haklı haksız küsen eş...

siderolites

Guru
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2012
4.809
3.578
448
Benim eşim haklı da olsa haksız da olsa küsüyor, biz sorunlarımızı karşılıklı konuşarak çözemiyoruz zaten öyle ciddi bir problemimizde olmuyor çok şükür ama benim tahammülüm kalmadı artık 5 yıllık evliyiz bu 3. küslüğümüz kavga veya tartışmamız çok yoktur , ben evlilik ve aile kutsallığına inanıp alttan alıyorum carcar başının etini yemiyorum ama artık ben de küsüyorum o küsünce. öyle bir küslük ki bu 1 hafta aynı evde birbirimizin yüzünü görmüyoruz , bitecek gül bi evliliğimiz eşimin saçma kaprisleri yüzünden ondan korkuyorum

O zaman siz uzatmasanız sarılsanız kocanıza..Belli ki bu adamın huyu olmuş.
ben onu yapmaktan yoruldum zaten baktım küsecek gibi oluyoruz olayı tırmandırmadan hemen ben alttan alıyorum, ama benimde bir gururum var bundan önce beyimiz bana küstüğünde gittim yanına bak hayatım gel konuşalım dedim bana git başımdan dedi , bozuldum gittim arkamdan geldi tamam konuşalım dedi yani ben 30 yaşına geldim eşim 40 yaşında daha ne kadar alttan alıcam

5 yılda 3 küslük ? vallahi bravo. bence yapısı bu takmayın bu kadar. bazıları hatun kişilerden daha fazla trip kolik. tabi olay ne bilmiyoruz belki haklı haksız
hayatım 3 küslük toplasan 2 ay ediyor bizim bir küslüğümüz 15 gün ben çok seviyorum maalesef çok da yıpranıyorum o yüzden, sevgi ne kadar büyükse o kadar yaralıyor bu küslük beni delirecem o hiç düşünmüyor mu diye üzülüyorum

bu küsem eşlere kızıyorum valla

ben evli değilim ama annem babamdan bıkkınlık geldi küser her ikisi de bir şey diyecekler babana söylde şöyle yapsın annene söylede şöyle yapsın arada posta kuşu oluyorum ve bazen gerçekten üzücü oluyorlar .

ya iyiyken iyisiniz hoşsunuz böyleyken bizle baban şunu yaptı mutluyum kızım annen şunu dedi mutluyum kızım demzsiiniz de kötüyken bizide araya katarsınız

of ya kızıyorum bunu söylüyorum da bu seferde bana küsüyorlar.

kırılıyor olabilirler tamam ama bu bir kaç saat hadi bir gün sürsün haftalarca sürmesinin anlamı ne of ya offf

Küsme konularınız da önemli, bende küsme huyu yok eşimde olabilirdi ama en baştan izin vermedim, o tavır yaptığı zaman, yanaştım, sırnaştım, sonrasında o da benim gibi oldu, küsmeyi çıkardık hayatımızdan. Sende bu yolu dene diycemde, Bu tür şeyler en baştan yapılınca etkili sanırım.

trip ve küsme yetkisi varsa eğer bu kadınındır bence
sabah işe git akşam gel , eşin çocuğa baksın evine baksın sana baksın kendini aksatsın küsen gene sen ol ne ala memleket, erkek olmak varmış

tabi ki bu duruma üzülmen sevginle doğru orantılı. peki küstüğünde yanına gidip barışmak için bişeyler yapıyor musun? yapıyorsan ne tepki veriyor?

benim korkumda bu bende nefret ediyorum küsen eşlerden , benim kızım var 2 yaşında çok çakmıyor şimdi aslında anlıyor gibi konuşuyor bazen ben kızım büyüdüğünde ne diyeceğim kızıma baban bu yüzden benle 20 gündür konuşmuyor mu diyeceğim

trip ve küsme yetkisi varsa eğer bu kadınındır bence
sabah işe git akşam gel , eşin çocuğa baksın evine baksın sana baksın kendini aksatsın küsen gene sen ol ne ala memleket, erkek olmak varmış
isyanım şu an buna işte tam anlatmışsın evi temizleyen dolapta en az 3 çeşit yemeği olan eşiyle prensmiş gibi ilgilenen çocuğunu büyüten ben küsen o!!!!!!!!!!!!!!!! haa ayrıca hiç kavga edip bağırmam kavga olacaksa kaçarım olayı büyütmem hesap sormam öleyim mi ben daha ne yapim

çocuklar arada kalıyor
şimdi küçük büyünce daha kötü oluyor biz büyüğüz alıştık ama bazen bu çocuklarda ters tepip anne babadan soğumaya kadar gidebilir.
bunu eşinizle net şekilde konuşun kadına yakışır küsmekte erkeğe ne oluyorsa
dediğim gibi kızmış kırılmış olabilir ama 20 gündür neyin uzatması bu
yakışmıyor bence

tabi ki bu duruma üzülmen sevginle doğru orantılı. peki küstüğünde yanına gidip barışmak için bişeyler yapıyor musun? yapıyorsan ne tepki veriyor?
yanına giderim önce beni tersler 1-2 saat eleştirir sonra özür diler sarılır barışırız, ama artık her seferinde küstüğünde beni sevip sevmediğini sorgular oldum artık benim sevgimin içine ediyor

seviyodur canım sevmese yanına gittiğinde özür dilemez zaten. belliki bu tavırları seni iyice bunaltmış. bence düşünmemeye çalış. yada kırhınlığını belli et. gitme yanına bakalım ne kadar dayanıcak.

şuan son küslüğümüzün 5. günü bu sefer çok bozuldum çok saçma bir şey yüzünden bana bağırdı hem de ne bağırma baktım sinirli hiç ağzımı açmadım ama sonra dedim ki sen artık seviyesizliğin dibini gördün bu yakışıyor mu dedim kusura bakma böyle olsun istemezdim dedi, akşam salonda yattı ve sabah birbirimizin yüzüne bakmadık oldu 5 gün dün de iş için şehir dışına gitti pazar gelicek çok özledim hep onu düşünüyorum hem de çok sinirliyim bu sefer ben gitmicem konuşalım demiyecem ama acaba kaç gün sürecek korkuyorum evlilik biter mi birbirimizden soğurmuyuz çok korkuyorum

evet ben de yapı olarak küsemezdim senin gibi yapıyordum 3 kere dedim ama 3 kere uzun küstük arada 2 günlük küslükleri saymıyorum, ben de sırnaştım bu sefer eşim hep bunu bekledi o bana benzemedi ben ona benzedim ben de küstüm o küsünce , küsme konularımızda herkese göre ciddiyeti değişir ama ne olursa olsun benim kalbim kırık ben haketmiyorum bunları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…