Haklı mıyım haksız mı bilmiyorum

Sende sorma oyle bir hale getir ki o sana sorsun hatta ozledim desin.Kacan kovalanirHem yas 20 hem 6 yillik iliski pehhhh yipranmissinizdir ya cok erken olmus

Onu başkasıyla görmek beni korkutuyor
Beni de korkutuyor ama kendim mi önemliyim o mu ? Bir acıtacak iki acıtacak ücüncüsünde duyarlılık kazanacağım. Belki bir daha hayatım boyunca onu görmeyeceğim. Bana sevmeyi sevilmeyi öğrettiği icin yaptıkları icin tesekkür ederim ama yolun sonunu göremiyorum. Sizin de aynı şeyleri düşündüğünüze eminim.

Bence sizin ilişkinin bitme tarihi belli olöuş.Kendine saygılı ol ve yolunabak canım

ben çocuk aklıyla sevilen insanı yetişkin olunca hala sevmeyi anlamıyorum o sebeple sevgilinizin de bu ilişki için aynı şeyi hissettiği fikrine kapıldım.
Aynennnnn cocuk akliyla sevip resmen uzerime yapisam iliskiyi bitirene kadarr cilkim ciktiii cocukken o tarz begensemde yetiskinligimde baska tarz begendimm ve olaylar olaylar sukur kii kurtuldum adam daha ama beni sevmistin modundaydi Evettt Cocuktummmm

Maalesef keşke hiç tanımasaydım
Ask degil oo aliskanlik bende 17 yasimda basladim iliskiye yillarca surdu.Sorsan sevmiom fikirlerim degisti ben degistim begenilerim degisti.Ama bitmek bilmedi bir cesaret bitirdimm hayatimin askini buldum.Sanada tavsiye ederim.

Tamamen sizinle ay
Ask degil oo aliskanlik bende 17 yasimda basladim iliskiye yillarca surdu.Sorsan sevmiom fikirlerim degisti ben degistim begenilerim degisti.Ama bitmek bilmedi bir cesaret bitirdimm hayatimin askini buldum.Sanada tavsiye ederim.
inşallah ya.O kadar üzüyor ki beni.mutlu olmak birisine güvenmek nasıl bir duygu merak ediyorum

Tamamen sizinle ay

inşallah ya.O kadar üzüyor ki beni.mutlu olmak birisine güvenmek nasıl bir duygu merak ediyorum
Bitir biraz soluklan once gelecegine bak okul is her neyse sonra sana huzur verecek bu kafayla hayatina eslik edecek biriyle yürü.Simdi zor gelebilir nasil yaparim ederimdesin biliom ama yaparsin.Aliskanlik en zor olani kendine zaman ver atacaksin icinden

Önerilerinize kulak vereceğim umarım ileride bu günleri hiç hatırlamam unuturum mutlu olurum

Zaten sabrım ve görmezden geldiklerim olmasa asla devam etmezdi
Yahu 20 yasinda gencecik kizsin. Neyin sabri neyin gormezden gelmesi. Civil civil olacagin yasta sanki 20 senelik evli ve mutsuz insan bikkinligi bu. Bu yasini boyle harcadigina cok pisman olursun ileride. Baskasiyla gor nr olacak. Sen de baskasiyla olacaksin.

Evet kendimi uzun yıllardır evli sevilmeyen birisi gibi hissediyorum normalde mutlu neşeli birisiyimdir ama son zamanlarda herkes buna hocalarım dahil bana sürekli iyi misin üzgün bakıyorsun diyor.Kimseyede derdimi sıkıntımı anlatamadığım için içimde dağ gibi birikiyor bunlar.Çok büyük bir dert değil tabiki Allah sağlık sıhhat versin.En kısa zamanda kendime bu kötülüğü yapmaktan vazgeçicem

Söylenen yorumlara katılıyorum.
Erkek arkadaşımla 14 yaşında tanıştım. 18 yaşında ayrıldık. 4 yıllık bir aranın ardından olgunlaştığımız anda tekrardan bir araya geldik. Hayat bizi kendimizden daha emin ve olgunlaşmışken bir araya getirdi. Çok da güzel oldu. İlişkimiz çocuk kafasından çıkıp yetişkin kafasına gelmişti.
Eğer hiç ara vermeden devam etseydik kafalarımız hala 14-15 yaşlarda kalacaktı.
Ayrılın diyemem bunun kararını vermek bu durumda bana düşmez ama belki de uzaklaşmak ikiniz için de iyi olur.
Allah gönlünüze göre versin.

Eşimle 17 yaşından beri beraberim.10 yıla yakın flört dönemimiz oldu 7 yıllık da evliyiz ama bizim aramızda her zaman sevgi sözcükleri dile getirildi. Eşim hala daha gece uykusundan uyanır sevgi sözcükleri söyleyip tekrar uyur ama maalesef sizin ki alışkanlığa dönüşmüş aranızda sevgi göremedim yazdıklarınızdan. İnşallah kendi adınıza doğru kararı verirsiniz

Benimde 2014 te başlamış bir ilişkim vardı aynı yani sizinle
2019 da tamamen bitti
Aslında 2018 de bitmişti benim için sevmediğimi anlamıştım artık ama insan bitiremiyor işte yok yaptığım fedakarlıklar diyorsun yok verdiğim emekler diyorsun geçen onca zaman diyorsun beraber büyüdüğüm adam diyorsun
Diyorsunda diyorsun yani anlayacagın alışkanlık:))
2019 da tamamen bitti ama bir seneyi geçiyor.Bitti çünkü ben büyüdüm olgunlaştım yolumu çizmem gerekiyordu iyi kide bitmiş hayatımda çok güzel yollar çizmeye basladım ve devamıda geliyor zaman kaybıymış yani
İnsan çocukken çok aşıkmış sanıyor ama durum hiç öyle değil çocukluk işte
Hala arkadaşımdır kendisi arada görüşüyorum halini hatrını sorarım ama ötesi asla olmaz ikimizinde artık farklı yolları var
Yani sizin içinde diyeceğim bence özleseydi özledim derdi
E özlemeyende sevmiyordur zaten gerisini demeye gerek var mı
Daha 20 yaşındayız çokk genciz.Bana kalırsa sizi özlemeyen birini Bırakın ve yolunuza bakın kendinize yatırım yapın bu günler geri gelmeyecek
Umarım kendimi anlatabilmişimdir
Sevgiler..

Ilişki terapistleri diyor ki bir adamla 2 yıl görüşüp evlenip evlenmicenize karar vermeslisini . Sevgililik süresi ne kadar uzun olursa evlilik o kadar monoton oluyormuş .

Saçma gelebilir size ama bırakmak istiyorum hemde çok ama bırakamıyorum.Sanki o olmalıymış gibi onun hayatındada ben olmalıymışım gibi bi hırs var içimde.aşk zaten kalmadı
Alışmışsın ona çünkü alışkanlık diğer duyguların önüne geçebiliyor. Bırakmak istiyorsan sevmiyorsun demektir

Ilişki terapistleri diyor ki bir adamla 2 yıl görüşüp evlenip evlenmicenize karar vermeslisini . Sevgililik süresi ne kadar uzun olursa evlilik o kadar monoton oluyormuş .
Monoton değil onunla eğlenip sohbet edebiliyoruz Güzrl vakit geçiriyoruz ama sorun şurda bu adam güvenilmez,narsist,bencil karakteri böyle Yıllarca dayandım çok sıkıntı değildi ama son 1 yıldır ruhen çöktüm

14 yaşımda hoşuma giden erkek tipine bakarsak ve evlendiğim adama bakarsam, iyi ki 30 dan sonra bulmuşum derim :) bence şimdiden bitmiş bazı seyler. Birde 19 yaşından sonra insan çok değişmeye başlıyor bence

Ayrıl. 2 gün ağlar 3.gun normale dönersin. Tecrübe konuşuyor.

Yahu ne cesaretiymiş ihtiyacın olan ? Ekmeğini mi veriyor, suyunu mu veriyor, mahkemeyle mi uğraşacaksın, ortada çocuk mu var ? Basacaksın tekmeyi gidecek.
14 yaşında sevdiğin, beğendiğin, değer verdiğin şeyler hiç değişmediyse bence aynaya bakma zamanın gelmiştir.
Üniversitedeki 4 yıllık ilişkimi bile düşününce diyorum ki çıktığım adama bak ne kadar malmışım, şimdi olsa bi saatimi harcamam. Nasıl olsa beni bırakamaz diye her türlü kabalığı yapan bu “gold premium öküz”den sıkılmadın mı gerçekten?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…