haklı mıyım haksız mıyım?

haklisin canim
ama bana 3 kisinin bir telefonu kullanmasi sacma geldi ben olsam illaki icimde bir kusku olur

3 kişinin de ayrı telefonları var normalde ,o joker telefon yani genelde sevgilimde durur diğerleri şarjları bittiğinde ya da öbür hatlarını takacakları zaman alırlar ama yani insan hiç mi açıp bakmaz içinde ne kalmış nolmuş diye benim telefonumu başkası kullansa içinde kalanları anında silerim.

Bu konu yüzünden asla özür dilemezdim .

Ortak hayat dışında eimle evlenmeden önce başka hayatım olmadı özel hayata saygı denilen şeyi anlayamıyorum sevgiliykende eşkende ve hayatlar birleşme yoluna giriyor bska hayat kalmıyor .

Tamam şeytan dürtmüş diyelim yaptın ne var ki bunda bence hiç bir sorun yok.

Benim eşim hala olmuş bakıyor telefonuma bende onun telefonuna hemde gözümüzün önünde ne yani bu güvenmeme anlamına mı geliyor ?? Yapan kişi ayrı bir hat alır yine ypar onu düşünecek olursak.

Ne bileyim garip geldi bana sevgilinin verdiği tepki . Ve üstüne neler söylemiş kuzenlerıyle kullandıysa seninle hiç mi msjlaşmıyor bu adam bir ay önceki msjlar neden duruyor ki telefonda ben eşimle msjlasıyorum siliyoruz ikimizde bir kaç gün sonra anlayamadım durumu.

Yerinde olsaydım asla özür dilemezdim.

Merhabalar,

Burayı uzun süredir misafir olarak takip ediyordum,üye olmaya karar verdim,üye olmuşken de bir sorunumu paylaşmadan edemedim :)

Erkek arkadaşımla 9 aylık bir beraberliğimiz var,Allah'a şükür bu zamana kadar aman aman büyük bir sorunumuz olmadı,klasik ilişki kavgalarından başka.Çok seviyoruz birbirimizi,gayet de iyi anlaşıyoruz.Birbirimizin ortak hayatı dışındaki hayatlarımıza saygımız da var-dı.

Dı diyorum çünkü üç gün önce aslında hiç yapmak istemediğim bir şeyi yaptım :(

Bir cafede oturuyorduk,sevgilimin annesi aradı,eve gelirken marketten bir şeyler almasını söyledi.Sevgilim de sen beş dakika otur ben alıp geleyim dedi,tamam dedim.
Giderken de telefonlarını masada bıraktı.Normalde sevgilimin telefonlarıymış,cüzdanıymış vs. hiç karıştırmam,o da karıştırmaz,facebook şifrelerimizi bile bilmeyiz.Telefonlarımız öyle ortada durur kimse alıp da karıştırmaz.

Ama o gün şeytan mı dürttü artık bilemiyorum,telefonunun bir tanesini alıp mesajlara girdim.Bir ton mesaj var,ama numaralar kayıtlı değil.Çoğu da kızlardan,seni özledim nerde kaldın ne zaman buluşalım vs. gibi mesajlar.Tarihleri de bir ay öncesine ait.

Benim elim ayağım titremeye başladı,okumayı bıraktım.Sevgilim geldi,yüzümün halini görünce ne oldu dedi.
Mesajın bir tanesini gösterdim,bu ne dedim,aval aval telefona baktı.

Bilmiyorum ki dedi,numarayı da tanımıyorum dedi.Ne demek bilmiyorsun bu mesajlar senin telefonunda dedim.
Bu telefonu üç kişi kullandık biliyorsun dedi,gerçekten de o telefonu kardeşi ve kuzeni de kullanmışlardı,sürekli telefon değiş tokuş ediyorlardı.Tabi benim şalterlerim attığından söylenmeye başladım.

Benim her iki telefonumda da aynı numaralar olur,isimsiz numara tutmam,beni hiç mi tanımadın,herkes seni biliyor,cüzdanımdan çıkarıp çıkarıp insanlara senin fotoğrafını gösteriyorum,beni çok hafife alıyorsun sen ve beni çok kırdın dedi.

O an yaptıklarıma pişman oldum,özür de diledim yapmamalıydım diye ama çok kırıldı gerçekten.Şimdi üç gündür konuşmuyoruz ve ben kendimi çok kötü hissediyorum ama benim de haklı olduğum tarafların olduğunu düşünüyorum.Olay anında bana deseydi ki hayatım yanlış anladın,hadi beraber okuyup beraber silelim hepsini vs. deseydi hiç böyle şeyler olmayacaktı ve ayrıca eğer benim telefonumda öyle şeyler görseydi benden kesin ayrılırdı.

Şimdi haklı mıyım haksız mıyım?Ben özrümü diledim anında,ilk adımı attım ama o duvar gibi resmen.
Hiç bir adım yok,bana adım atmayana da koşmak içimden gelmiyor :(

Haklıysam nasıl davranayım haksızsam nasıl davranayım?Bir akıl rica ediyorum.
Okuduğunuz için çok teşekkürler :)

koyu lastırdıgım yer en önemlisi bence neden bayanlar bunu yapamıyoruz da erkekler hemen yapıyorlar. ayrıca ortak kullnılan tel de neymıs 3 erkekte capkınlıklarını rahat yapabıleceklerı bır hatmı kullanıyorlar acık acık yapma bosver nıye alttan alıcan elını sallsan ellısı sekerım :112::112:

erkeklerde böle bı mantık var capkınlık yapımm ama elımın altındada guzel benı seven bırı bulunsun off off

Yine de erkekler her zaman önlemini alır o mesajları silerdi.O telefon ondayken hiç mi mesaj bölümüne girmedi.Bana şüpheli geldi baya.Ama madem suçsuzmuş özür dilediğinizde neden hala trip atıyor bu da bi sorun garip bi durum.Erkeklere pek gvenilmez.:21:

Yine de erkekler her zaman önlemini alır o mesajları silerdi.O telefon ondayken hiç mi mesaj bölümüne girmedi.Bana şüpheli geldi baya.Ama madem suçsuzmuş özür dilediğinizde neden hala trip atıyor bu da bi sorun garip bi durum.Erkeklere pek gvenilmez.:21:

Öyle bir şey yapsa o mesajları silmeyecek kadar da akılsız değil bence hiç bir erkek,ilgilenmemiş demek ki,kimsenin-benim dahil-telefonu karıştıracağını tahmin etmediği için.

Özür dilediğim halde trip atması da herhalde burnum sürtülsün diyedir.

Amaan ne bileyim yaa.... :( :( :(

Öyle bir şey yapsa o mesajları silmeyecek kadar da akılsız değil bence hiç bir erkek,ilgilenmemiş demek ki,kimsenin-benim dahil-telefonu karıştıracağını tahmin etmediği için.

Özür dilediğim halde trip atması da herhalde burnum sürtülsün diyedir.

Amaan ne bileyim yaa.... :( :( :(

Doğru diyorsun aslında herhalde bir iş çevirse o telefonda o mesajları bırakmazdı..
Ama madem ki suçsuz niye bu kadar uzatıyor ve aramıyor? Emin ol senin telefonunda aynı mesajları görseydi özür bile dilemez dediğin gibi ayrılırdı..
Bırak sen de arama bir süre.. Eğer gerçekten seviyorsa zaten arayacaktır..:31:

Ben inanmadım nedense :44: ben atmadım başkaları kullandı durumlarını.

Bugüne kadar hiç telefonlarınızı karıştırmamışsınız ya ,ondan silmemiştir mesajları .Şuçunu bastırmak içinde şu an aramıyor ,sana trip atıyor olabilir.

Son düzenleme:
takmadığına göre vardır kesin bise.erkekler böyle ve bu durumdan süphe duymamk elde değil.sen onun sevgiisnden hareketlerinden emin misn eğerki şüphe vercek bse yaptıysa vardır bise erkekler hep böle bnimde eski sevgilim böle seyler yapardı önce inkar ederdi aradan zmaan gectikten sonra anltırdı.erkeklere güven olmuyo bana kalırsa bırak gitsin o senin pesine düssün sen özür dileyip onun aramamsı tuhaf ve kuşkulu

Bu erkekler ne kadarda zeki..
İşler çevirip özür diletmeyi iyi biliyorlar.
Bu kadar üste çıkıyorsa vardır bunda bir iş. Olmasa da, telefonunu kurcalatacak kadar bile benimsemiyorsa seni sevmiyordur.

Son düzenleme:
Sende hemen inandınmı ya?
İspat etmesini istemeden sadece bir laf üzerine inanıp üstüne özürmü diledin
Çok ilginç gerçekten.
Bence kimseye bu denli güvenmeyin.
Üstüne tafra yapıyor beyfendi

joker telefon nedir? bence o joker senin bildigin jokerlerden degil canim.:34:
biz de yapmaz miyiz bu yildirma teknigini,suclu olsak bile attigimiz triplerle kendimizi akli cikarmaya calismaz miyiz? bence sana guzel bi aciklama yapmaliydi. kendisi olsa
senin de yazdigin gibi alttan almazdi bence, erkekler boyle yapiyor.:47:
senin sevgilin masallah cok zeki var ya, bi guzel uste cikmayi basarmis.
bence daha fazla ustune dusme,cunku bana hic masum gibi gorunmuyor.hem de egosu tatmin oluyor. suclu olsan bile bence yaptigin her hareket onun egosunu sisirir.
ozrunu de defalarca dilemissin. birak zamana,akisina.. bu kadar cabuk guvenme bence :34:
hatta gercekten bi halt karistiriyorsa elbet gun yuzune cikacak. "ALLAH hic bir seyi gizli birakmiyor".
ve ben olsam ben de sevgilimin telefonuna bakardim burada "aaa tu kaka nasil olur,cikk cikk, saygi olmali bu konuda" diye bakmiyorum olaya.

Son düzenleme:
Merhabalar,

Burayı uzun süredir misafir olarak takip ediyordum,üye olmaya karar verdim,üye olmuşken de bir sorunumu paylaşmadan edemedim :)

Erkek arkadaşımla 9 aylık bir beraberliğimiz var,Allah'a şükür bu zamana kadar aman aman büyük bir sorunumuz olmadı,klasik ilişki kavgalarından başka.Çok seviyoruz birbirimizi,gayet de iyi anlaşıyoruz.Birbirimizin ortak hayatı dışındaki hayatlarımıza saygımız da var-dı.

Dı diyorum çünkü üç gün önce aslında hiç yapmak istemediğim bir şeyi yaptım :(

Bir cafede oturuyorduk,sevgilimin annesi aradı,eve gelirken marketten bir şeyler almasını söyledi.Sevgilim de sen beş dakika otur ben alıp geleyim dedi,tamam dedim.
Giderken de telefonlarını masada bıraktı.Normalde sevgilimin telefonlarıymış,cüzdanıymış vs. hiç karıştırmam,o da karıştırmaz,facebook şifrelerimizi bile bilmeyiz.Telefonlarımız öyle ortada durur kimse alıp da karıştırmaz.

Ama o gün şeytan mı dürttü artık bilemiyorum,telefonunun bir tanesini alıp mesajlara girdim.Bir ton mesaj var,ama numaralar kayıtlı değil.Çoğu da kızlardan,seni özledim nerde kaldın ne zaman buluşalım vs. gibi mesajlar.Tarihleri de bir ay öncesine ait.

Benim elim ayağım titremeye başladı,okumayı bıraktım.Sevgilim geldi,yüzümün halini görünce ne oldu dedi.
Mesajın bir tanesini gösterdim,bu ne dedim,aval aval telefona baktı.

Bilmiyorum ki dedi,numarayı da tanımıyorum dedi.Ne demek bilmiyorsun bu mesajlar senin telefonunda dedim.
Bu telefonu üç kişi kullandık biliyorsun dedi,gerçekten de o telefonu kardeşi ve kuzeni de kullanmışlardı,sürekli telefon değiş tokuş ediyorlardı.Tabi benim şalterlerim attığından söylenmeye başladım.

Benim her iki telefonumda da aynı numaralar olur,isimsiz numara tutmam,beni hiç mi tanımadın,herkes seni biliyor,cüzdanımdan çıkarıp çıkarıp insanlara senin fotoğrafını gösteriyorum,beni çok hafife alıyorsun sen ve beni çok kırdın dedi.

O an yaptıklarıma pişman oldum,özür de diledim yapmamalıydım diye ama çok kırıldı gerçekten.Şimdi üç gündür konuşmuyoruz ve ben kendimi çok kötü hissediyorum ama benim de haklı olduğum tarafların olduğunu düşünüyorum.Olay anında bana deseydi ki hayatım yanlış anladın,hadi beraber okuyup beraber silelim hepsini vs. deseydi hiç böyle şeyler olmayacaktı ve ayrıca eğer benim telefonumda öyle şeyler görseydi benden kesin ayrılırdı.

Şimdi haklı mıyım haksız mıyım?Ben özrümü diledim anında,ilk adımı attım ama o duvar gibi resmen.
Hiç bir adım yok,bana adım atmayana da koşmak içimden gelmiyor :(

Haklıysam nasıl davranayım haksızsam nasıl davranayım?Bir akıl rica ediyorum.
Okuduğunuz için çok teşekkürler :)
erkek arkadaşının aşırı tepkisine anlam veremedim ...tamam anladık birbirinizin telini karıştırmıyorsunuz
olabilir sonuçta sevdiğin insan o senın
şeytan dürter bakarsın alla alla
nıye bu kadar kızdı ki?? bence aşırı tepkisi hiç normal değil..

Ya çok asabi bir insan yani buluttan nem kapıyor bazen ben bu kadar sinirlenmesini afra tafra yapmasını ona bağlıyorum da çok mu safım acaba :(

üç kişi kullanıyor ne demek.işine mi geliyor bu durum.o kızlar onada asılır.insanın özeli olur.belki o numaradan araşabilir kuzenler ama bana mesajlaşmaları saçma geldi.ayrıca kuzenlerin o mesajları silmesi gerekirdi.ama arkadaşında silebilirdi,silmeliydi.bilmiyorum belkide masum olduğu için ilgilenmedi.ama o özel mesajların onun telinde olması doğru değil.oda hatalı.bir ilişkisi var üstelik.

üç kişi kullanıyor ne demek.işine mi geliyor bu durum.o kızlar onada asılır.insanın özeli olur.belki o numaradan araşabilir kuzenler ama bana mesajlaşmaları saçma geldi.ayrıca kuzenlerin o mesajları silmesi gerekirdi.ama arkadaşında silebilirdi,silmeliydi.bilmiyorum belkide masum olduğu için ilgilenmedi.ama o özel mesajların onun telinde olması doğru değil.oda hatalı.bir ilişkisi var üstelik.

Evet yani neden o mesajları orada tutuyor ki?Ben de bunu anlayamadım,ama eğer böyle bir nane yiyorsa işi şansa bırakmaz siler diye düşünmeden de edemiyorum.

Peki ben şimdi ne yapayım?

1-Kendimce ona bir şans daha verip sevgim ve ilişkim için savaşayım mı?
2-O arayana kadar hiç arayıp sormayayım mı?
3-Yapmayı en son düşündüğüm şey-ayrılmak mı?

çok kafam karışık :(

Back
X