Kızlar objektif yorum yaparsanız çok sevinirim yoksa ben mi haksizim
Eltimin kız kardeşinin memlekette düğünü var ve 2000 km git gel yapılacak yol
Kaynim aramış eşimden arabayı ustemis ve esimde her zamanki gibi tamam gardaş demiş ne demek tabiki veririm demiş hep böyle konuşur eşim...kaynım normalde kandillerde aramaz hasta olur abisi aramaz ama araba lazım olunca arar...
2 tane çocuk var biri 11 yaşında biri 3 yaşında tamam çok seviyorum onları eltimiese severim ama eşimin bu beni dış kapının mandalı gibi yok sayıp her defasında evet demesine aşırı sinirlendim...insan bir denes mi ben yengemle konuşayım bizimmde iki küçük çocuk var hastanesi oluyor lazım oliyir ben konuşup sana haber vereyim diye...benim bildiğim bu tür şeyler eşle istişare edilmeli...bu arada araba benim...ama eşim kullaniyir ben kullanamıyorum...bana takan yok kesinlikle alınıp veriliyor....ben kaynım ve eltime birşey demiyorum ama eşimin bu huyuna artık gına geldi...bende baya söylendim...bana sorması gerektiğini,sorarsa kılıbık olmayacağını,medeniyetin bunu gerektirdiğini vs vs...

eşim tamam söylerim onzaman yengen tatil ayarlamış ben unutmuşum tarihi derim dedi...simdide vicdan yaptım acaba çocuklarla zorlanacakalr versek mi diye ama hep böyle yaaa...eltimin amcasının oğlunun mevludu olur esimi ararlar tamam gardaş,kına gecesi olur didinin dişisi tamam gardaş bu sefer sicekler abim nasıl olsa hep veriyor yenge hanım kim ki...önüne nasıl geçeceğim bilemedim....birde araba 2000 km kusuruda olur niye yol yapsın tanımadığım insan için diyorum Allah aşkına bana yardımcı olur musunuz

eşim anahtarı bırakmış bu arada