haklı haksız küsen eş...

BENİm eşimde öyle ..kendi haksız bile olsa hemen küslük yapar ..evde huzursuzluk yaratır..bende erkeklerin zihninden geçenleri ne yapmak istediklerini anlamıyrm

Bence de 5 yılda 3 kez küslük çok abartı durmuyor ama 1 hafta çok uzun. Ne yaptınız da küstü bu sefer mesela, şöyle detaylı bir anlatın biz de dışarıdan bir göz olarak bakalım. :)

Sinir bozucu olsa gerek, o mutlu olsun diye uğraşcan didincen bir de kapris yapacak. Zor canım seninde işin. Fazla mı yüz buldu acaba. Sende yüz verme bırak küs kalsın, umursamamaya çalış, çocuğunla ilgilen. Adamın huyu buysa sen yanlızca kendini yıpratırsın düşünüp, kafaya takarak.

BENİm eşimde öyle ..kendi haksız bile olsa hemen küslük yapar ..evde huzursuzluk yaratır..bende erkeklerin zihninden geçenleri ne yapmak istediklerini anlamıyrm
ben çözdüm şimdi haksızsa konuyu konuşmak istemiyor haklı ise beyni bizimkinden ilkel ya konuşarak değil hareketleri ile belli ediyor, şimdi bu işin sonu ne olacak ya yetti diyecek iki taraftan biri ayrılacağız ya da gelicek bana çocuğu bugün ben bırakayım? montu mu bulamıyorum felan gibi hiç küsmemişiz gibi konuşacak ya da akşam yatağa gelip sırnaşacak ! bu mu yani benim üzüldüğüm saçlarımı döktüğüm 10 gün geri gelmiyor benim eşim ama güzel eşimi kaybetmeyeyim diye delireceğine ben dertlere düşüyorum valla kendimden korkar oldum delirip ayrılacam diye

Bence de 5 yılda 3 kez küslük çok abartı durmuyor ama 1 hafta çok uzun. Ne yaptınız da küstü bu sefer mesela, şöyle detaylı bir anlatın biz de dışarıdan bir göz olarak bakalım. :)
anlatayım benim arabanın kaskosu geldi kasko yaptırdım kaskoyu yapan arkadaşta dedi ki' aa senin şu şirketten bireysel emekliliğin mi var? bilsem ben yapardım dedi' ben yok dedim belki eşimin vardır dedim neyse konuyu kapattık soyadından felan görmüş, sonra akşam eşime sordum senin 2 tane mi bireysel emekliliğin var dedim yok dedi ee peki bu firmadan ne işin var dedim, yok dedi ben sinir oldum, tabi bu da dedi ki bana' ya didik didik ne soruyorsun?' dedi ben de bir şey sormuyorum normal soru sordum dedim bu hemen sinirlendi( bence başka bir konuya sinirliydi bana patladı!) yani eşimsin yatırımını bilmeyeyim mi dedim o da dedi ki ben senin birikimini yatırımını soruyor muyum dedi tabi ben çok üzüldüm sonrada konuşmayı bağırarak devam etti hem de çok bağırdı sonra bende biraz yatak odasına gittim 15 dakka geçince mutfağa yanına gittim başını masaya koymuştu kaldırdı özür dilerim öyle söylemek istemedim ben şu bankada ki emekliliğimi şu şirkete taşıdım daha çok kazandırdığı için sen de maillerimi kontrol edip benim ağzımı arıyorsun sandım sinirlendim dedi, ben de bunu bu şekilde söylesen ne olucaktı dedim bu sefer seviyesizliğin dibini gördüm hiç yakışmıyor dedim çıktım mutfaktan 5 gün oldu yüzüne bakmadım o da benim bakmıyor,yani geliri belli zaten yarısını ev kredisine veriyor öyle ciddi bir yatırım yapacak durumu yo benim parama gelirime hiiç karışmaz bugün gitsem bir ev alsam bir şey demez öyle bir adamın dönüp hani herkesin yatırımı kendine gibi bir laf etmesi ayrıca üzdü beni bir de bağırması cabası

sinir hastası olucam kendimi kullanılıyor gibi hissediyorum artık asabım bozuldu çin işkencesi gibi

MALESEF ama böyleler canım.huyları böyle .boşanmak çözüm mü değil bence ondan sonradnda sıkıntılar biteceğini kendim adına düşünmüyrum.Ailelerinin yetiştirme tarzından kaynaklanıyor.beim eşimin babasıda aynı.

yani ben seviyorum çok seviyorum ama bir yerde yeter bu aşkın ızdırabı ben kızımla huzurla tek başıma yaşayayım diyeceğim ondan korkuyorum

yani ben seviyorum çok seviyorum ama bir yerde yeter bu aşkın ızdırabı ben kızımla huzurla tek başıma yaşayayım diyeceğim ondan korkuyorum
HIM öyle dersen birde ona takar ona küslük yapar.bizimkilere göre biz tepki vermeyiz biz insan değiliz onalr hep haklı

HIM öyle dersen birde ona takar ona küslük yapar.bizimkilere göre biz tepki vermeyiz biz insan değiliz onalr hep haklı
evliliğimiz boyunca bir kere direndim 15gün eve sadece uyumaya geliyordum sabahta 5 de uyanıyor 5:30da çıkıyordum kızım daha 8 aylıktı annemlere de dedim ben eşimle küstüm üzerime gelmeyin zamana bırakıcam diye, 15 gün sonunda evde beni kovalamaya başladı sabah ben uyanınca o da uyanıp hemen benim olduğum odaya gelip çocuğu elimden aldı sonra arkamdan mutfağa geldi vs ben kaçtı sonra çocuğumu ben bırakıcam dedi( her sabah anneme bırakıyoruz) böyle böyle 2-3 gün sonra yatağa geldi final.... ne bir özür ne bir ben eşşeğim ben ettim haksızım yok yok yok yoruldum ya o zaman psikolog bir arkadaşım herkesin bir özür dileme tarzı var bunu kabul et dedi ben de kabul ettim ama ben buna dayanamıyorum artık ortalık bir yerde sinir krizi geçiricem

AYNEN kardeş .bizimkilerin kendilerini ifade etme tarzı buda bizim nazımız kaprisimizi küslüğümüzü kimse çekmior .biz içimizde yaşıyroz kahroluyoruz.bir yerde bir şey okumuştum psikologun biri asil hastalar bize gelmiyor.hastların hasta ettiğin insanlara hizmet veriyoruz demiş

bu küslük bir çin işkencesi dayanamıyorum artık boğuluyor gibi oluyorum kimseye de anlatamıyorum bir tek sağolsun kızkardeşim biliyor, herkese de anlatmak istemiyorum kesin boşanmaya karar verirsem anlatıcam

5 yılda 3 küslük maşallah size .... başlıkda eşim ehp küsüyo yazınca bne haftada bir diye tahmin ettim canım 5 yılda da bu tuz şeker olsun sizin için takma uzatma

ağzına küreknen vurulası erkek modeli
iyi sizinki 5 yılda 3 kez küsmüş sıklaştırmasında çok boşanılası bir sebep değil..

bazen içimden bağıra bağıra ağlamak geliyor sonra ağlayamıyorum sonra diyorum iki gün önce bu kadar iyiyiz sonra 20 gün küs, yani iyi bir evlilik gibi ama pamuk ipliğine bağlı gibi yani biz bir küslükte kopabiliriz insan sevdiği insana bu kadar uzun süre nasıl küser aklım almıyor sorsan çok seviyor bazen diyorum sevmiyor da şuan hayatı güzel onu seven gözünün içine bakan hayatı onun için kolaylaştıran bir kadın var bu yüzden mi boşanmıyor yani sevgisini sorguluyorum artık inancım azalıyor evliliğe

ama küsünce 20 gün konuşmuyoruz ben çok yıpranıyorum çok uzun değil mi? arada küsüyor 1-2 günlükleri saysam 30 olur
bi kaç kere de onun küsmesine müsaade etmeden sen küs ve o gelene kadar gerekirse bir ay konuşma bir şey yapma o zaman kuyruğu kıstırır enişte bey diye düşünüyorum

bi kaç kere de onun küsmesine müsaade etmeden sen küs ve o gelene kadar gerekirse bir ay konuşma bir şey yapma o zaman kuyruğu kıstırır enişte bey diye düşünüyorum
bu sefer yapıcam öyle yani bana bağırdı gidip sırnaşamam ama düşünmemem lazım çünkü ben de küssem o da küsse çok üzgünüm

biraz korkutsanız mı acaba? eşinizin bu rahatlığına çok şaşırdım. ciddi ciddi konuşun ya bi uzmandan yardım al yada boşanırız diyin. ben bu şekilde evliik istemiyorum diyip resti çekin bakalım napıcak? ben bile sinir oldum 20 gün çok uzun bi süre... 20 gün sonrada bazı istekleri olunca mı yanaşıyor yoksa gerçekten barışmak istediği için mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…