Hakkımda Konuşulması..

Sonuncu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2019
27
14
3
Merhaba arkadaşlar,eşimin bir arkadaşıyla benle ilgili alaylı mesajlarını gördüm. Yani alay derken,bir konuda benim yetenekli olmadığım vs konuşulmuş birkaç satır,ancak konuyu arkadaşı başlatmış ve üç dört cümle sadece. Sizce kötü birşey mi bu durum?

Tabi ki kötü bi durum, ne haddine sizin hakkınızda kötü konuşması, ama burdaki asıl sorun eşinizin buna mahal vermesidir ne salak bi durum eşisiniz siz onun ya

eşiniz bir arkadaşıyla arkanızdan alaylı konuşuyor.. hmm ? ne kadar iyi ve masum olabilir ?

Dil
Tabi ki kötü bi durum, ne haddine sizin hakkınızda kötü konuşması, ama burdaki asıl sorun eşinizin buna mahal vermesidir ne salak bi durum eşisiniz siz onun ya
Esimizde dedikodumuzu yapicaksa kime guvenicez bilmiyorum 🤔
konuyu arkadaşı açmış,o da karşılık olarak birşeyler yazmış ama beni destekler tarzda da yazmış

Eşiniz, kendi arkadaşı ile sizin hakkınızda alay eder gibi konuşuyor...
Ciddi anlamda problem 🙄
Birkaç cümle değil, tek kelime ettirmemesi gerekirken sohbete devam etmiş olması çok daha üzücü tabi.

Arkadaşı çok kaba biri,eşimi de kötü etkilemese bari
Eşinizin karakterli olması gerek bu durumda, etkilenilecek bi durum yok ortada, insan eşine ne derse ne düşünürse düşünsün insanlara bunu yaptırmamalı, erkek bu ya karısını meze edermi muhabbetlere, sert bi dille konuşmalısınız

Merhaba arkadaşlar,eşimin bir arkadaşıyla benle ilgili alaylı mesajlarını gördüm. Yani alay derken,bir konuda benim yetenekli olmadığım vs konuşulmuş birkaç satır,ancak konuyu arkadaşı başlatmış ve üç dört cümle sadece. Sizce kötü birşey mi bu durum?
Konuya göre duruma göre değişir.

Görmemiş gibi yapın olabilir. Sizin evliliğinizle alakalı değil ya boşverin. Dildir sonuçta öğrenmek okadar kolay değil. Kötü olarak eleştirdiğini düşünmüyorum
Tabi iyi dostsa
Dil öğrenmeye çalışıyorum da öğrenemiyorum tarzında bir konu diyebiliriz

Back
X