Haklı oldugumu duymaya ihtiyacım var

Sevinin. Size destek olmayacak, kararlarınızda yanınızda dimdik durmayacak, yaslanacak duvar gibi görünen bir çürüğü hayatınıza almak uzereymissiniz. Zaten ilk depremde yikilmis. Tekrar yapmaya kalkmayin. Basın üstüne kapattığı yoldan ilerleyin.

Arkadaşım hayırlı olsun. Ne güzel azmetmişsin kazanmışsın. Hemşirelik okumanı tavsiye ederim, iş olanagı daha fazla. Ayrıca okumanın da yaşı olmaz. Sen henüz 21 yaşındasın. İnsanlar hayatlarını 30 yaşından sonra düzene koyuyor. Ancak atanabiliyorlar. Hiç de geç degil. O sevgilinin tavrı da tam özgüvensiz erkek yaklaşımı, sen ona mecbur değilsin. Seni bu yüzden bırakacaksa, kapıyı göster !

çok güzel anlatmışsınız.
teşekkür ederim

Sakın ama sakın bi erkek için eğitimimden vazgeçme
Senden daha büyüktüm üniye başladığımda.
Hiç evlilik nişanlılık düşünmedim bile derslerim geri kalmasın diye
Çevremde hep laf vuruyordu hayatta en önemli şey kocaymış gibi.
Şimdi atandım çok mutluyum iyi ki bu yolu seçmişim bir kadın için eğitim iş en önemli şeydir

Keske oku 2 yilin sonunda nisan yapalim.vs deseymis madem senle.yuva kurmak istiyor. Ama insanlara yardim etmeyi seviyosan hemsirelik okuu. Atamasi bol her ilde is imkani var . Ozelde is var. Kimsenjn eline bakmazsin

Keske oku 2 yilin sonunda nisan yapalim.vs deseymis madem senle.yuva kurmak istiyor. Ama insanlara yardim etmeyi seviyosan hemsirelik okuu. Atamasi bol her ilde is imkani var . Ozelde is var. Kimsenjn eline bakmazsin
2.sınıfa geçtiğimde yarııyılda yapalım dedi ben kabul etmedim. çünkü okurken evlenmeye karşı.

haklısıın, inşallah güzel bir yer olur da
gezer tozar unuturum bunu

haklısıın, inşallah güzel bir yer olur da
gezer tozar unuturum bunu

Olur olur sen kampüslü okul yaz :)

Yeni arkadaş grubumla gezeyim , ders kitaplarımı tamamlayayım derken 1 ay geçiyor zaten

Hemşirelikle tıp fakültesi binaları yakın oluyor zaten belki doktor beylere de göz kırparsın

Okumak istediğin bölümü için rahat bir şekilde oku o kadar emek vermişsin bencilliği karşı taraf yapıyor

Erkek arkadasin gercek yuzunu gostermis. Bekleyemem demesi yeterince sevmedigini, fedakarlik yapacak biri olmadigini gosterir. Sanslisin ki gercek yuzunu simdiden gormussun.
Bolum icin ise eger iyi bir universite olacaksa muhendislik olabilir. Bir de hangi muhendislik o da onemli. Cunku bazi muhendislik bolumunden mezunlar artik is bulamiyorlar. Bolum onemli. Ama hemsirelik bolumundekilerin acikta kaldigini gormedim.

21 yasinda yeniden okuyabilirsin tabii ki... Ortak bir karar vermişsiniz zaten taa en başından...
25 yaşında mezun olacaksın ki bu çok ideal.
Ola ki erken evlenmek istiyorsa da sana destek olacaksa evlenin.
Okurken evlenmek kötü bir şey değil.
Bekleyemem demiş gerçi...
O zaman hiç beklemesinmis.
Beklemek hiç mi hiç kolay değil,ama seven değer veren bekler yada destek olur çözüm bulur.

Sakın ama sakın üniversiteyi ihmal etme.

Koca bulunur ama bu günler asla geri gelmez.

İleride keşke dememek için, şimdi doğru kararlar al. Ve bu karar, seni yüzüstü bırakan kişi için geleceğini elinin tersi ile itmek olmamalı.

en zor kısmı olan anneme açıkladım bugün.
önce şaşırdı, sonra sakın başkası için okulundan vazgeçmiyorsun dedi.
biraz ona kızdı, baktı ben ağlamak üzereyim üniversiteden şehirlerden hatta istersem yaşadıgımız şehirde yarı burslu okuyabileceğimi söyledi.. ki yaşadıgım şehirde %75 okuyabilirim puanım yetiyor

Konuyu tam takip edemedm fakat kendi hayatına bak ne yapmak istiyorsan onu yap kimseye takılıp kalma biri gider diğeri gelir! Daha çok gençsin üniveriste oku vizyonunu geniş tut sonra çok pişman olabilirsin

hemşireliğe karar verdim.
şanslı mıyım bilmiyorum.şanslı olsam senelerce sevdiğim adam destek olurdu sanırım

ya çözüm bulmak için bile konuşmadık ki.
onun şehrinde ya da 1 saat uzaklıgındaki şehirler oluyor mesela. ama o bunu bile bilmiyor çünkü kestirip attı.

doğru karar aldım sanırım teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…