Yesilim kalemine saglik canim, bu kapanmayan bir yara ben genc kizken annem rahatsizdi ve her hastahaneye gittigimizde bu olaylarla yillar once gene karsilasiyordum, uzun suredir uzagim yurdumdan, ama takipte ediyorum ben varken hadi annecigime kol kanat gerip destek oluyordum, simdi babamda rahmetli oldu tek kaldigi icin doktora gidecegi zaman bende panik basliyor ve hemen yillar onceki olaylar gozumun onune geliyor gerci hic silinmemistiki, aman annecigim sakin bekleme sirada orada burada hemen ozele git bak daha kotu hasta olursun beni uzme diye yalvariyorum, oda hakli bizden kesilen paralarla maas aliyorlar diyor, ama genede azar isitip surat asanlari gormektense insana insan gibi davranacaklari ozel hastahaneye gidiyor baska caresi varmi?
Biraz anlayis biraz guler yuz hastahaneye gelenlerin belliki bir sorunu var kimse keyif icin gitmiyor bunun bilince olan bir toplum istemekte haksizmi bu insanlar?
Çok haklısınız. Malesef eğitim ve öğretim yeri olması gereken ilköğretim okulları sadece öğretim veriyor. Dolayısıyla dr-hemşirede de, oraya gelen hastada da belli bazı özellikler eksik malesef, bu diğer alanlarda da geçerli, otobüste yer verme, trafikte yol verme olsun, veya şu yeni açılan veya büyük! indirim yapan mağazaların indirimlerinde yaşananlar olsun...
Dönem düzenine uygun bir toplum olma yolunda ilerliyoruz. İlerlerken de millet olarak bazı güzel özelliklerimizi kaybediyoruz. Büyüğe saygı-sevgi, küçüğü kollama, başkalarının hakkına saygı vs gibi.
ah ah en büyük derdim yeşilim..her hastaneye gittiğimde bütün sinirlerim allak bullak oluyor.bende yeni geldim..zorda kalmasam ama mecburen gidiyoruz işte..insanlarla birebir muhatp olunan işlerde bence personelde seçici davranmaları lazım..sonuçta hastaneye gidenler kayfi gitmiyor küçük ya da büyük dertlerimiz var hepimizin..prosedürler aybir dert..suratsız görevliler ayrı bir dert..dediğin gibi yeşilim allah kimseye dert verip oralara düşürmesin ama hastanelerin eksikliğinide göstermesin...
canım bütün fikirlerine katılıyorum.anlayışsız doktorları
daha önce protesto köşesinde protesto etmiştim.
allah muhtaç etmesin ne diyimmm
canım çok haklısın insanın bu tür yerlerde hiç değeri yok doktorlar ilgisiz çalışanlar adamı dövecek gibi bir soru sor bin ah işit misali... güzel olsa ne yazar. onların mesleği bu hastaları iyileştirmek azarlamak değil...saygı olmadan sevgide olmuyorrrrr
öncelikle sana gecmiş olsun diliyorum yeşilim.dilerim güzel sonuçlar alırsın.
kuruluşlarda çalışıpda iyi davranan kişiler çoğunlukta yeni,çicimayında olanlar,henüz bıkmamış,yorulmamış kişiler oluyor.her ne kadar hakkımız olsada kaşarlanmışlardan allah korusun.
şu dr.lar dizisi beni çok şaşırtıyor.özel olsa bile nerde bizim memleketimizde böyle hastane diye içimden gecirmiyor değilim.sanki orda hastalar dr.doktolar,hemşireler hasta her seyredişimde dilerim keşke tüm sağlık ekipmanları böyle olsa,insan sağlığına gereken değer verilse diye...
ve diğer yerlerdede dilerim,dilerim..............:uhm::uhm::uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?