- 3 Nisan 2014
- 36.199
- 147.646
- 798
- Konu Sahibi Love_lover
Evim iş yerime yakın taksiyle geçeceğim.
Sevgilinizede taksiyle gidebilirsiniz o zaman.
Hani dolmuş taksi hiç kullanmıyor değilsiniz demek ki.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evim iş yerime yakın taksiyle geçeceğim.
O zaman is cikisi arayin.Aslında süper cevap olurdu. Ama işte dolmuş gelmeme ihtimali yok.
Üzüldüğüm konu farklı. Nasıl gitsem diye konu açmadım kiSevgilinizede taksiyle gidebilirsiniz o zaman.
Hani dolmuş taksi hiç kullanmıyor değilsiniz demek ki.
Haklısınız, taviz vermeyin, Baska bi olayda tam o saatte işi cıkıyor, gelmicem deyince bi anda işi iptal oluyor, sizi alıyor.. Adam hazırı seviyor.. Yarım saatlik yol hiçbişey, millet nerelere gidiyor sevdiği için..Merhaba arkadaşlar. Bu akşam nöbetçi olarak çalışıyorum sabah 9 gibi çıkacağım. Sevgilim akşam üstü aradı istersen sabah kahvaltıya bana gel dedi. Bende arabamı tamire verdim bende araba yok dedim. İstersen ben gelir alırım dedi. ( Evi ve iş yerim arası araba ile yarım saat sürüyor. ) Bende konuşuruz bakalım dedim. Biraz önce aradım, bana dolmuşlar hemen iş yerinin önünden geçiyor aslında git gel yapmasam dedi. Bende sabahki yorgunluğuma göre bakarım o zaman dedim. İstersen alırım falan diye geveledi. Bozuldum açıkcası. Benim arabam var normalde her yere kendim giderim. Daha öncede arabam tamirdeyken tam beni alacağı saatte işi çıktı, sen gelsen dedi. Bende yorgun olduğumu toplu taşımaya binemeyeceğimi söyledim. Geldi aldı işini erteledi!?! Normalde dolmuş, metro, taksi kullanıyorum tabiki ama erkeklerin bu davranışlarına sinir oluyorum. Bu durum ilerleyince ilişkideki dengeler değişiyor bence. Erkek kadına değer vermemeye başlıyor. Siz ne düşünüyorsunuz?
Üzüldüğüm konu farklı. Nasıl gitsem diye konu açmadım kiama iyi fikir bunu düşüneceğim. Taksi ile. Bakın bu Onunda aklına gelmedi. Allah Allah.
O zaman geliyorum der. Ben direk eve geçerim. Ararsada uyuyorsundur diye rahatsız etmek istemedim eve geçtim derim diye düşünüyorum. O ararsa eve gitmek istiyorum yoruldum diyeceğim.O zaman is cikisi arayin.
-birazdan cikacam ama benim tansiyonum dustu galiba. Bi kotu oldum. Dolmusa da binmeye tereddut ediyorum. Ne yapsam ki;
deyin..
susun.. bakalim ne cevap gelecek..
Bence arkadaş gelip alacak çok ısrar etti ona kahvaltıya gideceğim deyin.Bende yorgunum taksiyle eve geçeceğim diyeceğim.
Valla ben nickname nizden dolayı kinayeli yazdım ama siz ne kadar naifsiniz. Aman bişey yapmasın benim için. Popişini kaldırmasın. İki yımırtayı bende kırabilirim.Tamam işte gelsin beni alsın beklentiniz saçma onu diyorum.. niye gel git yapsın siz tek vasıta ile gidebiliyorken?
Ama davet edildiğiniz yere gitmemek eve gecmek de olmaz..O zaman geliyorum der. Ben direk eve geçerim. Ararsada uyuyorsundur diye rahatsız etmek istemedim eve geçtim derim diye düşünüyorum. O ararsa eve gitmek istiyorum yoruldum diyeceğim.
Allah isteyen herkese versin. Kendim çalıştım borç falan aldım. İki işte çalıştım ödedim. Şimdi de ikinci işteyim. Gecem gündüzüm yok. Uyku yok. İlerisi için çalışıyorum ve rahatım için arabalıyım. Zamanla arabasız olmaz ya kafası geliyor valla. Sizin daha iyileri olsun sizde bunu yaşayınca beni anacaksınız.Arabası olanlarda bu sorun var arabasız wcye gidemiyorsunuz![]()
Sizin yaptığınızın aynısını yapardım ben de . Önce gelip alırım diyor sonradan dolmuşa bin diyor .Sonuçta aksamdan böyle bir teklif yapmasaydı gelmeyeceğinizi söylerdiniz orda kapanırdı konu zaten.Merhaba arkadaşlar. Bu akşam nöbetçi olarak çalışıyorum sabah 9 gibi çıkacağım. Sevgilim akşam üstü aradı istersen sabah kahvaltıya bana gel dedi. Bende arabamı tamire verdim bende araba yok dedim. İstersen ben gelir alırım dedi. ( Evi ve iş yerim arası araba ile yarım saat sürüyor. ) Bende konuşuruz bakalım dedim. Biraz önce aradım, bana dolmuşlar hemen iş yerinin önünden geçiyor aslında git gel yapmasam dedi. Bende sabahki yorgunluğuma göre bakarım o zaman dedim. İstersen alırım falan diye geveledi. Bozuldum açıkcası. Benim arabam var normalde her yere kendim giderim. Daha öncede arabam tamirdeyken tam beni alacağı saatte işi çıktı, sen gelsen dedi. Bende yorgun olduğumu toplu taşımaya binemeyeceğimi söyledim. Geldi aldı işini erteledi!?! Normalde dolmuş, metro, taksi kullanıyorum tabiki ama erkeklerin bu davranışlarına sinir oluyorum. Bu durum ilerleyince ilişkideki dengeler değişiyor bence. Erkek kadına değer vermemeye başlıyor. Siz ne düşünüyorsunuz?
Güçlü ve kendi ayakları üzerinde duran bir kadınım. Yıllardır çalıştım hem kendime hem aileme güzel imkanlar sundum. Değer verdiğim, hayatımı paylaştığım insanlara jestler yaptım, yaparım. Gösteri olsa etrafta seyirci olur. Ben sadece muhatabıma yaparım. Valla sevgilimde gelsin alsın yahu. Sizinki de sizi alsın bence. Gerçekten ben yaparım yaptım. Sizin arkadaşınız eşiniz dostunuz size hiç mi yapmadı? Şaşırdım doğrusu.deger veriyor vermiyor bilemem,
sadece eklemek isterim, bakis acisi farki da olabilir,
ben kimseye beni onca yolu cek de gel al sonra da birak demem, kimse de bana demesin, bunu jest olarak da gormuyorum, ne bileyim hos da bulmuyorum, sacma bir gosteri olarak buluyorum. Yanlis anlasilmak istemem, bu tamamen benim dunyaya bakis acimla alakali. toplu tasima ne icin var mesela, neden herkes her yere ozel araci ile gitmeli veyahut alinip birakilmali gibi bir kosul var.
gece nonetinden cikmis isem direk evime gecerim,
yorgun olusunuzu falan elbette anliyorum,
ama adam da gece calismadi diye 32 disi ile gulerek sabah yatagindan cikip onca yolu cekmemesi de normal yani, siz yapar misiniz gercekten?
Neden haklı?Bence erkek arkadasınız haklı .Dolmuşa bınebılırsınız.
Alsin tabi benden önemli isimi varTamam işte gelsin beni alsın beklentiniz saçma onu diyorum.. niye gel git yapsın siz tek vasıta ile gidebiliyorken?
Güçlü ve kendi ayakları üzerinde duran bir kadınım. Yıllardır çalıştım hem kendime hem aileme güzel imkanlar sundum. Değer verdiğim, hayatımı paylaştığım insanlara jestler yaptım, yaparım. Gösteri olsa etrafta seyirci olur. Ben sadece muhatabıma yaparım. Valla sevgilimde gelsin alsın yahu. Sizinki de sizi alsın bence. Gerçekten ben yaparım yaptım. Sizin arkadaşınız eşiniz dostunuz size hiç mi yapmadı? Şaşırdım doğrusu.