- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.635
- 548
- 40
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Ben de ekip lideriyim ve normalde sorunlarin tek tarafli ciktigi yalnizca bir olay yasadim benim ekibimde su ana kadar. Genellikle boyle durumlarda iki taraf da hatali oluyor, ve iletisim problemi ya da ofke kontrolsuzlugu yasaniyor. Benim ekibimde olsa mesela bu olay iki taraf da zorunlu terapiye gonderilirdi, biri etkili iletisim biri ofke kontrolu ile ilgili sirket ici egitimlere katilmak zorunda kalirdi. Tabii ben yurtdisinda kurumsal bir sirketteyim, Turkiye'de bir devlet dairesi icin bunun utopik oldugunun farkindayim ama oncelikle iki tarafin da kazandirilmaya calisilmasi gerekiyor. Yakip yikmak en kolayi.
Bana bile burdan fenalık geldi sizin konularinizdan. Allah müdürümüze de sabır versin, bölge müdürüne de fazla güvenmeyin. Müdür varken personeli tutacaklarıni zannetmem.
müdürü arayıp ona söyler mısınız baba gibi davransın
Müdürden baba şefkati beklemek?
Devlet memuru olup, iş hayatından nasıl bu kadar bihaber olunur bilemedim.
Yo aslında rapor olayında da birşey yok. Bu devletin kontrol mekanizması. Bu mekanizma olmasa insanlar yıllarca rapor alıp işe gitmeden maaş alır. Beni ve birçok arkadasimi da gönderdiler heyete.Bilemiyorum tabii ki rapor dahil konularını bildiğim üzere yorum yaptim ve bana göre ciddi anlamda ezilme ve mobbinge maruz kalıyor hele ki o rapor konusunda konu sahibine yapılanlar insanlık dışı resmen. Hâl böyleyken sende de suç vardır diyemiycem kusura bakmayın.
Konu sahibinin bize anlatmadigi beş ayda herkesle bu hale gelmesine neden olacak hataları varsa bilemem elbet ama rapor olayına nasıl bir şey yok diyebiliyorsunuz ya hasta olduğu halde eziyet olsun diye bilerek ordan oraya dolandirmaya çalıştığı çok bariz.Yo aslında rapor olayında da birşey yok. Bu devletin kontrol mekanizması. Bu mekanizma olmasa insanlar yıllarca rapor alıp işe gitmeden maaş alır. Beni ve birçok arkadasimi da gönderdiler heyete.
Konu sahibi fazla alıngan. Devlette işlerin üst müdürlere falan taşınması çok zordur. Genelde sorunlu personel bile idare edilir yani.
Yıllarca sahte raporla ise gitmeyip maaş alanlar var bu ülkede. Müdür memuruna guvenmiyorsa rapordan kuşku duyuyorsa kurula gönderebilir. Bizim kurumda da doğumdan sonra alınan raporları kurula gönderirler mesela.Konu sahibinin bize anlatmadigi beş ayda herkesle bu hale gelmesine neden olacak hataları varsa bilemem elbet ama rapor olayına nasıl bir şey yok diyebiliyorsunuz ya hasta olduğu halde eziyet olsun diye bilerek ordan oraya dolandirmaya çalıştığı çok bariz.
Onun dışında bu konu hakkında çok fazla konuşup konu sahibini suçlamaya da gerek yok mevcut işyerinde kaldığı sürece aynı sorunlari devam eder. Başka yere geçince de iyi niyetli bazı arkadaşların uyarilarindaki gibi davranışları ve insan ilişkileri noktasında yardım alabilir. Kendisine başkaca söylenecek, fayda sağlayıcı bir şey yok bana gore.
Evet, buradan bile bakınca geçimsiz olduğunuz hissine kapılıyor insanKaloriferli yer olduğu halde bunu yaptılar.personelle gecinemedigim.icinmis
Seni o odaya şikayetine çözüm bulduk demek için geçirmişlerdir...yani 2.bir olayında uyarı alırsın veya görev yerin değiştirilir..yerinden şikayet etti iyi oda verdik ama yine mutlu olmadı denecektir...üst yöneticiye cıktıgın zaman seni pohpohlar, sonra 2.olayında seni muhatap bile almadan şutlar bilgine...eğer memursan şanslısın ama özel sektör ise direkt istifanı yaz derler
Kamuda tabiki bölge müdürlüğü var. Özel sektörde zaten bir dakika tutmazlar konu sahibini. Şansı var ki memur olmuş yoksa bu karakterde birinin çalışma hayatında tutunması imkansız.Memur olduğunu düşünmüyorum kamuda bölge müdürü olduğunu sanmıyorum özelde çalışıyor konu sahibi bence ama yazılanlardan sıkıntılı olduğu belli
Sarı manolyamı yoksa geri mi döndüManolya sen suçlusun demiyorum ama her işyerinde problem yaşadığına göre seninde yanlış yaptığın birşeyler olabilir mi sence? Adamın yaptığı, üzerine yürümesi kesinlikle doğru değil ama sende gidip facebooktan niye yazı yazıyorsun yani orası resmi bir mecra değil ki? Tayin hakkın yok mu gidemiyor musun başka bir yere?
Evet oSarı manolyamı yoksa geri mi döndü
Memur olmasa çoktan işine son verirlerdiMemur olduğunu düşünmüyorum kamuda bölge müdürü olduğunu sanmıyorum özelde çalışıyor konu sahibi bence ama yazılanlardan sıkıntılı olduğu belli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?