Hakkini helal etmek ?

powerful

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2013
866
166
123
Merhaba ablalarim iyi aksamlar.Bnim size danismak istedigim bisey var.Eski sevgilim hakkimi helal etmemi,ah etmememi istiyor.Cok mutsuzmus.Bana duygu sömürüsü yapiyor "ah ettin bana bisey olursa naparsin "falan diyor bu kisi beni eski sevgilisiyle aldatti ve ben bunu gec ogrendim.Ayrilalim bile demeden gitti ben burda arafta kaldim sonra bi de ustune sen benim istedigim kiz olamazsin dedi.Ona hakkimi helal etmek istemiyorum sanki hakkimi helal etsem elimde olan haklarimdan vazgececekmisim gibi hissediyorum.Ama baska bi yonden bakarsam da ahirette onunla karsilasmak istemiyorum.Ayrica bunu bahane ederek pesimde kossun da istemiyorum.okuyan ve cevap yazan herkese tesekkur ederim.siz olsaniz napardiniz ?

Hakkını helal etmemek sana da yük olur diye biliyorum, sen et boşver.
Ne mutsuzluğun ne mutluluğun gram umrumda değil de geç bence canım, evet üzmş zaten Allah a havale ettiğin takdirde acı döner gelir onada.

beni de yoruyor aslinda abla haklisin ama bi kere geldi hakkimi helal ettim.Bu ikinci artik kendimi salak yerine konmus gibi hissediyorum.cok sagol yorumun icin

Bu konuyu ben hocaya sormusdum sen etsende etmesende zaten allah soracak hesabini dedi diger tarafta onu bekliyceksin helal etmediginde bekliyceksinki o herkesin hakkini versin sira sana gelsin sende baskalarini bekleteceksin dedi ... helal et bence ... ne hali varsa gorsun 😞

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

en güzeli ve temizi Allah'a havale et...
bi daha da muhattap olma

cok tesekkur ederim yorumunuz icin Allah razi olsun.

Ben bu konularda biraz kinciyim sanırım. Eski sevgilim beni çok yakın bir arkadaşımla aldattı. Kesinlikle hakkımı helal etmiyorum. Her sene mesaj atıp hakkını helal et diyor. Ben de her seferinde tersliyorum. Kendimce tepkimi böyle koyuyorum. Hakkımı helal etsem sanki bana yaptıkları yanına kalacakmış gibi geliyor.

ayni benim gibi dusunuyosunuz.ben de yanina kalicak gibi hissediyorum.

ötekı tarafta bıle yüzünü görmek istemıyorsan
nıye helal etmıyorsun ki o zaman? nasıl olsa sen etsen de etmesen de herkes ektıgını biçeçek
bu dunyada çekmeden
öteki tarafa gıtmeyecek.

Son düzenleme:
ötekı tarafta bıle yüzünü görmek istemıyorsan
nıye helal etmıyorsun ki o zaman? nasıl olsa sen etsen de etmesen de herkes ektıgını biçeçek
bu dunyada çekmeden
öteki tarafa gıtmeyecek.

kendimce tepki koyuyorum.ben hakkimi helal etsem yaptiklari yanina kalir diye dusunuyorum.aci ceksin istiyorum.

kendimce tepki koyuyorum.ben hakkimi helal etsem yaptiklari yanina kalir diye dusunuyorum.aci ceksin istiyorum.
kesinlikle bu şekilde sisteme ben inanmıyorum. acı çeken, haksızlığa uğrayan hakkını helal edecek ve karsı taraf yaptıklarından muaf olacak :)
böyle bir sistem yok ve bıldıgım kadarıyla da, sen bütün samımıyetınle affetsen bıle
eden bulur ve bulacak :)
adalet o şekilde yürüseydi keşke :=) sana yaşattıklarından dolayı ona affedınce bıtseydı keşke :)

örneklerını etrafımdan çok gordum :) o yuzden bu şekilde sisteme inanıyorum :)
ama şu bır gercek, eden hemen bulmuyor :) insanın içi soguyunca buluyor :) işte buna hiçbir şey yapamazsın

Son düzenleme:

cok sagolun yorumunuz icin bi nebze olsun rahatladim.

cok sagolun yorumunuz icin bi nebze olsun rahatladim.

' sır5f senınle ötekı tarafta bıle karsılasmamak için hakkımı helal edıyorum ama, allahından bul' de bence

2 şekilde garantı olur ( şaka tabi bu )

Son düzenleme:
cidden bunu demeyi dusunuyorum :)

bence demelısın. hani insanın basına bazen kötü bir şey gelır? ve en mutlu oldugu zamandır bu zaman? o esnada dersın hanı '' ben ne yaptım da basıma bu geldı? '' işte o laf var ya, zamanında yaptıgın bir şeyin bedelının karsılıgıdır.
ama ınsanoğlu bazen kendıne yakıstırmaz ve hemen '' her şerde bır hayır vardır, allahın bıldıgı vardır, allah sevdıgı kula cektırır'' tarzında yorumlar :)
halbukı zamanında yenen nanelerın işidir bu :) demez ki, '' ben zamanında kesın bır can yaktım ve bu onun bedelı'' :)

işte bu şekildedir sistem.
eden bulur

ben ona en mutlu aninda aklina gelicek hayatini mahvedecek bu yaptiklarin derdim de umursamazdi.haklisiniz bnce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…