlarını gördüm. Yani alay derken,bir konuda benim yetenekli olmadığım vs konuşulmuş birkaç satır,ancak konuyu arkadaşı başlatmış ve üç dört cümle sadece. Sizce kötü birşey mi bu durum?
Arkadaşının dediğine hani gülmüş filan sonra devamında benle ilgili olumlu konuşmuşEğer sizi savunduysa sıkıntı yok demektir
Dil öğrenmeye çalışıyorum da öğrenemiyorum tarzında bir konu diyebiliriz
Arkadaşı kadınlara pek değer vermeyen biri,sinirimi bozan tarafı buGörmemiş gibi yapın olabilir. Sizin evliliğinizle alakalı değil ya boşverin. Dildir sonuçta öğrenmek okadar kolay değil. Kötü olarak eleştirdiğini düşünmüyorum
Tabi iyi dostsa
Ozaman sizde bu kadar buyutmeyin derim huzurunuz kaçmasın durduk yereArkadaşının dediğine hani gülmüş filan sonra devamında benle ilgili olumlu konuşmuş
Ne olursa olsun eşinin onu konuşturmaması lazım.Hadsiz herif kendisi sap herhalde ya da kazık yemiş kötü kadınlardan acısını milletin eşinin dedikodusunu yaparak çıkarıyor.Karaktersiz herif.Arkadaşı kadınlara pek değer vermeyen biri,sinirimi bozan tarafı bu