Hakkini helal etmek ?

sen hakkını helal et canım sana yük olmasın
ama sen ah etsen de etmesen de Rabbim zamanı gelince kendi yaptığının karşılığını elbet bulacak
o yüzden Allah2a havale et

sen hakkını helal et canım sana yük olmasın
ama sen ah etsen de etmesen de Rabbim zamanı gelince kendi yaptığının karşılığını elbet bulacak
o yüzden Allah2a havale et

valla abla haklisin sirf pesimde kosmasin diye hakkimi helal ettim ama cok yakti canimi zamaninda rabbim biliyor.

valla abla haklisin sirf pesimde kosmasin diye hakkimi helal ettim ama cok yakti canimi zamaninda rabbim biliyor.

insanın canı yanınca hırslanıyo hakkını helal etmiyo ama daha kötüsünü karşındaki insana değil kendine yapıyorsun
çünkü insan bi süre sonra içindeki merhamet duygusunu kaybedebilir
demişler ki sana ne kadar kötülük yapan olursa olsun sen ona iyilikle karşılık ver ki diğer insanlardan kendini ayır
sen hakkını helal et hem kendi için vicdanın rahat olur ama o bi ömür boyu yaptığı şeyin yükü altında yaşar

Allah seni bildiği gibi yapsın de bence.
askerdeyken yemişti o haltları bi de.
zaten sen ah etmesen de yaptıklarının aynısını yaşayacaktır.

helal etme yaa niye ediyorsun yumuşama
o seni üzerken hak hukuk düşünüyor muydu da sanki?
bir söyler iki söyler üçüncüde o da vazgeçer artık
cevap bile verme ona boşver.

sonradan gördüm hakkını helal etmişsin
ay dilde ettiysen de kalben etme bari yaa
bulsun cezasını

Son düzenleme:

Bu senin vicdanina kalmis bisey. Eger affedince rahatliyacagina inaniyorusan helal et. Benim de hakkimi helal etmedigim bi kac kisi var. Kinci degilim ama bana iftira atildiginda, ben acik acik söyledim yüzüme karsi iftira atmiyan ama inanmadiklarini söylemeyip icten suclayana dahi hakkimi helal etmiyorum dedim. Ve kararimin arkasindayim da.

Vicdani rahat olmayan insan gelir özür diler yada helallik ister, icin icini yer. Bi sekilde o yükten kurtulmak ister. Bana bisey olursa naparsin demez bikere. Burdan anlasiliyor üzgün ve mutsuz olmadigi. Cok mu zor cikip yaptiklarimdan dolayi özür dilerim demek....

Son düzenleme:
bencede helal etme arkadaşım hakkını kendi onun vicdan azabıyla sürünsün dursun, normalde ben de kin tutan bir insan değilim ama özellikle benim arkamdan konuşana hçbir zaman hakkımı helal etmem . ben kimsenin arkasından konuşmamaya çalışıyorum benim arkamdan atıp tutana da hakkımı helal etmiyorum ve hep beddua ediyorum

ablalarim kusur bakmayin telefondan giriyorum hepinize ayri ayri yazamadimama cok tesekkur ediyorum ama onun yuzunu ahirette bile gormek isteiyorum hakkimi helal ettim ama affetmeyecegim sucluyum pismanim dedi helallik isterken kimsr kusura bakmasin ama bence bu bencillik.sirf kendini kötu hissetmeme adina yapti.benim icin olsa en azindan bir ozur dilerdi.

Bir de gelmis az da olsa seni hala seviyorum diyor boylesine ne denir be de bilmiyorum hem aldat,hem beni beklet (askerde su an),tam izne geldigi sira ayrilmisti kendimi bitirdim ben burada.ve tum bu aldtamayi falan ogrenmem iki yilimi aldi.sozleniyirum diyip aradan iki hafta sonra senden kurtulmak istedim diye oyle dedim diyen birisi o.ustelik o gun benim iki aydir hazirlandigim bi sinavin sabahiydi ve ben haberi aldiktan birr saat sonra sinava girdim.berbat bi not almistim.pesimde dolanmasini istemiyorum,beni aklina getirsin bile istemiyorum.

Ne insanlar var ya
İyi yapmışsın hakkını helal edip de başından savmışsın.
Konuşmak için, peşinde dolanmak için bahanesi kalmamış olur hem.
Uzak olsun böyleleri

Zaten kul hakkına dikkat eden insan haksızlık yapmaz. Hem haksızlık yapacak, hem de hakkını helal et deyip günah çıkaracak. Çok komik oluyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…