Haklı mıyım haksız mı bilmiyorum

Niloyaaniloyaaa

Nilay
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Mart 2020
439
352
33
Beni çok üzdüğü zamanlar oldu ama bir şekilde daha çok benim çabamla bu zamanlara geldik.Az önce ona beni özledin mi tarzında soru sordum(duymak istemiştim.) sürekli sormuyorum sorsamda inatla cevaplamıyo.Yine aynısını yapıp kızdı bana bende özledim demek kavga etmekten daha zordu zaten dedim ve bana özlemedim dedi cevap vermedim.

ne yapmam gerekiyor? Artık çok yorulmuş hissediyorum.Bu yaptığı bile kalbimi çok kırdı.

Son düzenleme:
Hemde nasil.O kadar yoruldum ki.Sorunlarimizi cevremede anlatamiyorum artik bana e biz demistik diyecekler diye.Bende üye oldum buraya..
Kendini bildin bileli onunlasin. Başka bir seçenek görmedin hayatta. Henüz yaşın da genç. Daha saygılı bir adamı haketmiyor musun sence de?

ben çocuk aklıyla sevilen insanı yetişkin olunca hala sevmeyi anlamıyorum o sebeple sevgilinizin de bu ilişki için aynı şeyi hissettiği fikrine kapıldım.
Öyle demeyin şimdi gelir biz çocukluk aşkıydık evlendik hala evliyiz diyenler

Konu sahibine yorumum da bırakın incelediği yerden kopsun. Farklı yönlere doğru değişmiş olabilirsiniz çok normal.

ben çocuk aklıyla sevilen insanı yetişkin olunca hala sevmeyi anlamıyorum o sebeple sevgilinizin de bu ilişki için aynı şeyi hissettiği fikrine kapıldım.
Ona beni bırakmaması için baskı yapmıyorum.Eğer mutlu değilse ve sevmiyorsa gidebileceğini üzülürüm ama Çok,vicdan yapacağı kadar değil elbet toparlanırım falan böyle konusma yaptım ona.Neden bırakmıyor o zaman

Konu sahibine yorumum da bırakın incelediği yerden kopsun. Farklı yönlere doğru değişmiş olabilirsiniz çok normal.
Saçma gelebilir size ama bırakmak istiyorum hemde çok ama bırakamıyorum.Sanki o olmalıymış gibi onun hayatındada ben olmalıymışım gibi bi hırs var içimde.aşk zaten kalmadı

Ayril Allah askina. 20 yasinda 6 yillik iliski nedir?? Ona bagimlilik denir. Bu iliskiden de asla hayir gelmez.

valla benim ilk sevgilim 15 yaşımdaykendi. evlensem 30 kere boşanmıştım.

Ayril Allah askina. 20 yasinda 6 yillik iliski nedir?? Ona bagimlilik denir. Bu iliskiden de asla hayir gelmez.
Bi cesaret edip ayrılsam bende çok daha mutlu olabileceğime inanıyorum
Değer mi o hırsa peki?
Mutsuz olup üzülen siz olacaksınız.
üzülüyorum zaten her şeyin o kadar farkındayım ve o kadar doldum ki ama bir cesaret edip ayrılamıyorum sonradan pişman olma korkusu beni çok tutuyor

Hiiiccc zaman kaybetmeyin. 4 seneye yakın bir ilişkim var. Üniversite yillarimi neden bana yeterince değer vermeyen birine harcadım diye düşünüyorum 24 yaşındayım tam sizin yasinizda başlamıştım iliskiye. Düze çıkınca ayrılacağım muhtemelen 1-2 yıl sonra sizin durumunuzda olacağım. Siz bi 4 sene daha gömmeyin bu iliskiye gercekten 20li yaşlar insanın eeenn güzel yasları ne cocuksun ne tam yetiskin yolun tam başındasın.

valla benim ilk sevgilim 15 yaşımdaykendi. evlensem 30 kere boşanmıştım.
15 yaşımda ben erkeklere kozalak atıp kaçıyordum
Ama şu an beraber olduğum kişi benim için doğru kişi olsa da bundan 5-6 sene önce bile karşılaşmış olsak asla anlaşamazdık. İkimiz de pişmemişiz o dönem. Böyle çocuk yaşta başlayan ilişkiyi sürdürmek neredeyse imkansız.

Onu başkasıyla görmek beni korkutuyor

Zaten sabrım ve görmezden geldiklerim olmasa asla devam etmezdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…