- 20 Ocak 2021
- 1.989
- -137
- 68
- 41
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
Kızlar işyerine adımımı atmak istemiyorum.gecen sene ekimden beri böyle.surekli laf atmalar aptal salak psikolojik sorunlu demeler.psikolojik tedavi alıp da kendimi iyi hissedince ekmeğinin başında çalışırken geçici bir elemanın karşıma geçip istifa edeceksin demesi.sonunda bölge müdürünü arayip sözlü olarak derdimi anlattım.sorusturma açtı.mufettis geldi.surekli beni genel mudurlukten arayıp istediğin yere tayin yapalım diye üzerinde baskı oluşturuyorlar.tayin yapsınlar mahkemeye verecem.oylekafalarina görebilir mu ki.mudur en ufak şeyi yukarıya telefon açıyor.beni kotuluyor yukarıya.hani en sevdiği elemanıydım.o da çoğunluğa uydu.berbat biri ama bu adamın sözüne göre bana zulmediyorlar.iki serseri için beni gönderecekler.ben haklıyım.su an yaşadığım mağduriyet hariç birsuru şeyle savaşıyorum.herkes cici kız cici beyfendi oldu.mudur soğuk soğuk davraniyo.ben öyle algılamışım.hepsi yalanmış.yoruldum.hak aramak böyle bisi mi.hep çoğunluk mu kazanır.ya grup bireye mobing yapıyorsa.sanirim oyuna geldim.hic sesimi çıkarmamalıydım.ama nereye kadar
Son düzenleme: