Merhabalar,
Burayı uzun süredir misafir olarak takip ediyordum,üye olmaya karar verdim,üye olmuşken de bir sorunumu paylaşmadan edemedim :)
Erkek arkadaşımla 9 aylık bir beraberliğimiz var,Allah'a şükür bu zamana kadar aman aman büyük bir sorunumuz olmadı,klasik ilişki kavgalarından başka.Çok seviyoruz birbirimizi,gayet de iyi anlaşıyoruz.Birbirimizin ortak hayatı dışındaki hayatlarımıza saygımız da var-dı.
Dı diyorum çünkü üç gün önce aslında hiç yapmak istemediğim bir şeyi yaptım
Bir cafede oturuyorduk,sevgilimin annesi aradı,eve gelirken marketten bir şeyler almasını söyledi.Sevgilim de sen beş dakika otur ben alıp geleyim dedi,tamam dedim.
Giderken de telefonlarını masada bıraktı.Normalde sevgilimin telefonlarıymış,cüzdanıymış vs. hiç karıştırmam,o da karıştırmaz,facebook şifrelerimizi bile bilmeyiz.Telefonlarımız öyle ortada durur kimse alıp da karıştırmaz.
Ama o gün şeytan mı dürttü artık bilemiyorum,telefonunun bir tanesini alıp mesajlara girdim.Bir ton mesaj var,ama numaralar kayıtlı değil.Çoğu da kızlardan,seni özledim nerde kaldın ne zaman buluşalım vs. gibi mesajlar.Tarihleri de bir ay öncesine ait.
Benim elim ayağım titremeye başladı,okumayı bıraktım.Sevgilim geldi,yüzümün halini görünce ne oldu dedi.
Mesajın bir tanesini gösterdim,bu ne dedim,aval aval telefona baktı.
Bilmiyorum ki dedi,numarayı da tanımıyorum dedi.Ne demek bilmiyorsun bu mesajlar senin telefonunda dedim.
Bu telefonu üç kişi kullandık biliyorsun dedi,gerçekten de o telefonu kardeşi ve kuzeni de kullanmışlardı,sürekli telefon değiş tokuş ediyorlardı.Tabi benim şalterlerim attığından söylenmeye başladım.
Benim her iki telefonumda da aynı numaralar olur,isimsiz numara tutmam,beni hiç mi tanımadın,herkes seni biliyor,cüzdanımdan çıkarıp çıkarıp insanlara senin fotoğrafını gösteriyorum,beni çok hafife alıyorsun sen ve beni çok kırdın dedi.
O an yaptıklarıma pişman oldum,özür de diledim yapmamalıydım diye ama çok kırıldı gerçekten.Şimdi üç gündür konuşmuyoruz ve ben kendimi çok kötü hissediyorum ama benim de haklı olduğum tarafların olduğunu düşünüyorum.Olay anında bana deseydi ki hayatım yanlış anladın,hadi beraber okuyup beraber silelim hepsini vs. deseydi hiç böyle şeyler olmayacaktı ve
ayrıca eğer benim telefonumda öyle şeyler görseydi benden kesin ayrılırdı.
Şimdi haklı mıyım haksız mıyım?Ben özrümü diledim anında,ilk adımı attım ama o duvar gibi resmen.
Hiç bir adım yok,bana adım atmayana da koşmak içimden gelmiyor
Haklıysam nasıl davranayım haksızsam nasıl davranayım?Bir akıl rica ediyorum.
Okuduğunuz için çok teşekkürler :)