Hakkımı helal edemiyorum bir türlü

Zomzom3535

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2017
761
518
103
40
Kızlar merhaba,

eski konularımdan hatırlayanınız var belki. Çok kötü bir ilişki içerisindeydim. toksik bir ilişkiydi. Sizlerin de katkınız var bana doğruları görmeme yardımcı oldunuz. Ve ona hakkımı helal etmediğimi, beni çok mutsuz ettiğini ve arkamdan onca iş cevirdiğini söyledim. Arkdaş kalmak istedi. Niyeti ne bilemem ama asla güvenim yok İstemem de onunla arkadaş kalmayı. Şimdi de diyor ki “bak mubarek gündeyiz, bana hakkını helal et.” Ben de onun yaptığını yalanlarını vs affedemediğimi ve bunun benim bileceğim iş olduğunu, zorla olmayacağını söyledim. Bu durumda hakkımı helal edip etmemek bana kalmıyor mu? Yapmazsam ne olur? Ben hiç mi hiç hayatım boyunca birine böyle öfkelenmemiştim. Hakkımı helal etmeme karışamaz bu şahıs, öyle değil mi?

Son düzenleme:
Hakkını helal etmemenin bi cezası yok diye biliyorum etmeyen tarafa
Belki kızgınlığınız azalınca edesiniz de gelir ama şu an istemiyorsanız istemiyorsunuzdur
Kıvransın dursun bi kenarda

Hakkını helal etmemenin bi cezası yok diye biliyorum etmeyen tarafa
Belki kızgınlığınız azalınca edesiniz de gelir ama şu an istemiyorsanız istemiyorsunuzdur
Kıvransın dursun bi kenarda
Kesinlikle etmiyorum. O kadar haksızlığı hayatımda kimse bana yapmadı. Beni resmen zırılzırıl ağlattı acı çektim. Biraz da o kıvransın

Evet kendine açık kapı bırakıp daha kolay faydalanacak benden. Yine gezip tozup bana sönmek için belki de.
Bu farkındalığa varmanıza çok sevindim. Şu an çok zor günler geçiriyor olabilirsiniz ama bir süre sonra hiç aklınıza bile gelmeyecek. Zaman her şeyin ilacı

Kesinlikle etmiyorum. O kadar haksızlığı hayatımda kimse bana yapmadı. Beni resmen zırılzırıl ağlattı acı çektim
O zaman sorun yok
Hak işi sendeyse ne yapacağın kısmı da keyfine kalmış
Kafana bile takma derim
Çok umrundaysa böyle şeyler baştan insan gibi davransaymış

Kızlar merhaba,

eski konularımdan hatırlayanınız var belki. Çokkötü bir ilişki içerisindeydim. Kullanıldı,bana işlerini yaptırdı öte yandan da başka kadınlarla tanışıp görüşüyormuş meğer bana işlerini yükleyip. Her şeyi benden bekledi, kılını bile kımıldatmadı, beni sevgiyedilenir vaziyete getirdi ve duygusal bağımlılıktan kopamadım bile böyle kötü birinden. Sonra da ara verme bahanesiyle gezip tozup onunla bununla olduktan sonra bana dönmek istedi. Sonuç çok hastalandım psikolojim bozuldu ama nihayet ayrılabildim. toksik bir ilişkiydi. Sizlerin de katkınız var bana doğruları görmeme yardımcı oldunuz. Ve ona hakkımı helal etmediğimi, beni çok mutsuz ettiğini ve arkamdan onca iş cevirdiğini söyledim. Arkdaş kalmak istedi. Niyeti ne bilemem ama asla güvenim yok İstemem de onunla arkadaş kalmayı. Şimdi de diyor ki “bak mubarek gündeyiz, bana hakkını helal et.” Ben de onun yaptığını yalanlarını vs affedemediğimi ve bunun benim bileceğim iş olduğunu, zorla olmayacağını söyledim. Bu durumda hakkımı helal edip etmemek bana kalmıyor mu? Yapmazsam ne olur? Ben hiç mi hiç hayatım boyunca birine böyle öfkelenmemiştim. Hakkımı helal etmeme karışamaz bu şahıs, öyle değil mi?
Etmeyin bence de inanın ah diye bir şey var ve aheste aheste çıkıyor zamanı geldiğinde

Etmeyen etmez,zaten bir yaptirimi olsa helal etmek sahisa yuklenmez.Bireysel karar yolu kula kapali olur ..Soyle bir durum var; helallik vermezseniz,oda inancli ise obur tarafta uzlasmak daha zor olur.O da bildigi icin burda cozmek istiyor.Ben vermeyin derim.Birileri kazanirken birileri kaybediyorsa,birileri mutlu olurken digerine zarar veriyorsa,birilei fayda gorurken karsiliginda bilerek ve isteteyerek zarar veriyorsa hakkinizi helal etmeyin.Ki simdi helal ettim dersiniz,3 gun sonra sizinle samimi olabilecegini dusundurursunuz.Zaten helal etti,yakinda da affeder diyerek moda girmesin.

Bu farkındalığa varmanıza çok sevindim. Şu an çok zor günler geçiriyor olabilirsiniz ama bir süre sonra hiç aklınıza bile gelmeyecek. Zaman her şeyin ilacı
Ben şu an çok iyiyim şükürler olsun. Sadece ilk zaman biraz kötüydü. Sanırım çok fazla yalnız kalmamdan dolayı da yılana sarılmışım. Onsuz hayat ne güzelmiş üstümden koskoca bir yük kalktı.

Hala silip bitirmemissiniz kafanizda..Adam sizi sersefil etmis hala hak hukuk helal vs..Engelleyin gitsin

Kızlar merhaba,

eski konularımdan hatırlayanınız var belki. Çok kötü bir ilişki içerisindeydim. Kullanıldım ,bana işlerini yaptırdı öte yandan da başka kadınlarla tanışıp görüşüyormuş meğer bana işlerini yükleyip. Her şeyi benden bekledi, kılını bile kımıldatmadı, beni sevgiyedilenir vaziyete getirdi ve duygusal bağımlılıktan kopamadım bile böyle kötü birinden. Sonra da ara verme bahanesiyle gezip tozup onunla bununla olduktan sonra bana dönmek istedi. Sonuç çok hastalandım psikolojim bozuldu ama nihayet ayrılabildim. toksik bir ilişkiydi. Sizlerin de katkınız var bana doğruları görmeme yardımcı oldunuz. Ve ona hakkımı helal etmediğimi, beni çok mutsuz ettiğini ve arkamdan onca iş cevirdiğini söyledim. Arkdaş kalmak istedi. Niyeti ne bilemem ama asla güvenim yok İstemem de onunla arkadaş kalmayı. Şimdi de diyor ki “bak mubarek gündeyiz, bana hakkını helal et.” Ben de onun yaptığını yalanlarını vs affedemediğimi ve bunun benim bileceğim iş olduğunu, zorla olmayacağını söyledim. Bu durumda hakkımı helal edip etmemek bana kalmıyor mu? Yapmazsam ne olur? Ben hiç mi hiç hayatım boyunca birine böyle öfkelenmemiştim. Hakkımı helal etmeme karışamaz bu şahıs, öyle değil mi?
Muhatap olma hiç, engelle..

Etmeyin etmek zorunda değilsiniz. Zaten o yüzdendir ki kul hakkı diye bir günah var. Allah en büyük günah demiş buna. Ben etmeyeceğim mesela etmeyecğim insan var.

Belli zaman aralıklarında eski kocam hakkını helal et diye yıllardır yalvarır. Asla ama asla ermeyeceğim. Umurumda da değil. Bana çok kötü günler yasatan adama hakkımı helal ediyorum demek benim kemdi hakkımi yemektir!

Arkadaş kalma ama hakkını da helal et gitsin. Gönlünde o kadar bile yeri kalmasın. Mübarek gündür. Affetmeyi de affeden de Allah sever. Helal etmediğinde kazandığın ettiğinde kazandığından daha azdır eğer hakkından vazgeçtiğin için manevi zarara uğrayacağını sanıyorsan. Gönlünden de, hafızandan da gitsin. Kalbinde ona kin duyacak kadar bile yer kalmasın. Sen affet ve unut. Allah ne yapacağını bilir. Ama ona da sakın dönme

Back
X