Hakkini helal etmek ?

Surrender'in dediğini söyle tam can alıcı nokta

Sen et hakkini helal. Zaten sen hakkini helal etsen de yaradan verir cezasini. Karsiliksiz kalmaz zulum. Mesela bazi davalarda davaci davasindan vazgecse de kamu davasi devam eder ve davali cezasini alir. Oyle dusun. Gayretullaha dokunan gunah vebalsiz kalmaz. Allah verir cezasini.

Ben hakkima giren istisnasiz herkese helal ederim hakkimi

verdiginiz ornek cok guzel saolun cidden cok tesekkur ederim gözumu actiniz :)

artik hakkimi helal ettim siz haklisiniz ablalarim eden bulur mutlaka.hak isi belli olmaz diye bn de helallik istedim ve artik yollarimiz ayri.

Ay kusura bakma da eski erkek arkadaşın tam bir aptalmış. O kadar hak düşünüyor da bu ne perhiz bu ne lahana turşusu yani? Onu geçtim bence zaten sen hakkını helal et ya da etme elbette allah onun hesabını soracaktır ona. Yaşarken bile hiçbir şey kimsenin yanına kalmıyor. Hasta herhalde bu çocuk...

artik hakkimi helal ettim siz haklisiniz ablalarim eden bulur mutlaka.hak isi belli olmaz diye bn de helallik istedim ve artik yollarimiz ayri.

en iyisini yapmışsın hak taşımak zor..
senin için bundan sonra en iyisi en hayırlısı olur umarım

ben de dedim dun aynisini o kadar hak huk dusunuyosun yapmasaydin dedim ama ahirette bile yuzunu gormek istemiyorum haklisiniz kimsenin yanina kalmaz hakkimi helal ettim biraz once Allah'a havale ediyorum onu.

hakkını helal etmemeye gelince eğer sen ondan önce ölürsen güneş bir mızrak tepende o sıcaklığın altında onunla helalleşmek için bekleyeceksin cennete girecek bile olsan bekleyeceksin mevlamız 1 hadisi kudside kulum bana ne ile gelirse gelsin kul hakkıyla gelmesin buyurmaktadır değer mi sence dünyadaki sıcaklığa dayanamazken orada bu sıcaklığa nasıl dayanırız allah a havale edeceksin mevla sorsun ama helal et hakkını
FIKIH vaize

Benim de sevgili olarak değil de başka bir konuda çok üzen biri oldu ancak ben helal ettim hakkımı
Eminim ki Rabbim zaten hesabını soracak ben sadece benim üzerimden yük kalksın istedim. İnsanları kendi iç huzurunuz açısından affetmenizi tavsiye ederim. Ben hep benim hakkım helal olsun ama Allah' a havale ediyorum, o en iyisini bilir derim.

ağzınıza sağlık.
her kelimesine katılıyorum, bundan daha güzel anlatılamazdı.

helal et hakkını. yaradan bilsin. her şeyi gören ve bilen yalnızca O'dur. ve adaleti - hiç şüphesiz- çok büyüktür.

kimin kime hakkının geçtiğini de yaradan bilir

hakkı helal etmeyince öteki dünyada o zatla böyle ugrasıldıgını bılmıyordum..

aayyy kimseyle uğraşamam valla ölü ölü,helal olsun herkese hakkım varsa..

hepinize cok tesekkur ederim hakkimi helal ettim dun aksam sizin cevaplarinizdan dolayi.bu arada biriniz ahirette hakkimizi helal etmedigimiz kisiyi beklemekle alakali bisey yazmis ona da ayrica cok tesekkur ederim.Moralum duzeldi.

sen kul olarak hakkını helal et..Allah da Hakk olarak ondan sorar hesabını zaten...

edin ettiğinizi söylemeyin ona

Ben hakkımı yiyenlere, beni üzenlere, arkamdan laf atıp tutanlara, gözümden bir damla yaş akmasına sebep olanlara hakkımı helal etmiyorum. ETMEYECEĞİM DE...
Tabi bu dünyada da çeksinler... İki dünyaları da mahvolsun...
Ne yapayım beni onlar bu hale getirdi... Bildiğin saftirik biriydim...
Vicdanım rahat benim...
Öteki dünyada karşılaşmak ümidiyle...

Sen bana bakma... Etmek istiyorsan et.. zaten sen helal etsen de etmesen de illa ki cezasını çekecek... Kaçarı yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…