• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hakkımda kötü düşünmüşler midir?

İstenmediğini kabullenemeyen erkek çok tehlikeli bu şekilde kurtulabilecekmisiniz ki bu kişiden daha ciddiye alınması gereken bir durum o kız arkadaşınızın sevgilisi konuşsun yakın arkadaşlarmışya olmayacağını rahatsızlık verdiğini söylesin
Daha geçen hafta bir kadın yakıldı burda sadece ayrılmak istediği için

Hep korkan, korkusundan yalana başvuran, can güvenliği olmayan, yeri gelip aşka karşılık verilmediği için tecavüze uğrayan ya da öldürülen cinsiyet kadın olduğundan , ben senin oyununa hak veriyorum.
Bir erkekten de duymadımki "şu kadın bana saplantılı aşık, lkorkuyorum" cümlesini..

Hep korkan, korkusundan yalana başvuran, can güvenliği olmayan, yeri gelip aşka karşılık verilmediği için tecavüze uğrayan ya da öldürülen cinsiyet kadın olduğundan , ben senin oyununa hak veriyorum.
Bir erkekten de duymadımki "şu kadın bana saplantılı aşık, lkorkuyorum" cümlesini..
Aslında bu tarz kadınlar da var. Adamı evine kadar takip edip sevgi isteyen ilgi bekleyen göremeyince de ortalığı yıkıp milleti adamın başına toplayan.

Adam markette alış veriş yapıyor kafasını bir çeviriyor o kadın. Adam eşinden yeni boşanmış toparlanma evresinde minik bir kızı var adama ısrarla diyor ki bu kader. Benimle evlenmen için boşandın hala görmüyor musun?? Kızını da çok seviyorum parkta da gördüm sizi.

Adam tayin isteyip gitmişti. Yaşanmıştır gerçekten.

Keşke yalan söylemek zorunda kalmasak ama bazen durumlar bizi buna itiyor .Kadın olmak çok zor .

Back
X