- 7 Şubat 2017
- 761
- 518
- 103
- 40
- Konu Sahibi Zomzom3535
-
Kesinlikle etmiyorum. O kadar haksızlığı hayatımda kimse bana yapmadı. Beni resmen zırılzırıl ağlattı acı çektim. Biraz da o kıvransınHakkını helal etmemenin bi cezası yok diye biliyorum etmeyen tarafa
Belki kızgınlığınız azalınca edesiniz de gelir ama şu an istemiyorsanız istemiyorsunuzdur
Kıvransın dursun bi kenarda
Evet kendine açık kapı bırakıp daha kolay faydalanacak benden. Yine gezip tozup bana sönmek için belki de.Açık kapı bırakmak için arkadaş kalmak istiyor. Kesinlikle kabul etmeyin.
Aynen zaten niyeti bozuk birinden ne beklenirKarışamaz tabıkı. Onun amacı Baska zaten.
Bu farkındalığa varmanıza çok sevindim. Şu an çok zor günler geçiriyor olabilirsiniz ama bir süre sonra hiç aklınıza bile gelmeyecek. Zaman her şeyin ilacıEvet kendine açık kapı bırakıp daha kolay faydalanacak benden. Yine gezip tozup bana sönmek için belki de.
O zaman sorun yokKesinlikle etmiyorum. O kadar haksızlığı hayatımda kimse bana yapmadı. Beni resmen zırılzırıl ağlattı acı çektim
Etmeyin bence de inanın ah diye bir şey var ve aheste aheste çıkıyor zamanı geldiğindeKızlar merhaba,
eski konularımdan hatırlayanınız var belki. Çokkötü bir ilişki içerisindeydim. Kullanıldı,bana işlerini yaptırdı öte yandan da başka kadınlarla tanışıp görüşüyormuş meğer bana işlerini yükleyip. Her şeyi benden bekledi, kılını bile kımıldatmadı, beni sevgiyedilenir vaziyete getirdi ve duygusal bağımlılıktan kopamadım bile böyle kötü birinden. Sonra da ara verme bahanesiyle gezip tozup onunla bununla olduktan sonra bana dönmek istedi. Sonuç çok hastalandım psikolojim bozuldu ama nihayet ayrılabildim. toksik bir ilişkiydi. Sizlerin de katkınız var bana doğruları görmeme yardımcı oldunuz. Ve ona hakkımı helal etmediğimi, beni çok mutsuz ettiğini ve arkamdan onca iş cevirdiğini söyledim. Arkdaş kalmak istedi. Niyeti ne bilemem ama asla güvenim yok İstemem de onunla arkadaş kalmayı. Şimdi de diyor ki “bak mubarek gündeyiz, bana hakkını helal et.” Ben de onun yaptığını yalanlarını vs affedemediğimi ve bunun benim bileceğim iş olduğunu, zorla olmayacağını söyledim. Bu durumda hakkımı helal edip etmemek bana kalmıyor mu? Yapmazsam ne olur? Ben hiç mi hiç hayatım boyunca birine böyle öfkelenmemiştim. Hakkımı helal etmeme karışamaz bu şahıs, öyle değil mi?
Ben şu an çok iyiyim şükürler olsun. Sadece ilk zaman biraz kötüydü. Sanırım çok fazla yalnız kalmamdan dolayı da yılana sarılmışım. Onsuz hayat ne güzelmiş üstümden koskoca bir yük kalktı.Bu farkındalığa varmanıza çok sevindim. Şu an çok zor günler geçiriyor olabilirsiniz ama bir süre sonra hiç aklınıza bile gelmeyecek. Zaman her şeyin ilacı
Muhatap olma hiç, engelle..Kızlar merhaba,
eski konularımdan hatırlayanınız var belki. Çok kötü bir ilişki içerisindeydim. Kullanıldım ,bana işlerini yaptırdı öte yandan da başka kadınlarla tanışıp görüşüyormuş meğer bana işlerini yükleyip. Her şeyi benden bekledi, kılını bile kımıldatmadı, beni sevgiyedilenir vaziyete getirdi ve duygusal bağımlılıktan kopamadım bile böyle kötü birinden. Sonra da ara verme bahanesiyle gezip tozup onunla bununla olduktan sonra bana dönmek istedi. Sonuç çok hastalandım psikolojim bozuldu ama nihayet ayrılabildim. toksik bir ilişkiydi. Sizlerin de katkınız var bana doğruları görmeme yardımcı oldunuz. Ve ona hakkımı helal etmediğimi, beni çok mutsuz ettiğini ve arkamdan onca iş cevirdiğini söyledim. Arkdaş kalmak istedi. Niyeti ne bilemem ama asla güvenim yok İstemem de onunla arkadaş kalmayı. Şimdi de diyor ki “bak mubarek gündeyiz, bana hakkını helal et.” Ben de onun yaptığını yalanlarını vs affedemediğimi ve bunun benim bileceğim iş olduğunu, zorla olmayacağını söyledim. Bu durumda hakkımı helal edip etmemek bana kalmıyor mu? Yapmazsam ne olur? Ben hiç mi hiç hayatım boyunca birine böyle öfkelenmemiştim. Hakkımı helal etmeme karışamaz bu şahıs, öyle değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?