- 18 Nisan 2017
- 2.514
- 3.369
- 63
- Konu Sahibi Siyah Kugu
-
okulumu zaten okudugumu söylüyor,kpss çalış diyor. ben eğitim durumumun lisans olmasını istiyorum,lisans okumak istiyorum.
inşallah kazanırsınız :)21 yaşında olsaydım, hayatım da birçok şey farklı olurdu. 32 yaşında 2 çocuk annesiyim, 3. Üniversite ye hazırlanıyorum. Siz daha 21 yaşındasınız, okumak için gayet normal bir yaş.
sağlık bölümü okudum ama hemşireliğe tamamlamak istiyorum. atama puanlarımız oldukça yüksek alımımız az..illa lisans diye sartlama kendini. Lisans mezunuyum da ne oldu. Atanamadim. Ama gozumun onunde bir suru onlisans mezunu catir catir girdi kamuya. Hep diyorum saglik oku, ister iki yil ister dort yil. Ama saglik sektorunden yap tercihini.
bunu sürekli kendime hatırlatıyorum ama içim hep kırık :/ nasıl aşacağım bilmiyorumAyrılırsa ayrılsın bu sebeple ayrılan hıyardan ne köy olur olur kasaba.
Okumana bak hayallerine asıl.
sağlık bölümü okudum ama hemşireliğe tamamlamak istiyorum. atama puanlarımız oldukça yüksek alımımız az..
merhabalar..
belki hatırlayanınız olur beni, önlisans bir bölüm okudum, sevemedim alım az,özelde de iş yok. lisans okumaya karar verdim. hemşirelik ve mühendislik vardı aklımda. şubat ayında çalışmaya başladıgımda ygsye 1,lysye 4 ay vardı. neyse sonuçlar açıklandı, anadoludaki yerlerde mühendislik oluyor, hemşirelik de çogu yerde oluyor.
bir de 5 yılı aşkın süren ilişkim var. 21-25 yaşlarımız. sınava çalışırken 4 yıl daha okumama olumsuz baktı. çünkü evlenmek istiyor.. ben okumak istediğimi en azından elimden geleni yapmak istiyorum dediğimde bir şey demedi kabullendi zannettim. sesinin çıkmamasının sebebi; stajım,vizelerim,finallerim,okulum var diye kazanamayacağımı düşünmesinden sanırım.
şuanki durumda aramız kötü, soguk ve mesafeliyiz.
belki ayrılmaya karar vermeye çalışıyor, ya da nasıl olur u düşünüyor.
aramızdaki sogukluk arttıkça kendimi suçlamaya başlıyorum, kendimi kötü hissediyorum.
21 yaş 4 yıl daha okumak için çok mu geç anlamıyorum.
birisini sevmek karşısındakinin hayallerini hiçe sayarak evlenmek mi onu da anlamıyorum.
ikilemde kalmamın sebebi zaten yıllardır birlikteyiz, o evlenmekte çok ısrarcı. beklesin istiyorum..21 yasi egitim icin gec mi diye sorguluyorsan ve bu surecte evlenme fikri dolaniyorsa aklinda bence sen de tam emin degilsin ne yapmak istediginden.Ikilemdesin.
zaten 2 yıl okudugumu söylüyor.Evlilik için erken.
Okuyun meslek sahibi olun. Hayatta başımıza ne geleceği tam bir muammayken özellikle bayanların okuyup meslek sahibi olması çok değerli.
Eğitiminize destek olmayacaksa yanlış yolda. Siz haklısınız.
Çok sevindim sizin adınıza, ne güzel az zamanda ders çalışıp istediğiniz bölümlere gitmeye hak kazanmışsınız, lütfen bu şansınızı erkek arkadaşınızın kaprisi yüzünden tepmeyin, hayatta ne olacağı kimin gidip kimin kalacağı hiç belli olmaz, sizi gerçekten sevip istiyorsa destek olup bekler, şartlı şurtlu sevgi olmaz. Ayrıca 21 yaş evlilik için çok erkenzaten 2 yıl okudugumu söylüyor.
2 yıl okudum diye neden bir daha 4 yıl okumayayım, neden destek olmuyor anlamıyorum
geçrketen çok uğraştım, stajdan ölü gibi çıksam da eve gelip ders çalışmaya çalıştım.Çok sevindim sizin adınıza, ne güzel az zamanda ders çalışıp istediğiniz bölümlere gitmeye hak kazanmışsınız, lütfen bu şansınızı erkek arkadaşınızın kaprisi yüzünden tepmeyin, hayatta ne olacağı kimin gidip kimin kalacağı hiç belli olmaz, sizi gerçekten sevip istiyorsa destek olup bekler, şartlı şurtlu sevgi olmaz. Ayrıca 21 yaş evlilik için çok erken
Üzülmeyin lütfen, erkek arkadaşınıza açıkça manevi desteğini beklediğinizi anlatın, evlilik bir yere kaçmıyor ama bu tür şanslar her zaman ele geçmiyor. Emek vermişsiniz sonuna kadar gidin, ayrıca hemşirelik çok güzel bölümgeçrketen çok uğraştım, stajdan ölü gibi çıksam da eve gelip ders çalışmaya çalıştım.
ama şuan gördüğüm muameleye üzülmeden yapamıyorum.
çok teşekkür ederim
en çok da bunu anlayamıyorum işte neden saygı duymuyor.. teşekküür ederimVerdiginiz karara saygi duymak zorunda, duymuyorsa da kendi bilir oturur totosunun ustune..
Ayrica hicte gec bir yas degil hakkinizda hayirlisi olsunn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?