Haklı oldugumu duymaya ihtiyacım var

Ben de 21 yaşındayım, erkek arkadaşımla okulumuzun bitmesine 1 sene kaldı, o benden 2 yaş büyük ve mümkünse hemen evlenmek istiyor iş bulunca. Ama benim aklımda başka bir bölüm okumak daha vardı, hatta bunu yurtdışında yapmak istiyorum mümkünse, kendisinin evlenmek istemesine rağmen söylediği şey, eğer benim için bu hayalinden vazgeçersen seni asla affetmem. Şimdi düşün gerçekten seven adamın tepkisi hangisidir, gerçekten seven adam hayallerini her koşulda destekler. Bir yandan onun eğitim durumunu bilmiyorum ama ona denk ya da ondan üstün olmandan korkuyor da olabilir, yanımda çalışırsın falan demiş mesela... Her şey bir yana, bencillik yapan o sen haklısın, gerçekten seven seni destekler.

Lütfen egitim tercihiniz olsun,eş adayiniz buna saygı duyan bir insan olsun.
Kızkardesim matematik ögretmeni,son sinifta eniste illede evlenelim diye tutturdu mezun olana kadar da burnumuzdan getirdi,sonuc mezun olur olmaz evlendiler kız 2 yildir atanma ve sınav stresi ile bogusuyor,haliyle evliligede yansiyor...Önce egitim ve meslek....

şanslıymışsınız, ne kadar güzel..
lise mezunu ama müdür,evi arabası var.
senelerdir sevgiliyiz, sevgili oldugumuzda ne müdürdü ne evi vardı ne arabası.
ne eğitim durumu ne de iş durumu benim umrumda değilki.. bunu bilmesi lazımdı.

pes vallahi..
ben de sevseydi diyorum, en azından dinlerdi,ortak yol arardık, bir çare düşünürdük ama kestirip atmazdı diyorum..

inşallah unuturum her şeyi

neden beklememek istemesi normal..
evlenince 4 yıl sonramızın garantisi mi var ki..
sitemim size değil o da böyle düşünüyor belli ki

Bazı insanlarda aşağılık kompleksi olabiliyor ya da orada ya kendi dengi birini bulursa ya da başkasından hoşlanırsa diye düşünüyor da olabilir. Şahsen düzen kurmak istediğinden dolayı bunu düşündüğünü sanmıyorum. Korkuları var ve bencilce bu korkular uğruna sizi ileride pişman olacağınız bir karar almaya zorluyor... 4 yıl ne ki? Gerçekten seven güvenen adamın kapı gibi arkanızda durması hatta bu azimle gururlanması lazımdı.

haklısınız bu yüzden ona çok kızıyorum.
evlensek bile kim 4 yıl sonrasının garantisini verebilir ki.?

haklısınız bu yüzden ona çok kızıyorum.
evlensek bile kim 4 yıl sonrasının garantisini verebilir ki.?
Aynen öyle hani evlenseniz bile belki soğuyacaktınız birbirinizden, tercihiniz okuldan yana olacak diye umuyorum. 4 yıl sonrasının garantisi yok, evlenseniz ve yüzüstü kalsanız ah ben niye okumadım demeyin.

Aynen öyle hani evlenseniz bile belki soğuyacaktınız birbirinizden, tercihiniz okuldan yana olacak diye umuyorum. 4 yıl sonrasının garantisi yok, evlenseniz ve yüzüstü kalsanız ah ben niye okumadım demeyin.
devam edeceğim, ailem de arkamda oldugu için içim rahat bir şekilde okuyacağım.

arkana bakma kaç o adamdan. eğer ki karşındaki kişi senin için en iyisini isteyemiyorsa o senin için doğru kişi değildir. asıl bencil de kendisi ayrıca...

sizin için çok üzüldüm,neden destek yerine köstek olurlar bilmiyorum. o bana okumak istiyorum deseydi ben onu motive etmek için her şeyi yapardım..
Neden olacak ekonomik olarak ona bağımlı ol diye... ve böyle bir bağımlılık da seni her konuda ona muhtaç edecek birde çocuk oldu mu muhtacligin katlanacak... BunuN onun için artisi büyük seni istediği gibi yonetebilmesi bu evlilik de seni birçok zorluğa muhtaç kilmasi acisindan... Çünkü eğer meslek sahibiysen istemediğin bir durumda rahatlıkla evliliği bitirme imkanın var.. mesleğinin olmaması ise bunun tam aksi evlilikde olmaması gereken bazı haksizliklarda dahi susup oturmakdan başka çare birakmamasi... Bu yüzden mesleğin senin kolunda ömür boyu kullanabilecegin altin bilezigin..

21 yaş gayet normal ayrıca yaşla da alakası Yok artık bu işin, ben Hale'n okuyorum kendi branşımla ilgili ama farklı bir bölüm okuyup çalışırım bile, bende önce okulunu oku seviyorsa bekler, beklemeyecekse de önünde daha çok uzun zaman var elbette seni anlayan seven birisi daha olacaktır

doğrusu bu biliyorum, ama yine de kötü,üzgün hissediyorum. keşke hemen iyi olsam

Amannn okula başlayınca geçer panpa

Dersti yeni arkadaşlarıydı derken aklına bile gelmez

Ünv güzel ortam keşke ben de genç olsam

Ne var don çorap yıkicaksın kaçıyor mu onun yerine kampüste takıl oh misssss

Okulda karşına kimler kimler çıkar sen bile şaşarsın

Boşver sen bu kezbanı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…