- 26 Kasım 2019
- 4.695
- 11.325
- 208
- 37
- Konu Sahibi Niloyaaniloyaaa
-
Sende sorma oyle bir hale getir ki o sana sorsun hatta ozledim desin.Kacan kovalanirMerhabalar uzun süredir forumu takip ediyordum üye olmak şimdiye nasip oldu.
20 yaşındayım 6 yıla girecek bir ilişkim var Beni çok üzdüğü zamanlar oldu ama bir şekilde daha çok benim çabamla bu zamanlara geldik.Az önce ona beni özledin mi tarzında soru sordum(duymak istemiştim.) sürekli sormuyorum sorsamda inatla cevaplamıyo.Yine aynısını yapıp kızdı bana bende özledim demek kavga etmekten daha zordu zaten dedim ve bana özlemedim dedi cevap vermedim.
ne yapmam gerekiyor? Artık çok yorulmuş hissediyorum.Bu yaptığı bile kalbimi çok kırdı.
Maalesef keşke hiç tanımasaydımSende sorma oyle bir hale getir ki o sana sorsun hatta ozledim desin.Kacan kovalanirHem yas 20 hem 6 yillik iliski pehhhh yipranmissinizdir ya cok erken olmus
Beni de korkutuyor ama kendim mi önemliyim o mu ? Bir acıtacak iki acıtacak ücüncüsünde duyarlılık kazanacağım. Belki bir daha hayatım boyunca onu görmeyeceğim. Bana sevmeyi sevilmeyi öğrettiği icin yaptıkları icin tesekkür ederim ama yolun sonunu göremiyorum. Sizin de aynı şeyleri düşündüğünüze eminim.Onu başkasıyla görmek beni korkutuyor
Bence sizin ilişkinin bitme tarihi belli olöuş.Kendine saygılı ol ve yolunabak canımMerhabalar uzun süredir forumu takip ediyordum üye olmak şimdiye nasip oldu.
20 yaşındayım 6 yıla girecek bir ilişkim var Beni çok üzdüğü zamanlar oldu ama bir şekilde daha çok benim çabamla bu zamanlara geldik.Az önce ona beni özledin mi tarzında soru sordum(duymak istemiştim.) sürekli sormuyorum sorsamda inatla cevaplamıyo.Yine aynısını yapıp kızdı bana bende özledim demek kavga etmekten daha zordu zaten dedim ve bana özlemedim dedi cevap vermedim.
ne yapmam gerekiyor? Artık çok yorulmuş hissediyorum.Bu yaptığı bile kalbimi çok kırdı.
Aynennnnn cocuk akliyla sevip resmen uzerime yapisam iliskiyi bitirene kadarr cilkim ciktiii cocukken o tarz begensemde yetiskinligimde baska tarz begendimm ve olaylar olaylar sukur kii kurtuldum adam daha ama beni sevmistin modundaydi Evettt Cocuktummmmben çocuk aklıyla sevilen insanı yetişkin olunca hala sevmeyi anlamıyorum o sebeple sevgilinizin de bu ilişki için aynı şeyi hissettiği fikrine kapıldım.
Ask degil oo aliskanlik bende 17 yasimda basladim iliskiye yillarca surdu.Sorsan sevmiom fikirlerim degisti ben degistim begenilerim degisti.Ama bitmek bilmedi bir cesaret bitirdimm hayatimin askini buldum.Sanada tavsiye ederim.Maalesef keşke hiç tanımasaydım
Tamamen sizinle ayBeni de korkutuyor ama kendim mi önemliyim o mu ? Bir acıtacak iki acıtacak ücüncüsünde duyarlılık kazanacağım. Belki bir daha hayatım boyunca onu görmeyeceğim. Bana sevmeyi sevilmeyi öğrettiği icin yaptıkları icin tesekkür ederim ama yolun sonunu göremiyorum. Sizin de aynı şeyleri düşündüğünüze eminim.
inşallah ya.O kadar üzüyor ki beni.mutlu olmak birisine güvenmek nasıl bir duygu merak ediyorumAsk degil oo aliskanlik bende 17 yasimda basladim iliskiye yillarca surdu.Sorsan sevmiom fikirlerim degisti ben degistim begenilerim degisti.Ama bitmek bilmedi bir cesaret bitirdimm hayatimin askini buldum.Sanada tavsiye ederim.
Bitir biraz soluklan once gelecegine bak okul is her neyse sonra sana huzur verecek bu kafayla hayatina eslik edecek biriyle yürü.Simdi zor gelebilir nasil yaparim ederimdesin biliom ama yaparsin.Aliskanlik en zor olani kendine zaman ver atacaksin icindenTamamen sizinle ay
inşallah ya.O kadar üzüyor ki beni.mutlu olmak birisine güvenmek nasıl bir duygu merak ediyorum
Önerilerinize kulak vereceğim umarım ileride bu günleri hiç hatırlamam unuturum mutlu olurumBitir biraz soluklan once gelecegine bak okul is her neyse sonra sana huzur verecek bu kafayla hayatina eslik edecek biriyle yürü.Simdi zor gelebilir nasil yaparim ederimdesin biliom ama yaparsin.Aliskanlik en zor olani kendine zaman ver atacaksin icinden
Yahu 20 yasinda gencecik kizsin. Neyin sabri neyin gormezden gelmesi. Civil civil olacagin yasta sanki 20 senelik evli ve mutsuz insan bikkinligi bu. Bu yasini boyle harcadigina cok pisman olursun ileride. Baskasiyla gor nr olacak. Sen de baskasiyla olacaksin.Zaten sabrım ve görmezden geldiklerim olmasa asla devam etmezdi
Evet kendimi uzun yıllardır evli sevilmeyen birisi gibi hissediyorum normalde mutlu neşeli birisiyimdir ama son zamanlarda herkes buna hocalarım dahil bana sürekli iyi misin üzgün bakıyorsun diyor.Kimseyede derdimi sıkıntımı anlatamadığım için içimde dağ gibi birikiyor bunlar.Çok büyük bir dert değil tabiki Allah sağlık sıhhat versin.En kısa zamanda kendime bu kötülüğü yapmaktan vazgeçicemYahu 20 yasinda gencecik kizsin. Neyin sabri neyin gormezden gelmesi. Civil civil olacagin yasta sanki 20 senelik evli ve mutsuz insan bikkinligi bu. Bu yasini boyle harcadigina cok pisman olursun ileride. Baskasiyla gor nr olacak. Sen de baskasiyla olacaksin.
Ilişki terapistleri diyor ki bir adamla 2 yıl görüşüp evlenip evlenmicenize karar vermeslisini . Sevgililik süresi ne kadar uzun olursa evlilik o kadar monoton oluyormuş .Merhabalar uzun süredir forumu takip ediyordum üye olmak şimdiye nasip oldu.
Alışmışsın ona çünkü alışkanlık diğer duyguların önüne geçebiliyor. Bırakmak istiyorsan sevmiyorsun demektirSaçma gelebilir size ama bırakmak istiyorum hemde çok ama bırakamıyorum.Sanki o olmalıymış gibi onun hayatındada ben olmalıymışım gibi bi hırs var içimde.aşk zaten kalmadı
Monoton değil onunla eğlenip sohbet edebiliyoruz Güzrl vakit geçiriyoruz ama sorun şurda bu adam güvenilmez,narsist,bencil karakteri böyle Yıllarca dayandım çok sıkıntı değildi ama son 1 yıldır ruhen çöktümIlişki terapistleri diyor ki bir adamla 2 yıl görüşüp evlenip evlenmicenize karar vermeslisini . Sevgililik süresi ne kadar uzun olursa evlilik o kadar monoton oluyormuş .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?