Haklı mı? Nasıl konuşmalı?

Chloelve

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2018
583
265
103
Merhaba, 6 haftalık bir birlikteliğim var. Güzel giden bir ilişki, değer veren biri, ciddi konular konuşulmaya bile başlandı. İkimizin de yaşlar, durumlar müsait.

Dün bir konuda tartıştık. İlk kez böyle bir tartışma yaşadık diyebilirim. Olay çok komik ama sonrası aldı başını gitti. Yemek yapıyordum Ne yapıyorsun dedi, mantı yaptığımı söyledim. Hazır tabi falan dedi evet annem yapıp dolaba atmıştı dedim. Sonra konu sen yapmaz mısına geldi. Hatta geçen de su böreği konusu geçmişti. Onu da kattı. Bende yapmam Çünkü çok vakit alıyor, çalışan biri için zor dedim. Hatta bir çırpıda yeniyor Emeği çok falan gibi şeyler söyledim. Uzattı. Nasıl yani her gün yap demeyecegiz ya senede bir haftasonunu ayıramaz mısın dedi. Bende yapmam diye düşünüyorum dedim. Sinirlendi gibi, bende gidip başka yerde yiyelim desen bile yemem gibi bir çıkış yaptı.

Orda konu büyüdü. Ben ne demek istiyorsun dedim. O da verdiğin cevaplar hoş değil dedi. Sonra ben tamam tamam demişim tavrıma kızdı vs.

Kim haklı sizce?

Bunlar basit konular aslında büyütmenin anlamı yok .Sende yardım edersin arada birlikte yaparız de :)Benim eşimde evlenmeden önce ;annem su böreği yapıyor bende çok severim sende yaparsın evlenince felan derdi , bende derdim uzun iş ben çalışıyorum hem beceremem derdim alınırdı biraz😂 Şimdi yapıyor musun dersen valla ne mantı açtım ne su böreği o kadarını beceremem zaten .Hiçte sorun olmadı .Anasının evine gidince yiyor 😂Ama onun dışında canım isteyince herşeyi yaparım .Tatlısınından yemeğine kadar :)

Öff böyle tiplere de ne gıcık olurum. 9 sene önce erkek arkadasım böyleydi farazi soru sorardı istediği cevabı alana kadar diretirdi. Mesela
+sen her gün yemek yapacaksın değil mi?
- Yani bilmem belki. İşten geç gelirsem yapamam. Zaten benim görevim değil. Kim uygunsa o yapar işte
+ya tamam ben de salata yaparım ama senin yemeği yapman lazım. Kadın işi, evin bir düzeni olmalı
Sonra surat asar somurtur. Büyütür kafasında. Abuk sabuk sonuçlar çıkarır. Bak bak paşama bak lütfetmiş salata yapacakmış, eşe yardım kafasına bak. Şimdi diyorum ki ne toymuşum “öfff boş konuşma” diyip engellememişim. Bence sen öyle yap yani. Böyle öküzlerle uğraşmaya ne gerek var pırlanta gibi erkekler var. Böyleleri kendini bi şey sanmasın, öküzlüklerinin farkına varsın da kendini yontsun

Merhaba, 6 haftalık bir birlikteliğim var. Güzel giden bir ilişki, değer veren biri, ciddi konular konuşulmaya bile başlandı. İkimizin de yaşlar, durumlar müsait.

Dün bir konuda tartıştık. İlk kez böyle bir tartışma yaşadık diyebilirim. Olay çok komik ama sonrası aldı başını gitti. Yemek yapıyordum Ne yapıyorsun dedi, mantı yaptığımı söyledim. Hazır tabi falan dedi evet annem yapıp dolaba atmıştı dedim. Sonra konu sen yapmaz mısına geldi. Hatta geçen de su böreği konusu geçmişti. Onu da kattı. Bende yapmam Çünkü çok vakit alıyor, çalışan biri için zor dedim. Hatta bir çırpıda yeniyor Emeği çok falan gibi şeyler söyledim. Uzattı. Nasıl yani her gün yap demeyecegiz ya senede bir haftasonunu ayıramaz mısın dedi. Bende yapmam diye düşünüyorum dedim. Sinirlendi gibi, bende gidip başka yerde yiyelim desen bile yemem gibi bir çıkış yaptı.

Orda konu büyüdü. Ben ne demek istiyorsun dedim. O da verdiğin cevaplar hoş değil dedi. Sonra ben tamam tamam demişim tavrıma kızdı vs.

Kim haklı sizce?
Bir hafta sonunu ayırsın o yapsın sen ye :)) kadın kadındır aşçı değil-dir.
Dürüst olayım eşimden başka biriyle evli olsam istese yapmam. Ama eşim beni yormamak adına o kadar çok uğraşır ki, ona becerim olsa zevkle yaparim.

6 haftalik iliskide bu kadar yüz göz olmak niye?

Niye demediniz merakliysan sen yap da yiyelim diye?
Butun hafta 4 gozle beklenen haftasonunu su böreği aserenler su boregiyle gecirsin. Sinir oldum sevgilinize.
Tam bir kıro. Kadin is yapsin herifler semirsin modeline bir adimi kalmis.

Evlenme yaşınızın uygun olduğunu düşünüyorsunuz ve bu konulardan dolayı tartışıyorsunuz?? Bu terste bi işlik var.:KK51:

Ne igrenç zihniyet. He he kadinin yeri mutfakta hamur isi yapmak. Mecburmusun arkadas? Hamur isi yapmazsan tam kadin olmuyormusun? Bu nasil bir standart? Cok istiyorsa kendisi yapsin. Kendisinin yapamadigi birsey, ne hak ile karsisindakinden istiyor?
Aynen katılıyorum ben 38 yaşındayım daha hamur yoğurmayı bilmem eşim yapar pizzayı evde. Kim neyi yapabiliyorsa o yapar, gelmiyorsa hazır yenir nedir bu kadınların çektiği anlamıyorum. Hergün baklava börek yapsa sanki el üstünde mi taşıyacakmış

Aynen katılıyorum ben 38 yaşındayım daha hamur yoğurmayı bilmem eşim yapar pizzayı evde. Kim neyi yapabiliyorsa o yapar, gelmiyorsa hazır yenir nedir bu kadınların çektiği anlamıyorum. Hergün baklava börek yapsa sanki el üstünde mi taşıyacakmış

Bende hamur, kek olaylarini bilmem. Bilmek zorundada degilim. Ha karsimdaki çok sevidigni bilirsem denerim kim bilir fakat bu emri vaki ile baski ile olmaz ki. Üzerimdeki bir vazif degil ki. Onu hamur ile doyumrak benim vazfim degil.

Yani yeni başlayan bir ilişkide bu konular konuşulduğunda he he diyip geçiştirme taraftarıyım ben. Zaten ilerleyen süreçte mantı suböreği filan akla gelmiyor. Sen yorulma hayatım hazır alırız moduna geçiyor erkekler.

Ac tavugun kendını darı ambarında gormesı diye buna derim ben. Seninle evlendi de mantı istiyor haspam.
Ozguvenın de boylesı.
Cok seviyorsa mantı yapmayı o da ogrenebılır, İnterneti sadece kız dusurmek icin kullanmasın youtube den acsın ogrensın.
Ayrıca bir ayda onunla evlenen kim?
Kac yasında bu cocuk

Sen seviyorsan hamur işi su böreği, ilgin varsa öprenirsin ve yaparsın. Ama senin ilgi alanına girmiyorsa bu işler yapamayacağını açıkça söyle. Adamı kaybetmemek için yaparım ederim diye alttan alma.

Bence adam sadece senin için yaparım cevabını beklemiş alamayınca da triplenmiş

Ben mi hamur işi yapacağım derken evde her gün çeşit çeşit ekmek yapıyorum şu ara

Yani olay yapıp yapmamak değil zor ama sen istersen yaparım cevabı

Kızlar söyle beni seviyor musun der adam da böyle soruyor kendince

Kim haklı sizce?
Kendisine aşçı arıyomuş kızım,arka kapıdan yarın yokmuş gibi kaç

Back
X