Hakkınızı istemeye çekinir misiniz ?

Bende cesaret konusu sıkıntı yaratıyor biraz

Duruma göre değişir, ailem konusunda bazı şeylere canım sıkılsa da göz yumuyorum.
Başka insanlarda ama hakkımı isterim ve gerekirse de sözlü kavga ederim.

ne konuda hak? para konusunda mi? bi markette yanlislik olursa mi? nedir?

münakaşadan çekınırım.
bır daha aynı fırsatı vermem.
duvarla kendısını ayırt edemez hale gelir.
kendımden emın olduğumu gördükçe saygı duymayı öğrenirler.bu kadar basit.kavga ederek kendımı husursuz etmem.
(gunluk bır olaydan değil sürekli aynı insandan bahseıyor isen eğer)

yerine göre diyeyim.
Kimi zaman savunurum hakkımı , kimi zaman da illa ki ben haklıyım diyorsa karşımdaki sırf sussun diye he he derim.

hakkımın yendiği her durumda söke söke almak için pençelerimi çıkarırım. sadece kendim için değil genelde her karşılaştığım haksızlık durumunda tepkimi ciddi veririm. ve bundan da utanmam.
terbiye sınırlarını aşmadan mücadeleye devam ederim.
karşımdaki aşıyorsa sınırı onunla bir olmam ama varsa şikayet edebileceğim her yere şikayet etmekten geri durmam.

Evet sürekli aynı insanlardan bahsediyorum.

Bende olay kavgaya dönülüyor bir süre sonra illa ki

kibarlığımı her zaman korurum ama çirkefleşmem gerekecekse de bundan asla çekinmem. kaygaysa kavga herkes haddini hududunu bilecek

Merhaba ,

Hayatta hakkınız olan şeyleri istemeye söylemeye çekinir misiniz ?
Ben biraz çekiniyorum. Siz bu konuda cesaretli misiniz ? Nasıl cesaretli olurum ?
Başkalarının hakları için aslan kesilen ben evet kendi haklarım için çekinirim genelde söylemem söyleyemem. Mesela 8 aylık hamileyim otobüste kedim için yer isteyemiyorum ama kendimden başka yaşlı, hamile birini ayakta gördüğümde kan beynime sıçrıyor ve oturanları kaldırıp onları oturtuyorum. Bu hayatımdaki en basit örnek...

Al benden de o kadar ya nasıl aşacağız

ben yaptım onu ahhahaha abi çok çalıştım ben çok yoruluyorum biraz zam mı yapsak bana dedim hiç utanmadan. sonuçta hak bu. daha bunu 6 aylık bir çalışanken yapmıştım primsiz çalışıyorduk. bir isyan başlattım tak prim işi devreye girdi. ki benim korkmadığımı gördükten sonra daha ciddi bakıyor patronlar olaya.

Güzel yapmışsın ama bem zamı örnek verdim
Genel olarak çekinmeyen birisiniz galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…