Haklı oldugumu duymaya ihtiyacım var

Bak canim benimde öyle kac yıllık sevgilim vardı bırakmadı okul okuyum iste erken bitir evlenicem diye önlisans okudum .onuda hergun kavgayla nadil okudum onu bile bilmiyorum.her yıl sınav kazandım istemiyordu her sınav öncesi olay çıkarıyordu ben o sınavlara ağlayarak girdiģimi biliyorum Yine de kazandım ama öyle şeyler yapıyordu hep yanlış tercih yaptım bir türlü okula devam edemedim ben ondan ayrıldım. 4 yildir da mahkemelerde geziyorum Yani anlayacagin bu erkek milleti için geleceğinden olma.boşver aşk meşk hepsi yalan seven olsa emin ol hiç önem li değil der birde üstüne destek olur ama böyleleri ne okul okutur nede güzel hayat sunar .varsa yoksa hayatından proglem olur .bence git okula ve böyle adamlardan uzak dur .( benim yaşta 25 yaşadıklarımı anlatsam yillan hikayesi olur )
 
Son düzenleme:
Gelecegin ya da sececegin bolum icin onun onayina ihtiyacin olmasin. Bu senin gelecegin ve senin hayatin.
Insanlar bir bakmissin hayatina girmis bir bakmissin cikmis. Hayat bu. Kimse sonsuza kadar hayatimda kalmiyor.Bu kisinin de senin hayatinda sonsuza kadar olacaginin kimse garantisini veremez. Sen ayaklarinin uzerine bas. Daha kimler karsina cikar. En onemlisi de sececegin meslek sevdigin is olsun. Isini severek yapmak onemli. Koca herzaman bulunur. Sana destek olmayandan da sevgili de koca da olmaz. Sen yolunda devam et. Basarilar dilerim. Umarim sevdigin ve basarili olacagin bir meslek olur.
 
ya çözüm bulmak için bile konuşmadık ki.
onun şehrinde ya da 1 saat uzaklıgındaki şehirler oluyor mesela. ama o bunu bile bilmiyor çünkü kestirip attı.

Hâlbuki en başında birlikte karar vermiş ve sen bu sınava emek vermiştin.
Aslında bakarsan gerçek yüzünü göstermiş.
Erkekler yüzük takıldıktan sonra dahi değişip gerçek yüzlerini gösteriyorlar. Senin ki erkenden belli etmiş. Yani anlayışsız, seni dinlemeye fikirlerine, hedef ve isteklerine tahammülü olmayan birisi...
Şöyle olsa yine bir noktada yine anlamaya çalışırdık, bak okulun bitiyor ise başlarsin biz de evlenelim sınavla uğraşma tekrar dese taa en başından... Ama öyle değil ortak karardan sonra cayan adamdan uzak kalmak gerek. Evet ayrılık çok çok zor ama ya o yola girecek yada sen yoluna devam edeceksin.
Dediğim gibi illa evlenmek istiyorsa elini taşın altına koyar ben sana destek olurum evimizde ama yeter ki daha fazla ayrı kalmayalim okurken evlenelim diyebilir.
 
çok da gençsiniz. çok üzüldüm. hakkımızda hayırlısı olsun
 
çok teşekkür ederim.
 
sanırım dediğim gibi kazanamayacağımı düşündü.
dediğiniz gibi tekrar sınavla,okulla uğraşma,yoruldun gibisinden cümleler bile etse belki bi nebze de olsa anlayacağım, beni düşünüyor diyeceğim ama yok o da yok.
kendisini düşünüyor umrunda bile değilim
 

kişi aşta, işte, yolda belli olur derler ya tam o hesap olmuş sizinki...
 
çok aşıksam hem evlenir hem okurdum
ama yok ben yapamam yetişemem hem ev işi hem okul diyorsam (çünkü bu biraz karaktere bakıyor) kesinlikle eğitimi tercih ederdim
 
dün gece mesaj attı. cuma günü buluşup konuşalım, ayrılacaksak da saygıyla ayrılalım,sinirle söylediklerim için özür dilerim dedi. ben de yarın(yani bugün) tercihlerin son günü. kararım değişmeyecek dedim.
beni görememekten yoruldugunu, ailesiyle oturamadıgını, arkadaşlarıyla da rahat edemedigini yazdı. ben gençmişim onu anlayamıyormuşum. 25 yaş yaşlı bir yaş mı evet anlamıyorum!
senden başka bir şey tercih etmeyeceğim, nerde okursan orda yaşam kurabilecegini söyledi. okurken evlenelim, annene sor dedi.
hani okurken evlenilmez diyordun dedim, ayrılmaktan daha iyi dedi.

cuma günü gelecek ve konuşacağız.

en çok size teşekkür ederim, iyi ki iyiki varsınız.
siz olmasaydınız bu kadar güçlü bir tavır sergileyemezdim. ne kendime saygım kalırdı ne onun bana saygısı. size ne kadar teşekkür etsem az.
 
Bravo canım. Mutlaka meslek sahibi olman lazım burada yığınla kadın var eşinden ailesinden hem psikolojik hem fiziksel şiddet görmesine rağmen çocuklarım yüzünden dayanıyorum diyen gidecek bir yeri olmayan.
Sen kendini kurtarmaya bak, amma velakin benim de nacizane tavsiyem okuduğun okuldan birini bulman. Evlilik için 21 yaş çok erken ve gereksiz. Bir kaç yıl sonra çocuk diye tutturacak 2. Bir kriz yaşayacaksınız
 
tebrikler.. kararınızdan dönmeyin

ailesiyle oturmamak için de biran önce evlenmek istiyor 25 yaş çok değil açıkçası

evlenip bir yandan okuyan çok insan var.. ama yapabilecek misiniz iyi düşünün derim
 
teşekkür ederim, evet burda çok konu var ders niteliginde. tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim burdaki her yorumun benim için değeri çok büyük
 
yapabilir miyim bilmiyorum, ne kadar destek olacak ya yine yarı yolda bırakmak isterse..
 
yapabilir miyim bilmiyorum, ne kadar destek olacak ya yine yarı yolda bırakmak isterse..
işte buna siz karar vereceksiniz

yarın öbürgün yok okul masraflı bırak çalış falan der mi?
evlenmezseniz aileniz okutacak dimi sizi

iyi düşünün derim yine
 
işte buna siz karar vereceksiniz

yarın öbürgün yok okul masraflı bırak çalış falan der mi?
evlenmezseniz aileniz okutacak dimi sizi

iyi düşünün derim yine
tabiki okutacaklar, ailem destekçi.
para konusunda bir cimriliğini görmedim ama bilmiyorum. boşanmak daha zor bir şey neticede.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…