haklı haksız lütfen kendinizi benim yerime koyun öyle yazın inadına yorum yapmayın

limoncu28

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2013
7.132
4.597
398
kızlar simdi bayram mevzusunu biliyosunuz ben genede özetliyim
esim arifeden yine ailesinin yanına gitmek istiyor pazar gününe kadar 1 ay önce ailesinin yanındaydık 1 hafta ramazan bayramında yine ordaydık

ben dedim ki madem carsamba gidicen
ben gitmek istemiyorum aileisnin bana yaptıgı saygısızlık ve orda kendimi rahat hissetmiyorum diye

neyse carsamba git cuam gel dedim bulundugumuz sehre 3 saat uzaklıkta maksat bayramda el öp 2 gece yay gel ill her bayram afireden gidip hafta sonuna kadar durmak istemiyorum artık

esim sabah annemlere kahvaltıya geldi evdede amcamın kızı falan vardı onun yanında sürekli aile ici konularımı anlatıyo üsttekiler dahil annem bbabam köle olmus ne derse yapmıus bana onu örnek veriyo bak annen babanla köye gidiyo sen neden gelmiyosun hesabı gidicegimiz yer bide köy yani patla sıkıntıdan evdeki insanlarda huzursuz yoksa ben sen sakrak bi insanım 2 gün nedir ki denir ama öyle degil

sonra ben dedim gel mutfaga icerde konusmasın diye o andada kızdırdı gene beni dedim sen benimle aile olamamısım maksat ailenin evini gidip el öpmekse tamam git 2 gün kal gel ama yok carsambadan pazara kadar ben yanlız kalıcam o anda itis kakıs yaptık ben yaptım daha dogrusu camdandan karsı yaslı bi teyze aaa yapmıs esimde onun gazıyla etrafa vurmaya basladı sonra gelme pesimden dedi kapıdan cıktı dedim cıkmasın karnı ac yemek yesin diye gittim pesinden aldı ayakkabıyı bana vırlatıyo bence üst kata catıya cıktım o an sesten annem merdivenlerden düstüm sanmıs napıyosunuz siz falan dedi esimde artist laflar anne sakın yollama bunu yanıma dedi cekti gitti

sonra ben aramadım tabi 1 saat sonra msj cekiyo yedin mi yemeyini zıkkım ye diye kahvaltı edicektik dedim oooo miss gibi yedim falan

simdi eve geldim annemlere gelcekmis beni görmeye
bana dedigi ben elaleme rezil oldum dayak yedim resmen dedim ben sana itis kakıs yaparken sen sarılsan kadın karsı daireden ne anlıcak senin artistligindne bu olaylar böyle oldu dedim

seni cok seviyorum falan fistan diyor ama
iliskimiz cok cıvık eger böyle bi davranız yapıcaksan ya arkdasında durcan yada yapmıcan

uzun oldu biraz ama simdi bana gıcık olanlar lütfen kendini aynı yere koysun öyle yazsın sırf laf sokmak icin yazmasınlar

Babamın evinde kocam bana ayakkabı fırlatacak, babam o adamı var ya...
Eşiniz çok ayıp etmiş, annenize 'yollamayın bunu' demek nedir?
Orta yolu bulsanız daha iyi olurdu, keşke 2 gün için sorun etmeseydiniz, kim severek gidiyor ki köye ya da kaynanasının evine? Herkes zordan gidiyor.
Siz umursamaz davrandıkça kudurur o, benim 1 numaralı silahımdır umursamaz davranmak, kendi kendine söylenirler, delirirler, kudururlar, ama siz takmayınca size kalırlar.

Aile icindeki seylerin anne babalara her iki taraf icin de yansitilmasi taraftari degilim anladigim esiniz ailenizin yaninda dert yanmis sizden bu konuda hatali tabi. Ama siz de adami sarsmayacaktiniz oh yedim mis diye mesaj atmayacaktiniz aramalarina mesajlarina geri donmeyecektinjz kendini hepten haksiz sanacakti bilememissiniz :D

Orta yolu bulsanız daha iyi olurdu, keşke 2 gün için sorun etmeseydiniz, kim severek gidiyor ki köye ya da kaynanasının evine? Herkes zordan gidiyor.
Siz umursamaz davrandıkça kudurur o, benim 1 numaralı silahımdır umursamaz davranmak, kendi kendine söylenirler, delirirler, kudururlar, ama siz takmayınca size kalırlar.
asıl bu kavga ben onu mutfakta sarstım karsıdakı kadında gördü diye zannetdiyo rezil oldum dayak yedim o yüzden ayakkabu fırlatma mezvusu oldu annem pasif tabi ben olsam derdim lütfben benim evimd eböyle bi hareket yapamazsın eve geldim pesimde pervane ama ya orda babam olsa akrabalar var ya onlar apartmanda duysalar rezillik

Cok tuhaf iliskiniz var malesef..
Saygi bitmis , ailenin evinde itis kakis ne demek ya üstüne üstün esinin annene söyledigi laf yollama bunu.
Daha sonra mesajlasiyosunuz hic birsey olmamis gibi ..
Cok fena yüz göz olmussunuz arada saygi kalmamis...

bide ben aile acısındna cok yanlızım belki karakterim bu yüzden fazla güclü ve dik duruyorum cünkü babam icin kim olursa olsun evliligi kadınlar yıkıyomus kadın dedigin kocasını dinlicekmis ne olursa olsun kendisi annemi arkdasında köle yaptı ben hayatın boyunca pasif bi kadın olmadın her konuda acık konusabilien biriyim o yüzden ben babama ne anlatırsam anlatıyım esimi tutar babama göre erkek calısıyo evine bakıyosan tama bitti o yüzden babamla cokkkk ayrı dünyalardayız

kendimi senhin yerine koyacağım ama
yazdıklarını anlamadım
kızlar simdi bayram mevzusunu biliyosunuz ben genede özetliyim
esim arifeden yine ailesinin yanına gitmek istiyor pazar gününe kadar 1 ay önce ailesinin yanındaydık 1 hafta ramazan bayramında yine ordaydık

ben dedim ki madem carsamba gidicen
ben gitmek istemiyorum aileisnin bana yaptıgı saygısızlık ve orda kendimi rahat hissetmiyorum diye

neyse carsamba git cuam gel dedim bulundugumuz sehre 3 saat uzaklıkta maksat bayramda el öp 2 gece yay gel ill her bayram afireden gidip hafta sonuna kadar durmak istemiyorum artık

esim sabah annemlere kahvaltıya geldi evdede amcamın kızı falan vardı onun yanında sürekli aile ici konularımı anlatıyo üsttekiler dahil annem bbabam köle olmus ne derse yapmıus bana onu örnek veriyo bak annen babanla köye gidiyo sen neden gelmiyosun hesabı gidicegimiz yer bide köy yani patla sıkıntıdan evdeki insanlarda huzursuz yoksa ben sen sakrak bi insanım 2 gün nedir ki denir ama öyle degil

sonra ben dedim gel mutfaga icerde konusmasın diye o andada kızdırdı gene beni dedim sen benimle aile olamamısım maksat ailenin evini gidip el öpmekse tamam git 2 gün kal gel ama yok carsambadan pazara kadar ben yanlız kalıcam o anda itis kakıs yaptık ben yaptım daha dogrusu camdandan karsı yaslı bi teyze aaa yapmıs esimde onun gazıyla etrafa vurmaya basladı sonra gelme pesimden dedi kapıdan cıktı dedim cıkmasın karnı ac yemek yesin diye gittim pesinden aldı ayakkabıyı bana vırlatıyo bence üst kata catıya cıktım o an sesten annem merdivenlerden düstüm sanmıs napıyosunuz siz falan dedi esimde artist laflar anne sakın yollama bunu yanıma dedi cekti gitti

sonra ben aramadım tabi 1 saat sonra msj cekiyo yedin mi yemeyini zıkkım ye diye kahvaltı edicektik dedim oooo miss gibi yedim falan

simdi eve geldim annemlere gelcekmis beni görmeye
bana dedigi ben elaleme rezil oldum dayak yedim resmen dedim ben sana itis kakıs yaparken sen sarılsan kadın karsı daireden ne anlıcak senin artistligindne bu olaylar böyle oldu dedim

seni cok seviyorum falan fistan diyor ama
iliskimiz cok cıvık eger böyle bi davranız yapıcaksan ya arkdasında durcan yada yapmıcan

uzun oldu biraz ama simdi bana gıcık olanlar lütfen kendini aynı yere koysun öyle yazsın sırf laf sokmak icin yazmasınlar

Ne olursa olsun itiş kakış olmamalı aynısını eşiniz yapsa burda topa tutardınız, tutulurdu.
Hayırlısıyla bi bayram geçeydi, bence böyle alışmış böyle gider.

eve geldim dedim haksızsın seni affetmiyorum diyo ben seni affetmiyoryn sen bana babanın evinde dayak attım simdi o kadın herkeze anlatıcak dedim sen öyle anlıyosun ben omuzundan dokundugımda sen bana sarılsaydın elin kadınına hic laf vermicektin

simdi nasıl bi tavır takınmalıyım ki bu olay normal bi olay gibi olmasın görnesin bunu normallestirmeyim diye

bide ben aile acısındna cok yanlızım belki karakterim bu yüzden fazla güclü ve dik duruyorum cünkü babam icin kim olursa olsun evliligi kadınlar yıkıyomus kadın dedigin kocasını dinlicekmis ne olursa olsun kendisi annemi arkdasında köle yaptı ben hayatın boyunca pasif bi kadın olmadın her konuda acık konusabilien biriyim o yüzden ben babama ne anlatırsam anlatıyım esimi tutar babama göre erkek calısıyo evine bakıyosan tama bitti o yüzden babamla cokkkk ayrı dünyalardayız
Öyleyse siz kayınvalidenizin kölesi olmayın, deyin ki 'bak benim annem nasıl senin peşine koşuyor, neden seninki benim peşime koşmuyor da ben hizmet ediyorum?' Kadınız diye köle mi doğduk?
Dediğim gibi umursamazlık en iyi silah, duymayın, görmeyin ve konuşmayın..

bende anlar gibi oldum kafamda canlandıramadım olayı bi hararetle yazdın galiba da :KK51:

Bence bu olayı çıkarına kullan bayramda ailesine gitme evde de atarli ol
ben zaten gitmicem esimin ailemin evinde bu cesaretine kızıyorum bide gitsin ama carsamba gidip cuma gelsin istiyorum onun ne yapmam lazım suan iste nasıl bi tavır yapsam esimle küs kalamıyoruz öyle bi problem var cok sırnasık ve güldürüyo yani burda millet küz kalıyo günlerde imreniyorum bari saygılı bi sekılde küs kal bizde saygı yok sırf sevgi evliliigi

Anneninizin evinde dayak yemişsiniz resmen
Ve eşiniz annenize yollama bunu diyebiliyor?
Ortada saygı yok ne desem bilemedim o_O

Back
X