- 15 Eylül 2018
- 1.089
- 1.976
- 133
- Konu Sahibi Love_lover
Bunu da düşünmedim değil açıkçasıBence arkadaş gelip alacak çok ısrar etti ona kahvaltıya gideceğim deyin.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunu da düşünmedim değil açıkçasıBence arkadaş gelip alacak çok ısrar etti ona kahvaltıya gideceğim deyin.![]()
Yarın Cumartesi trafik olmaz yollar boş. Bassın gelsin diyorum ben.Yarım saatlik yol, yani toplu taşıma daha mantıklı değil mi gerçekten?
Bence de haklısınız. Her zaman taksi dolmuş kullanan biri olsanız sıkıntı olmazdı ama siz kendi rahatınız için masrafa girip araba almışsınız. Demek ki taksi dolmuş yerine özel araçla bir yerden bir yere gitmeyi tercih eden bir insansınız.Yarın Cumartesi trafik olmaz yollar boş. Bassın gelsin diyorum ben.
Valla ben nickname nizden dolayı kinayeli yazdım ama siz ne kadar naifsiniz. Aman bişey yapmasın benim için. Popişini kaldırmasın. İki yımırtayı bende kırabilirim.
gönlünden geçmiştir ağzından çıkmıştır, sonra kahvaltı hazırlayacağı aklına geldi belki zor geldi . bana zor gelir hem kahvaltıya çağır hem arabayla al. kimseye yük olmayı sevmem , kimsede bana yük olmasın . taksi tutarım kimseye yük olmam , ilerde başına kakarBence haklısınız kabalık etmiş sevgiliniz. Eğer sizeu"ben gelir seni alırım "demeseydi böyle düşünmeyebilirdim. Ama hem bunu söyleyip hem de işi yok yok sen gelirsine çevirmesi kaba. Ya hiç söyleme, lütfen gel de, özledim de, harika bir kahvaltı hazırlayacağım sana de. Ya da madem gelir alırım dedin iki dk sonra vazgeçtim sen atla gel kabalığına dönüştürme işi. Elbette büyük bir fırtına ve ayrılık getirecek bir sorun değil ama bence konuşun, bu yaptığın hoş değildi deyin bilsin hatasını
Onu bilmemde fitne fucur olmadığınız kesinNaifte olduk çok şükür ölsem gam yemem gayri![]()
Onu bilmemde fitne fucur olmadığınız kesin![]()
Ama ben kimse değilim. O da benim için herhangi biri değil. Yük olmak ne demek. Evlilik düşünüyorum/ düşünüyoruz.gönlünden geçmiştir ağzından çıkmıştır, sonra kahvaltı hazırlayacağı aklına geldi belki zor geldi . bana zor gelir hem kahvaltıya çağır hem arabayla al. kimseye yük olmayı sevmem , kimsede bana yük olmasın . taksi tutarım kimseye yük olmam , ilerde başına kakar
Ara sıra odunsun deyince üzülüyor. Üzülsün bakalım. Daha çok üzüleceğe benziyorHaklısın bacım, kişi umduğuna küser. Insan sevdiginden bekler, sevmediğinden zaten beklemez ki. Sevdiği de kazık olunca hayal kırıklığı yaşar.
Benimde böyle düşündüğüm zamanlar oldu. Zamanla bacıya, gardaşa, hacıya, başgana dönüşüm oluyor erkek beyninde kadın. Ben sevmiyorum.Ben kadınların- arabasi olsun olmasın- kendini bir yerden aldırıp bir yere biraktirmasini hicbir zaman anlayamayacağım sanırım. En olmadı taksiye binilir yani ne var.
Bilmem belki çok ataerkil kafada belki biraz hödük belki biraz bakış açısı dar erkeklerle sevgili olunuyorsa olur. Cok şükür el, ayak tuttuğu sürece böyle basit şeyler için insanları yormaya gerek yok diye düşünüyorum. Hoş ben tuvalet kapılarında eşlerini bekleyen erkekler- avm'nin değil bildiğin cafe, mola yerleri vsda- görüp yok artık diyorum. Bu ne ki...Herhalde bazıları korunmaya muhtaç görününce daha değerli olunduğunu sanıyo anlamıyorumBenimde böyle düşündüğüm zamanlar oldu. Zamanla bacıya, gardaşa, hacıya, başgana dönüşüm oluyor erkek beyninde kadın. Ben sevmiyorum.
Kesinlikle eşit değiliz. Valla bence zorunda. Evden gidecek olsam neyse ama işten çıkacağım için gelsin alsın diyorum. Aynısı Ona olsa ben gider alırım. Bunu aile ve dostlarıma da yaparım. Ben teklif etmediğim halde isteyen olursa onlarada yaparım.Siz de "seni alayım" dediğinde net konuşmamışsınızki.
Ne olur yani dolmuşa binip gitseniz? Pandemide toplu taşıma kullanmıyorum deseniz anlarım. Zira ben de 1buçuk yıldır hiç binmedim. Ama kullanıyormuşsunuz da.
İlişki dinamiklerinizi en iyi siz bilirsiniz ama bence oturmuş güzel bir ilişkiniz varsa zaten sizin demeniz lazım, sen beni alma ben dolmuşla gelirim, güzel bir kahvaltı hazırla bana falan diyerek farklı bir duygu durumu yaşayabilirdiniz.
Kahvaltıyı yine kendi evinde yapacaksınız madem en mantıklısı o olurdu. Ya da gelebilirdi de evet hepsi olabilir. Yani kısaca bunda büyütecek ne var?
Erkekse erkek, ille araba ile bırakıp almak zorunda mı? Hani eşitiz ya...Iyy duyar kasamıcam neyse..
Evliliğe karşı dülüncelerimiz farklı demejki, eğer sevgilinizlede farklıysa mutsuz olursunuz. Mesela arkadaşım eşine kahvaltı hazırlar eli için, ben hazırlamam. Farklıyız yani.Ama ben kimse değilim. O da benim için herhangi biri değil. Yük olmak ne demek. Evlilik düşünüyorum/ düşünüyoruz.
Seviyorsam eziyetini görmem. Hödük olduğunu anlayınca eli ayağı tutan kadınlara paslıyorum. Bana iyi gelmiyorlar. İşte insan “sanıyo” gerçekten öyle mi acaba diye sormak istedim.Bilmem belki çok ataerkil kafada belki biraz hödük belki biraz bakış açısı dar erkeklerle sevgili olunuyorsa olur. Cok şükür el, ayak tuttuğu sürece böyle basit şeyler için insanları yormaya gerek yok diye düşünüyorum. Hoş ben tuvalet kapılarında eşlerini bekleyen erkekler- avm'nin değil bildiğin cafe, mola yerleri vsda- görüp yok artık diyorum. Bu ne ki...Herhalde bazıları korunmaya muhtaç görününce daha değerli olunduğunu sanıyo anlamıyorum