Evet aldım, davanın bir an önce sonuçlanmasını istiyorum. Karşı taraf pişman ve boşanmayı kabul etmiyor.Darp raporu aldın demi Hande?
Eşinin sahte hamilelik olayında falan şok olmuştum. Ama şiddet uygulayacağı hiç aklıma gelmemişti. Çekişmeli olarak açtın sanırım.Evet aldım, davanın bir an önce sonuçlanmasını istiyorum. Karşı taraf pişman ve boşanmayı kabul etmiyor.
Henüz açamadım olay bu sabah yaşandı, çok taze.Eşinin sahte hamilelik olayında falan şok olmuştum. Ama şiddet uygulayacağı hiç aklıma gelmemişti. Çekişmeli olarak açtın sanırım.
Çok çok geçmiş olsun. Ben demiştim o lafı ama tabi şiddet olayını hiç tahmin edememiştim. Açıkçası sen eşine bir iki gömlek büyüktün, daha iyisine layık olduğun için bir noktada tiksinip ayrilirsin diye düşünüyordum.Forumda bir konu altına şöyle bir yorum gelmişti; 'bu forumda boşanacak 3 kişi varsa biri sensin' ismini hatırlamıyorum ama sen ve daha niceleri haklı çıktınız. Ben de zaten uzatmaları oynadığımızı biliyordum. Yaptığı o saçma sapan işlerin üzerine bir de fiziksel şiddet eklenince olay bende bitti. Zaten uzun zamandır hissim de kalmamıştı. Şu an aile evindeyim. Bir an önce kurtulmak istiyorum. Çiçekli yollar beni bekliyor, bunu biliyorum
Evet o. Hayır öfke kontrolü olmayan, psikolojik olarak hasta olduğu halde tedavi olmayan biriydi. Ben alttan alırsam iyiydik.Eşim hamile diye yalan söyleyen sizin eşiniz miydi? Eli açık ama tuhaf bu adamdı sanırım.
Fiziksel şiddet uygulamasına çok şaşırdım ve üzüldüm. Şiddet uygulayacak gibi biri değildi sanki
Darp raporu aldınız değil mi
Haklısın, çok teşekkür ederimÇok çok geçmiş olsun. Ben demiştim o lafı ama tabi şiddet olayını hiç tahmin edememiştim. Açıkçası sen eşine bir iki gömlek büyüktün, daha iyisine layık olduğun için bir noktada tiksinip ayrilirsin diye düşünüyordum.
Siddetin olumlu yönü olmaz ama hızlıca boşanmak için de elinde delillerin olmuş oldu. Çok gençsin ve aklı başındasın bunlar büyük artılar. Açıkçası tekrar böyle bir secim yapmayacagina da emin gibiyim. Bence boşanayim da nolursa olsun deme hakkın varsa tazminatini da al, git tatilini yap, psikolojik desteğini al, kaldığın yerden devam.
Evet zaten öyle böyle gidiyordu. Bebek konusunu bilemiyorum ama sizin dediğiniz gibi olabilirdi de. Yol yakınken kurtuluyorum.Ben nedense herkesten farklı olarak, şiddete uğramasanız epey götürürdünüz, bu konuyu ya hamile ya da doğurmuş bir kadın olarak açardınız diye düşünüyorum. Napar eder hamile bırakırdı, kafaya koymuş bi kere. Ayağına sıkmış resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?