Haklı mıyım Haksız mı?

deger veriyor vermiyor bilemem,
sadece eklemek isterim, bakis acisi farki da olabilir,

ben kimseye beni onca yolu cek de gel al sonra da birak demem, kimse de bana demesin, bunu jest olarak da gormuyorum, ne bileyim hos da bulmuyorum, sacma bir gosteri olarak buluyorum. Yanlis anlasilmak istemem, bu tamamen benim dunyaya bakis acimla alakali. toplu tasima ne icin var mesela, neden herkes her yere ozel araci ile gitmeli veyahut alinip birakilmali gibi bir kosul var.

gece nonetinden cikmis isem direk evime gecerim,
yorgun olusunuzu falan elbette anliyorum,
ama adam da gece calismadi diye 32 disi ile gulerek sabah yatagindan cikip onca yolu cekmemesi de normal yani, siz yapar misiniz gercekten?

Merhaba arkadaşlar. Bu akşam nöbetçi olarak çalışıyorum sabah 9 gibi çıkacağım. Sevgilim akşam üstü aradı istersen sabah kahvaltıya bana gel dedi. Bende arabamı tamire verdim bende araba yok dedim. İstersen ben gelir alırım dedi. ( Evi ve iş yerim arası araba ile yarım saat sürüyor. ) Bende konuşuruz bakalım dedim. Biraz önce aradım, bana dolmuşlar hemen iş yerinin önünden geçiyor aslında git gel yapmasam dedi. Bende sabahki yorgunluğuma göre bakarım o zaman dedim. İstersen alırım falan diye geveledi. Bozuldum açıkcası. Benim arabam var normalde her yere kendim giderim. Daha öncede arabam tamirdeyken tam beni alacağı saatte işi çıktı, sen gelsen dedi. Bende yorgun olduğumu toplu taşımaya binemeyeceğimi söyledim. Geldi aldı işini erteledi!?! Normalde dolmuş, metro, taksi kullanıyorum tabiki ama erkeklerin bu davranışlarına sinir oluyorum. Bu durum ilerleyince ilişkideki dengeler değişiyor bence. Erkek kadına değer vermemeye başlıyor. Siz ne düşünüyorsunuz?
Haklısınız, taviz vermeyin, Baska bi olayda tam o saatte işi cıkıyor, gelmicem deyince bi anda işi iptal oluyor, sizi alıyor.. Adam hazırı seviyor.. Yarım saatlik yol hiçbişey, millet nerelere gidiyor sevdiği için..

Baştan gelir misin dese belki de, önce alırım dediği şey sonra niye geliverseneye dönüşmüş. Belli ki üşeniyor. Her zaman almıyormuş zaten yorgun argın işten çıkıp neden bir de dolmuşa bineceksiniz ki. Almayacaksa davet etmeseymiş, ya da alırım demeseymiş. Sürekli oraya buraya götürüyor olsa haksızsınız derdim ama şu şartlarda bence haklısınız boşverin gitmeyin derim.

Üzüldüğüm konu farklı. Nasıl gitsem diye konu açmadım ki 😂 ama iyi fikir bunu düşüneceğim. Taksi ile. Bakın bu Onunda aklına gelmedi. Allah Allah.

Tamam işte gelsin beni alsın beklentiniz saçma onu diyorum.. niye gel git yapsın siz tek vasıta ile gidebiliyorken?

O zaman is cikisi arayin.
-birazdan cikacam ama benim tansiyonum dustu galiba. Bi kotu oldum. Dolmusa da binmeye tereddut ediyorum. Ne yapsam ki;
deyin..
susun.. bakalim ne cevap gelecek..
O zaman geliyorum der. Ben direk eve geçerim. Ararsada uyuyorsundur diye rahatsız etmek istemedim eve geçtim derim diye düşünüyorum. O ararsa eve gitmek istiyorum yoruldum diyeceğim.

Tamam işte gelsin beni alsın beklentiniz saçma onu diyorum.. niye gel git yapsın siz tek vasıta ile gidebiliyorken?
Valla ben nickname nizden dolayı kinayeli yazdım ama siz ne kadar naifsiniz. Aman bişey yapmasın benim için. Popişini kaldırmasın. İki yımırtayı bende kırabilirim.

O zaman geliyorum der. Ben direk eve geçerim. Ararsada uyuyorsundur diye rahatsız etmek istemedim eve geçtim derim diye düşünüyorum. O ararsa eve gitmek istiyorum yoruldum diyeceğim.
Ama davet edildiğiniz yere gitmemek eve gecmek de olmaz..
Siz arayin. Hastalandim biraz deyin. Gelip aldigindaki tavirlarina bakin.. Gözlemleme sansiniz olur mis gibi firsat.

Arabası olanlarda bu sorun var arabasız wcye gidemiyorsunuz 🤷🏼‍♀️
Allah isteyen herkese versin. Kendim çalıştım borç falan aldım. İki işte çalıştım ödedim. Şimdi de ikinci işteyim. Gecem gündüzüm yok. Uyku yok. İlerisi için çalışıyorum ve rahatım için arabalıyım. Zamanla arabasız olmaz ya kafası geliyor valla. Sizin daha iyileri olsun sizde bunu yaşayınca beni anacaksınız. ❤️

Merhaba arkadaşlar. Bu akşam nöbetçi olarak çalışıyorum sabah 9 gibi çıkacağım. Sevgilim akşam üstü aradı istersen sabah kahvaltıya bana gel dedi. Bende arabamı tamire verdim bende araba yok dedim. İstersen ben gelir alırım dedi. ( Evi ve iş yerim arası araba ile yarım saat sürüyor. ) Bende konuşuruz bakalım dedim. Biraz önce aradım, bana dolmuşlar hemen iş yerinin önünden geçiyor aslında git gel yapmasam dedi. Bende sabahki yorgunluğuma göre bakarım o zaman dedim. İstersen alırım falan diye geveledi. Bozuldum açıkcası. Benim arabam var normalde her yere kendim giderim. Daha öncede arabam tamirdeyken tam beni alacağı saatte işi çıktı, sen gelsen dedi. Bende yorgun olduğumu toplu taşımaya binemeyeceğimi söyledim. Geldi aldı işini erteledi!?! Normalde dolmuş, metro, taksi kullanıyorum tabiki ama erkeklerin bu davranışlarına sinir oluyorum. Bu durum ilerleyince ilişkideki dengeler değişiyor bence. Erkek kadına değer vermemeye başlıyor. Siz ne düşünüyorsunuz?
Sizin yaptığınızın aynısını yapardım ben de . Önce gelip alırım diyor sonradan dolmuşa bin diyor .Sonuçta aksamdan böyle bir teklif yapmasaydı gelmeyeceğinizi söylerdiniz orda kapanırdı konu zaten.
Bu tavrın rahatlık ve samimiyet olduğunu düşünüyorum ama değer kaybı değil. Mesela siz yattığınız yerden anne ayaktayken bir su getir diyebilirsiniz ama gelini diyemez. Tabi ki siz annenize gelininden daha fazla değer verirsiniz .

deger veriyor vermiyor bilemem,
sadece eklemek isterim, bakis acisi farki da olabilir,

ben kimseye beni onca yolu cek de gel al sonra da birak demem, kimse de bana demesin, bunu jest olarak da gormuyorum, ne bileyim hos da bulmuyorum, sacma bir gosteri olarak buluyorum. Yanlis anlasilmak istemem, bu tamamen benim dunyaya bakis acimla alakali. toplu tasima ne icin var mesela, neden herkes her yere ozel araci ile gitmeli veyahut alinip birakilmali gibi bir kosul var.

gece nonetinden cikmis isem direk evime gecerim,
yorgun olusunuzu falan elbette anliyorum,
ama adam da gece calismadi diye 32 disi ile gulerek sabah yatagindan cikip onca yolu cekmemesi de normal yani, siz yapar misiniz gercekten?
Güçlü ve kendi ayakları üzerinde duran bir kadınım. Yıllardır çalıştım hem kendime hem aileme güzel imkanlar sundum. Değer verdiğim, hayatımı paylaştığım insanlara jestler yaptım, yaparım. Gösteri olsa etrafta seyirci olur. Ben sadece muhatabıma yaparım. Valla sevgilimde gelsin alsın yahu. Sizinki de sizi alsın bence. Gerçekten ben yaparım yaptım. Sizin arkadaşınız eşiniz dostunuz size hiç mi yapmadı? Şaşırdım doğrusu.

Güçlü ve kendi ayakları üzerinde duran bir kadınım. Yıllardır çalıştım hem kendime hem aileme güzel imkanlar sundum. Değer verdiğim, hayatımı paylaştığım insanlara jestler yaptım, yaparım. Gösteri olsa etrafta seyirci olur. Ben sadece muhatabıma yaparım. Valla sevgilimde gelsin alsın yahu. Sizinki de sizi alsın bence. Gerçekten ben yaparım yaptım. Sizin arkadaşınız eşiniz dostunuz size hiç mi yapmadı? Şaşırdım doğrusu.

yok yapmadi, yapmasini istemem dedigim gibi,
bana hos bir jest gibi gelmiyor,
size nasil hos geliyor ve talep ediyorsunuz, normaliniz bu,
benim icin de tam tersi.

sadece hamileligimde bu tarz taleplerim oldu esimden, ailemden ve de arkadaslarimdan, yaptilar sagolsunlar, aksi durumda da dedigim gibi benim jest anlayisim bu sekilde degil.

o yuzden yazdim size bakis acisi farki olabilir diye.
bence sevgiliniz sizin ruhunuza hitap etmiyor veya bu tarz fikir ayriliklariniz varsa da zorlama bir sekilde mutluluk olur, evet iyi dusunmelisiniz. Deger vermiyor diyemem ama deger gosterme sekli size yeterli gelmiyor orasi bariz diyebilirim.

Back
X