O kadar para verdiğim bi ürün bu denli fazla anımı acıtacaksa şikayet ederim. Ayrıca iğneleyici uslubunuzu anlayamadımIyi de, cogu babet ayak arkasini yara yapar zaten. Bu yuzden sikayet etmek mi olur? Biz bayanlar neden babet giyince ayak bileklerine yara bandi takariz acaba?
Igneleyici bir uslupla konusmadim. Ederi ne kadar olursa olsun her babet vurur, acitirO kadar para verdiğim bi ürün bu denli fazla anımı acıtacaksa şikayet ederim. Ayrıca iğneleyici uslubunuzu anlayamadım
Ne kadar yanlis bir dusunce. İnsiyatif dahilinde bir durumsa emin olun yapacagi varsada yapmazlar. Ricaci olmak en guzeli yada hakem heyeti.Magazaya gidip kavga edin ozellikle musteri cokken bagirin biraz cok guzel yardimci olurlar
Şikayet için gittiğim için suratları düştü,adamakıllı ilgilenmediler bile. Şikayet dilekçesi doldurdum. Banada bi kopyasını verdiler.Magazaya gidip kavga edin ozellikle musteri cokken bagirin biraz cok guzel yardimci olurlar
Peki ispat için birkaç fotoğraf daha çekmeli miyim ?Hiç uğraşmayın mağazadan red cevabı gelince tüketici haklarına şikayet edin alırsınız paranızı
Ne kadar yanlis bir dusunce. İnsiyatif dahilinde bir durumsa emin olun yapacagi varsada yapmazlar. Ricaci olmak en guzeli yada hakem heyeti.
Sizin bu dediginiz bir iki yerde ise yarar ama her zaman olmaz..Bagirip cagirip rezil oldugunuzlada kalabilirsiniz..
Peki ispat için birkaç fotoğraf daha çekmeli miyim ?
Şikayet sebebim ürünün ergonomik oluğ olmaması değil aslında. Benim ayağımın üründen bu şekilde etkilenmesi. Ürün hatasını değil müşteri memnuniyetini göz önünde bulundururlar umarım.ayakkabının ayağınızı vurması ürünün ayıplı olduğu anlamına gelmez. ancak losyon lekeleri ve açılmış dikişler nedeniyle ayıptan doğan haklarınızı ileri sürebilirsiniz. eğer mağaza iade talebinizi reddeder veya kullanıcı hatası tespit ettiğini söylerse tüketici hakem heyetine şikayet edebilirsiniz.
Yok ayağımdaki hasarı kastetmiştim.Tüketici haklarına zaten direkt ürünü ve faturayı vereceksiniz.
Fotoya gerek yok.
Yok ayağımdaki hasarı kastetmiştim.
Şikayet sebebim ürünün ergonomik oluğ olmaması değil aslında. Benim ayağımın üründen bu şekilde etkilenmesi. Ürün hatasını değil müşteri memnuniyetini göz önünde bulundururlar umarım.
Zaten losyon lekeli ürünü değiştirdim benzeri gelmiş. Aldığımda keşke daha detaylı baksaydım. Üst kısmında bariz bir şekilde görülen yer var.
Ama red cevabı gelirse ben bu ürünü sadece 1 saat giydiğimi nasıl ispat edebilirim bunu bilmiyorum
Ayakkabıyı aldığım gün çok güzel ilgilendiler. Ertesi gün değişim için götürdüğümde ise ilgi alaka yoktu.Bugün de aynı şekilde ilgisizlerdi. Yani satana kadarmış güleryüz,ilgi,alaka..Bence yanlis bir dusunce degil.
O adamlarin gorevi musteriyle ilgilenmek, gorevlerini yapmiyorlarsa ikaza! ihtiyaclari var demek ki. Inci tuzluca bir magaza, 400 500 tllik ayakkabi satiyorlarsa, bunun musteri hizmetini de vermek zorundalar. O adamlar da musteriyle ilgilenmek zorunda. Musteri asla rica minnet davranmak zorunda degil, burda calisanin inisiyatifi vs yok gorevlerini adam gibi yapsinlar bu kadar.
Keşke ilk gün alsaydım.Yarın alsam 3. gün olacak ve ilk güne nispeten daha yileşmiş durumda olacak ayağım.Foto çekin de asıl rapor alsanız ona daha etkili olabilir.
Ayakkabıyı aldığım gün çok güzel ilgilendiler. Ertesi gün değişim için götürdüğümde ise ilgi alaka yoktu.Bugün de aynı şekilde ilgisizlerdi. Yani satana kadarmış güleryüz,ilgi,alaka..
O hanimin dedigi bu degil. İade icin olay cikartin diyor. Konu sahibiyle ilgilenmedikleri icin degil.Bence yanlis bir dusunce degil.
O adamlarin gorevi musteriyle ilgilenmek, gorevlerini yapmiyorlarsa ikaza! ihtiyaclari var demek ki. Inci tuzluca bir magaza, 400 500 tllik ayakkabi satiyorlarsa, bunun musteri hizmetini de vermek zorundalar. O adamlar da musteriyle ilgilenmek zorunda. Musteri asla rica minnet davranmak zorunda degil, burda calisanin inisiyatifi vs yok gorevlerini adam gibi yapsinlar bu kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?