Haklı oldugumu duymaya ihtiyacım var

okulumu zaten okudugumu söylüyor,kpss çalış diyor. ben eğitim durumumun lisans olmasını istiyorum,lisans okumak istiyorum.

illa lisans diye sartlama kendini. Lisans mezunuyum da ne oldu. Atanamadim. Ama gozumun onunde bir suru onlisans mezunu catir catir girdi kamuya. Hep diyorum saglik oku, ister iki yil ister dort yil. Ama saglik sektorunden yap tercihini.

illa lisans diye sartlama kendini. Lisans mezunuyum da ne oldu. Atanamadim. Ama gozumun onunde bir suru onlisans mezunu catir catir girdi kamuya. Hep diyorum saglik oku, ister iki yil ister dort yil. Ama saglik sektorunden yap tercihini.
sağlık bölümü okudum ama hemşireliğe tamamlamak istiyorum. atama puanlarımız oldukça yüksek alımımız az..

bu arada 2. Kizima hamileyken atandim karsa gittim esimin tayinini vermediler maalesef biri karnimda biri kucagimda 2 cocukla bir basima goreve gittim 1 sene kadarda Oyle ayri kaldik 9 yillik evlilikte ara ara ayriliklarimiz oldu yani ama cok sukur halimize

21 yaş evlenmek için erken okumak için geç değil.
ben bu konuda şunu söyleyebilirim
hayatınızın devamında yanınızda kalacağına kesin olarak emin olmadığınız biri için (çünkü kader, nasip, bitme ihtimali var anne babanız değil sonuçta) hayallerinizden hele eğitimden vazgeçmeyin.
herkes çekildiğinde
sağda solda kimse kalmadığında elinizden tutan şey mesleğiniz olacak.
bence değmez.

ek olarak; 25 yaşında bir erkeğin olgun olabileceğine, düzgün karar vereceğine olan inancım çok düşüktür benim. o da evliliğin sorumlşuluğunu alma noktasında yetersiz kalabilecek bir yaşta.

21 yasi egitim icin gec mi diye sorguluyorsan ve bu surecte evlenme fikri dolaniyorsa aklinda bence sen de tam emin degilsin ne yapmak istediginden.Ikilemdesin.
ikilemde kalmamın sebebi zaten yıllardır birlikteyiz, o evlenmekte çok ısrarcı. beklesin istiyorum..

21 gec olur mu hiç hayırlısıyla okursun inş. Karşındaki insanın huyu böyle konularda ortaya çıkar. Senin sevgilinde at gözlüğüyle bakan ve otorite kurmaya hevesli biri belli. Daha ne sorunlar açar bu huylar bir bilsen. Bir de gereksiz inadı ekle. Hiç iyi bir evlilik gözükmüyor.

zaten 2 yıl okudugumu söylüyor.
2 yıl okudum diye neden bir daha 4 yıl okumayayım, neden destek olmuyor anlamıyorum

zaten 2 yıl okudugumu söylüyor.
2 yıl okudum diye neden bir daha 4 yıl okumayayım, neden destek olmuyor anlamıyorum
Çok sevindim sizin adınıza, ne güzel az zamanda ders çalışıp istediğiniz bölümlere gitmeye hak kazanmışsınız, lütfen bu şansınızı erkek arkadaşınızın kaprisi yüzünden tepmeyin, hayatta ne olacağı kimin gidip kimin kalacağı hiç belli olmaz, sizi gerçekten sevip istiyorsa destek olup bekler, şartlı şurtlu sevgi olmaz. Ayrıca 21 yaş evlilik için çok erken

Önce can gelir, sonra canan .
O yüzden suçluluk duymamalısınız. Bu sizin hayatınız için önemli bir karar. Böyle bir durumda sevdiginiz kişiden ve ailenizden destek görmeyeceksiniz de kimden göreceksiniz?
Hem okuyup hem evliliği yürütenler de var.
İdeallerinizden vazgeçmeyin derim

Rica ediyorum kimse için okumaktan ve çalışmaktan vazgeçme!
evlenmek için hele hele bir erkek için ASLA!
Burda bas bas bağırıyoruz!!
Hayatını karartırsın.
Israr ederse yol ver gitsin. Senin önün ne yollar ne insanlar var.
Yapma kendine bunu hayat evlenmek çocuk doğurmak veya bir erkekten ibaret değil!

geçrketen çok uğraştım, stajdan ölü gibi çıksam da eve gelip ders çalışmaya çalıştım.
ama şuan gördüğüm muameleye üzülmeden yapamıyorum.
çok teşekkür ederim

geçrketen çok uğraştım, stajdan ölü gibi çıksam da eve gelip ders çalışmaya çalıştım.
ama şuan gördüğüm muameleye üzülmeden yapamıyorum.
çok teşekkür ederim
Üzülmeyin lütfen, erkek arkadaşınıza açıkça manevi desteğini beklediğinizi anlatın, evlilik bir yere kaçmıyor ama bu tür şanslar her zaman ele geçmiyor. Emek vermişsiniz sonuna kadar gidin, ayrıca hemşirelik çok güzel bölüm

Verdiginiz karara saygi duymak zorunda, duymuyorsa da kendi bilir oturur totosunun ustune..
Ayrica hicte gec bir yas degil hakkinizda hayirlisi olsunn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…