Surrender'in dediğini söyle tam can alıcı nokta
Sen et hakkini helal. Zaten sen hakkini helal etsen de yaradan verir cezasini. Karsiliksiz kalmaz zulum. Mesela bazi davalarda davaci davasindan vazgecse de kamu davasi devam eder ve davali cezasini alir. Oyle dusun. Gayretullaha dokunan gunah vebalsiz kalmaz. Allah verir cezasini.
Ben hakkima giren istisnasiz herkese helal ederim hakkimi
Merhaba ablalarim iyi aksamlar.Bnim size danismak istedigim bisey var.Eski sevgilim hakkimi helal etmemi,ah etmememi istiyor.Cok mutsuzmus.Bana duygu sömürüsü yapiyor "ah ettin bana bisey olursa naparsin "falan diyor bu kisi beni eski sevgilisiyle aldatti ve ben bunu gec ogrendim.Ayrilalim bile demeden gitti ben burda arafta kaldim sonra bi de ustune sen benim istedigim kiz olamazsin dedi.Ona hakkimi helal etmek istemiyorum sanki hakkimi helal etsem elimde olan haklarimdan vazgececekmisim gibi hissediyorum.Ama baska bi yonden bakarsam da ahirette onunla karsilasmak istemiyorum.Ayrica bunu bahane ederek pesimde kossun da istemiyorum.okuyan ve cevap yazan herkese tesekkur ederim.siz olsaniz napardiniz ?
artik hakkimi helal ettim siz haklisiniz ablalarim eden bulur mutlaka.hak isi belli olmaz diye bn de helallik istedim ve artik yollarimiz ayri.
Ay kusura bakma da eski erkek arkadaşın tam bir aptalmış. O kadar hak düşünüyor da bu ne perhiz bu ne lahana turşusu yani? Onu geçtim bence zaten sen hakkını helal et ya da etme elbette allah onun hesabını soracaktır ona. Yaşarken bile hiçbir şey kimsenin yanına kalmıyor. Hasta herhalde bu çocuk...
en iyisini yapmışsın hak taşımak zor..
senin için bundan sonra en iyisi en hayırlısı olur umarım
hakkını helal etmemeye gelince eğer sen ondan önce ölürsen güneş bir mızrak tepende o sıcaklığın altında onunla helalleşmek için bekleyeceksin cennete girecek bile olsan bekleyeceksin mevlamız 1 hadisi kudside kulum bana ne ile gelirse gelsin kul hakkıyla gelmesin buyurmaktadır değer mi sence dünyadaki sıcaklığa dayanamazken orada bu sıcaklığa nasıl dayanırız allah a havale edeceksin mevla sorsun ama helal et hakkınıMerhaba ablalarim iyi aksamlar.Bnim size danismak istedigim bisey var.Eski sevgilim hakkimi helal etmemi,ah etmememi istiyor.Cok mutsuzmus.Bana duygu sömürüsü yapiyor "ah ettin bana bisey olursa naparsin "falan diyor bu kisi beni eski sevgilisiyle aldatti ve ben bunu gec ogrendim.Ayrilalim bile demeden gitti ben burda arafta kaldim sonra bi de ustune sen benim istedigim kiz olamazsin dedi.Ona hakkimi helal etmek istemiyorum sanki hakkimi helal etsem elimde olan haklarimdan vazgececekmisim gibi hissediyorum.Ama baska bi yonden bakarsam da ahirette onunla karsilasmak istemiyorum.Ayrica bunu bahane ederek pesimde kossun da istemiyorum.okuyan ve cevap yazan herkese tesekkur ederim.siz olsaniz napardiniz ?
Sen et hakkini helal. Zaten sen hakkini helal etsen de yaradan verir cezasini. Karsiliksiz kalmaz zulum. Mesela bazi davalarda davaci davasindan vazgecse de kamu davasi devam eder ve davali cezasini alir. Oyle dusun. Gayretullaha dokunan gunah vebalsiz kalmaz. Allah verir cezasini.
Ben hakkima giren istisnasiz herkese helal ederim hakkimi
Merhaba ablalarim iyi aksamlar.Bnim size danismak istedigim bisey var.Eski sevgilim hakkimi helal etmemi,ah etmememi istiyor.Cok mutsuzmus.Bana duygu sömürüsü yapiyor "ah ettin bana bisey olursa naparsin "falan diyor bu kisi beni eski sevgilisiyle aldatti ve ben bunu gec ogrendim.Ayrilalim bile demeden gitti ben burda arafta kaldim sonra bi de ustune sen benim istedigim kiz olamazsin dedi.Ona hakkimi helal etmek istemiyorum sanki hakkimi helal etsem elimde olan haklarimdan vazgececekmisim gibi hissediyorum.Ama baska bi yonden bakarsam da ahirette onunla karsilasmak istemiyorum.Ayrica bunu bahane ederek pesimde kossun da istemiyorum.okuyan ve cevap yazan herkese tesekkur ederim.siz olsaniz napardiniz ?
edin ettiğinizi söylemeyin ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?