haklı mıyım haksız mıyım?

Peki ben şimdi ne yapayım?

1-Kendimce ona bir şans daha verip sevgim ve ilişkim için savaşayım mı?
2-O arayana kadar hiç arayıp sormayayım mı?
3-Yapmayı en son düşündüğüm şey-ayrılmak mı?

çok kafam karışık :(

tatlım zaten trip atan o değil mi??
madem gerçekleri söylüyor
o zaman arar seni.msjları görüp hem aklı karısan sensin o değil!..

konuyu uzatırsa bence şüphelen..

Son düzenleme:
Herkez kendine göre doğru bildiği yorumu yazmış..
Sevgilini en iyi tanıyan bilen sensin.Bu telefon olayı olmadan önce sana karşı bir yanlışını ya da soğukluğunu gördün mü hissettin mi?
İlk defa onun telefonunu karıştırman sevgiline tuhaf gelmiş olabilir.Bu zamana kadar böyle bir şey geçmediği için aranız da
Ancak tamam olan oldu şeytan dürttü karıştırdın diyelim.Ama bu kadar aşırı tepki neden verir anlamış değilim
Ama seni aldatmış olsa elbet kokusu çıkar ortaya
Bana göre sen özrünü dilemişsin..Ama o sırf sen burnu sürtsün diye seni peşinden koşturuyor.
Bu durum da da sevgilinin egosu tavan yapıyor olay daha çok büyüyor.
Senin yapman gereken zor ama zamana bırak akışına arama sorma biliyorum zor ama inan kendin için yap bunu
Sen bu kadar abartılcak bir şey yapmadın bunu bil...
Benim erkek arkadaşım da senin gibi kızdığı zaman benimle konuşmaz trip atar çok soğuk davranır
Ben de bırakırım artık ne yaparsa yapsın derim kendimce bir bakarım ki kendiliğinden gelmiş
Aynı senin ki gibi yani.Artık bırak bir şey yapma :34:

Son düzenleme:
Herkez kendine göre doğru bildiği yorumu yazmış..
Sevgilini en iyi tanıyan bilen sensin.Bu telefon olayı olmadan önce sana karşı bir yanlışını ya da soğukluğunu gördün mü hissettin mi?
İlk defa onun telefonunu karıştırman sevgiline tuhaf gelmiş olabilir.Bu zamana kadar böyle bir şey geçmediği için aranız da
Ancak tamam olan oldu şeytan dürttü karıştırdın diyelim.Ama bu kadar aşırı tepki neden verir anlamış değilim
Ama seni aldatmış olsa elbet kokusu çıkar ortaya
Bana göre sen özrünü dilemişsin..Ama o sırf sen burnu sürtsün diye seni peşinden koşturuyor.
Bu durum da da sevgilinin egosu tavan yapıyor olay daha çok büyüyor.
Senin yapman gereken zor ama zamana bırak akışına arama sorma biliyorum zor ama inan kendin için yap bunu
Sen bu kadar abartılcak bir şey yapmadın bunu bil...
Benim erkek arkadaşım da senin gibi kızdığı zaman benimle konuşmaz trip atar çok soğuk davranır
Ben de bırakırım artık ne yaparsa yapsın derim kendimce bir bakarım ki kendiliğinden gelmiş
Aynı senin gibi yani.Artık bırak bir şey yapma :34:

Bu telefon olayından önce bana karşı hiç bir yanlışı ve soğukluğu olmadı açıkçası.Her zaman ilgisi alakası benim üzerimdeydi.
Yani işte bu kız kim bu erkek kim,aldatılma vb. gibi mevzulardan hiç tartışmadık.
Dediğin gibi ilk defa böyle bir şey olduğu için afallamış olabilir.

Son düzenleme:
sanki kendini haklı çıkarmaya çalışır gibi özür diledikten snra bile sürdürmüş eğer o haksızsa bile yani o msjlar ona gelmişse artık önlem alcak demekir.... bnce çok üstne gtme akışına bırak sende tavır yap yoksa mağduru oynamayı sürdürür:34:

Merhabalar,

Burayı uzun süredir misafir olarak takip ediyordum,üye olmaya karar verdim,üye olmuşken de bir sorunumu paylaşmadan edemedim :)

Erkek arkadaşımla 9 aylık bir beraberliğimiz var,Allah'a şükür bu zamana kadar aman aman büyük bir sorunumuz olmadı,klasik ilişki kavgalarından başka.Çok seviyoruz birbirimizi,gayet de iyi anlaşıyoruz.Birbirimizin ortak hayatı dışındaki hayatlarımıza saygımız da var-dı.

Dı diyorum çünkü üç gün önce aslında hiç yapmak istemediğim bir şeyi yaptım :(

Bir cafede oturuyorduk,sevgilimin annesi aradı,eve gelirken marketten bir şeyler almasını söyledi.Sevgilim de sen beş dakika otur ben alıp geleyim dedi,tamam dedim.
Giderken de telefonlarını masada bıraktı.Normalde sevgilimin telefonlarıymış,cüzdanıymış vs. hiç karıştırmam,o da karıştırmaz,facebook şifrelerimizi bile bilmeyiz.Telefonlarımız öyle ortada durur kimse alıp da karıştırmaz.

Ama o gün şeytan mı dürttü artık bilemiyorum,telefonunun bir tanesini alıp mesajlara girdim.Bir ton mesaj var,ama numaralar kayıtlı değil.Çoğu da kızlardan,seni özledim nerde kaldın ne zaman buluşalım vs. gibi mesajlar.Tarihleri de bir ay öncesine ait.

Benim elim ayağım titremeye başladı,okumayı bıraktım.Sevgilim geldi,yüzümün halini görünce ne oldu dedi.
Mesajın bir tanesini gösterdim,bu ne dedim,aval aval telefona baktı.

Bilmiyorum ki dedi,numarayı da tanımıyorum dedi.Ne demek bilmiyorsun bu mesajlar senin telefonunda dedim.
Bu telefonu üç kişi kullandık biliyorsun dedi,gerçekten de o telefonu kardeşi ve kuzeni de kullanmışlardı,sürekli telefon değiş tokuş ediyorlardı.Tabi benim şalterlerim attığından söylenmeye başladım.

Benim her iki telefonumda da aynı numaralar olur,isimsiz numara tutmam,beni hiç mi tanımadın,herkes seni biliyor,cüzdanımdan çıkarıp çıkarıp insanlara senin fotoğrafını gösteriyorum,beni çok hafife alıyorsun sen ve beni çok kırdın dedi.

O an yaptıklarıma pişman oldum,özür de diledim yapmamalıydım diye ama çok kırıldı gerçekten.Şimdi üç gündür konuşmuyoruz ve ben kendimi çok kötü hissediyorum ama benim de haklı olduğum tarafların olduğunu düşünüyorum.Olay anında bana deseydi ki hayatım yanlış anladın,hadi beraber okuyup beraber silelim hepsini vs. deseydi hiç böyle şeyler olmayacaktı ve ayrıca eğer benim telefonumda öyle şeyler görseydi benden kesin ayrılırdı.

Şimdi haklı mıyım haksız mıyım?Ben özrümü diledim anında,ilk adımı attım ama o duvar gibi resmen.
Hiç bir adım yok,bana adım atmayana da koşmak içimden gelmiyor :(

Haklıysam nasıl davranayım haksızsam nasıl davranayım?Bir akıl rica ediyorum.
Okuduğunuz için çok teşekkürler :)

bilmiyorum kızlar ama ben sizin gibi iyi niyetli düşünemeyeceğim. 9 ay çok kısa bir süre onu henüz tanımamış olabilirsin.ve belkide Allah gösterdi sana bunu..gözünü açman için..bu sözümün hep arkasındayım erkeklere güvenmeyin ama güvenmiş gibi yapın.hep bir acaba?? kelimesini bir kenara saklayın..en azından hayal kırıklığı yaşamazsınız böylece..bunu yaşamış biri olarak sölüyorum ..bence özür bile dilememen gerekti..

Canım ben bu bana güvenmiyorsun beni çok kırdın laflarından pek hoşlanmıyorum erkeklerde. Çünkü forumda gir bak konulara evli barklı adamların yaptıklarına. Bir kadının gözü her zaman açık olmalı diye düşünüyorum bilmiyorum. Sadece sevgilin için de değil o kadar vıcık vıcık kızlar var ki... O yüzden telefonunu karıştırdım ettim diye de kendini çok fazla suçlama derim ben. Erkek milletinin en masumuna bile şüpheyle yaklaşmalı:1::1:

canım erkekler genelde haksız oldukları konularda tripleri böyle uzatır ve kendilerinii haklı çıkarmak için sen haksızsın gibi sana küserler bencede erkeklerin en masumundan bile şüphelenmek lazım diyen arkadaşa katılıyorum eğer haklı olsaydı yani o mesajlar onun olmasaydı özür dilemn kalbini alırdı ama haksız olduğu için böyle yapıp suçunu sana unutturmaya çalışıyor bence bu kontrol işini sık sık yap bence erkekleri her zamn kontrol altında tutmak lazım ama onalara çaktırmadan .....

Ben de tamamen suçsuz olduguna inanmıyorum açıkcası. Bu , bu kadar da büyütulecek bir sey degil. Tamam telefonuna bakmana afallamis olabilir, kizmistir. Ama bu kadar da uzatilmazki. Gereksiz bence.
Zaten insan iliskinin devam etmesini istiyorsa kavgayı uzatmaz.
Uzatıyorsa iki medeni var; yarenden ayrılmak istiyordur, bu da bahanesidir. Ya da suçludur.
Kusura bakma söylediklerim sert gelebilir ama coook uzun ylar önce 8 aylık ilişkimde yersiz kıskançlık yapmıştım, o da senin sevgilin gibi asırı büyütmüştü beni surundurdu resmen. Sonunda barıştık. Cok kısa süre sonra terketti. O zaman kokusu ciktiki o olay bahanesiymis benden ayrılmak icin. Dikkat et derin. 9 ay uzun bı süre degil.

daha adım atma bacaklarını kırarım :1:
şaka bir yana güzelim sen yapacağını yapmışın ki ben olsam (allah korusun tabi de) onu dahi yapmam tabiki de telefonunda öyle mesajlar görünce hesap soracağım tabikide görünce fevrim dönecek ki kim olsa döner :47:
sende bir tuhaflık hatada yok şuan hatalı olan küçük çocuk gibi olay haline getiren sevgilinde suç var o haksız sen değil

Kızlar öncelikle ilginizden dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum,gelelim son durumlara,

Ben maalesef bu tür durumlarda kendime her ne kadar aramayacağım diye söz versem de tutamam.
Nihayetinde dayanamadım ve aradım,meğersem ben çok kötü bir şey yapmışım.

Efendim kendisi kalbinin çok kırıldığını,bu olay her aklına gelince sinirden çıldıracak gibi olduğunu,kendi annesi ve babasının bile hiçbir eşyasını karıştırmadığını,kendi ailesinden böyle bir şey görmediği için beni çok ayıpladığını,kazık kadar kız olduğumu,bu liseli aşık triplerini bırakmamı(yaşımız 27)ve daha fazla küçülmememi,en yakın arkadaşlarına ve ailesine bile anlatmadığı şeyleri bana anlattığını,nasıl olur da böyle bir şey yaptığıma bir türlü anlam veremediğini,elbetteki beni çok sevdiğini ve çok özlediğini,merak ettiğini(görüşmediğimiz süre içerisinde)ama onu hayal kırıklığına uğrattığımı,bu gün telefonunu kurcalayanın evlenince allah bilir başka neler yapacağını düşünmeden edemediğini ve son olarak demek ki çok fazla içli dışlı olmanın ilişkiye zarar verdiğni,bir süre daha mesafeli olmamız gerektiğini söyledi.

Söyledi de söyledi ve ben resmen yerin dibine girdim,dut yemiş bülbüle döndüm.
Bir daha yapmayacağımı ve dersimi aldığımı söyledim.Nasıl güvenebilirim ki artık sana dedi.
Karşılıklı olarak birbirimizin derdini anladığımızı düşünüyorum dedi,sonra da hadi hayatım ben yatıyorum dedi kapattı telefonu.

Son gelişmeler bunlar,ve ben kendimi çok kötü hissediyorum :(

offfff abartmış valla bende karıştırıyorum hiç bir şeyde diyemez ha psikopatlık derecesinde değil ama yinede gözün üzerinde olması lazım...
E sizde özür falan dilemişsiniz bence o dahada havalara girmiş...
Benim nişanlımın dediği tek şey hele 8 senelik ilişkimiz içinde daha bu ay öğrendim tek pantolonlarının ceperenin karıştırılmasından hoşlanmazmış, öyle bir durumda çok sinirlenirmiş e bende eşşek değilim o kadarını yaparım tabiki...
Ama sizin hareketinizde ters bir şey yok çokta üstüne gitmeyin derim artık

Fazla içli dışlı olmak ne demek ya siz bu insanla yarın birgün evleneceksiniz belki. Ne demek bugün eşya karıştıran yarın ne yapar. Bence çok abartmış fazla geri adım atma derim ben:50:

Sevgilin bence olayi anormal abartmis. Iyice de havalandi bu arada.

Canim esime bin kere daha asik oldum sevgilin sayesinde. Tum sifreleri bende, telefonu da hep ortadadir. Ki sevgiliyken de boyleydi.

bence de sevgiliniz durumu acaaaaaayip cok abartmis...sanirim bir daha yapmaman icin gözünü korkutmaya calisiyor...ayrica özür dilenecek bir durum da göremedim...
er ya da gec her sevgili/es böyle sorularla karsilasir, bence sevgili dedigin telefondaki mesajlara da bakabilmeli, herhangi hesabinda da gezinebilmeli...bunda ne var ki?
madem ortada birsey yok sevgiliniz neden bu olayi o kadar büyütmüs, konuyu sapitmis ki o zaman??

bence aramayin...

Bence özür dilememeliydin çünkü haklı olan sensin.kim olsa telefonda gördüğü numaralardan mesajlardan şüpelenir kimse kimseye gözü kapalı güvenmez ki güvenmek zaman alır ve güven kendi kendine oluşmaz.sonuçta yıllardır beraber değilsiniz ki zamanla daha çok tanycaksın.sevgilin gerçekten çok abartmış hem suçlu hem güçlü keske o numaraları teker teker arayıp konuşsaydın.
İnsan sevgilisinin nişanlısının eşinin telefonunu kendi telefonuymuş gibi alıp bakabilmeli ben böyle düşünüyorum.

Bence özür dilememeliydin çünkü haklı olan sensin.kim olsa telefonda gördüğü numaralardan mesajlardan şüpelenir kimse kimseye gözü kapalı güvenmez ki güvenmek zaman alır ve güven kendi kendine oluşmaz.sonuçta yıllardır beraber değilsiniz ki zamanla daha çok tanycaksın.sevgilin gerçekten çok abartmış hem suçlu hem güçlü keske o numaraları teker teker arayıp konuşsaydın.
İnsan sevgilisinin nişanlısının eşinin telefonunu kendi telefonuymuş gibi alıp bakabilmeli ben böyle düşünüyorum.

arkadaşa sonuna kadar katılıyorum + bence yıllar geçsede
bence sen üste çıkmalıydın hadi özür diledin saçmaladın arayarak ne diye dahada saçmalıyorsun bence sen rest çekmelisin!!!! sakladığın birşey yoksa bu abartı neyin nesi deyip telefonunu bir süre kapatmalısın!!!!!!! şöyle birkaç gün ve aradığındada açmamalısın sana niye açmıyorsun dediğinde sen böyle normal birşeyi nasıl abartarak saçmalayabiliyorsun seni tanıyamıyorum deyip telefonunu açmamalısın en fazla 2 haftaya kadar düzelirsiniz merak etme böyle saçma bir konuda abarttığına göre ben yerinde olsam kıllanırım birşeylerinin ortaya çıkmamasını mı istiyor ne gizliyorda bukadar abarttı derdim :34::34::34:

bence seninki zeytin yağ gibi su üsütne çıkmış ve başarmışta... ben olsam numarayı alır kimin için o msj gönderdiğini sorardım... kuzenimi kardeşimi kim? ayrıca bi telefonu 3 kişi kullanmakta ne artık tlfnun bedava dağıyorlar bulunmaz hint kumaşı değil. yakalanma ihtimallerine karşı böle bir taktik geliştirmiş olabilirler olurda yakalanırsak böle bir bahanemiz var die... sen kendini hiç suçlama açıklama yapması gereken ve özür dilemesi gerekn biri varsa oda o:51:...

Haha ne demek mesafe koyalımlar daha sevgiliyken telefon karıştırmalar
yok evlenince bilmem neler
Yahu kocam olacak adamın donuna kadar karıştırırm:37:
Ne bu cool tavırlar falan
Ama sende hakettin güzelim üstüne gene özür dileyip birdaha yapmam demişin
Şaka gibisin bu kadar mı acizsin
Bu adamdan önce yaşamıyormuydun? bu adamlamı doğdunda resti çekip
O havalı totosuna tekmeyi atamıyorsun
Dışarda tonla adam gibi adamlar varken.
Ne diyim ki her insan kendi değerini kendi biçer.

Back
X