haklısınız, gelecek için düşünmeye erken belki de. Ben sadece hislerimle hareket etmek istedim. Mantığı devreye sokunca da işte başlamadan bitti.sen de haklısın adam da haklı.
bi de adam yurtdşında ise nasıl görüşeceksiniz nasıl bi geleceğiniz olacak. şu halde gurur yapmayıp emsaj at ne çıkar, ne kaybedersin? ama ne kazanırsın onu da düşün. yanında kimse yok mu da uzak mesafeye başlayacaksın?
haklısınız, gelecek için düşünmeye erken belki de. Ben sadece hislerimle hareket etmek istedim. Mantığı devreye sokunca da işte başlamadan bitti.
Yanımda olanlarla bu frekansı yakalayamamam da bir gerçek tabi.
O zaman da cok yapışkan olur muyum acaba?yazılmayacak bir durum değil. Çok zaman geçmeden yazın ki unutamamış havası olmasın
İşte orası kafa karıştırıyor, boşa koyuyorum dolmuyor doluya koyuyorum almıyor:)hayır hemen evlilik planla demiyorum. ama bazı şeyler zor olacaksa gelecğei düşünüp başlamamak en mantklısı. yurtdışındaki adam bi kere geldi, gördün beğendin. ee sonra? uzak mesafe ilişkisi mi olacak?
İşte orası kafa karıştırıyor, boşa koyuyorum dolmuyor doluya koyuyorum almıyor:)
Zaten normalde cok nadir paylaşım yapıyor dünden beri 2 post paylaştı ama begenmedimGene zamanla begenı at. Bence bı sevıyede kalsın gelınce nasılsa sana haber verır gorusursunuz
Aaah ah işte aslında onu şstiyorum ama çok da rahat bi imaj çizmek istemiyorum. Yoksa geldiginde ara gel gezelim tozalım demekte bir şey yok, beklentileri farklı yönlere kayar mı diye de düşünüyorumBence bulusun gezin tozun konusun belki iyi arkadas olarak kalirsiniz belki sende yurtdisina gitme planlari yaparsin :)
Evlilik teklif etmemiski bukadar cekiyosun kendini akisina birak ben iyi seyler hissettim
Yani şimdilik yurt dısında görünüyor. İlerde ne olur bilememadam hep orda mı yaşayacak yoksa proje bazlı filan mı gitmiş. devamlı yurtdışında ise salla gitsin adam mı yok.
amaan bence boşver.Yani şimdilik yurt dısında görünüyor. İlerde ne olur bilemem
Aaah ah işte aslında onu şstiyorum ama çok da rahat bi imaj çizmek istemiyorum. Yoksa geldiginde ara gel gezelim tozalım demekte bir şey yok, beklentileri farklı yönlere kayar mı diye de düşünüyorum
İşte benim çekindigim nokta o, zaten konusmalar o yöne doğru gittikçe ben hep frenledim.Ooo sen sesini duymadan yatagi dusunuyosun.
Akisina birak eger kayarsa denedim olmadi dersin aklinda kalmaz.
İşte benim çekindigim nokta o, zaten konusmalar o yöne doğru gittikçe ben hep frenledim.
Yani sadece beklentisi için degil gerçekten hoşlandığı için gelmesini isterim. Onu da heralde görüşene kadar anlayamam dimi?
Direkt olarak degil. Hani gezeriz, sonra gideriz gibisinden. Ben işte oralardan frenlemek istedim biraz.Konusmalar cinsellige mi gitti ?
Oyleyse gorusmeyin
iki insanın birbirini tanımaya yönelik, genelde zevklerimiz, yemek içmek gezmek tarzı. Ama eğlenceliydi baya.Derin konular derken?Ne tür konular?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?