Haklı oldugumu duymaya ihtiyacım var

eşimle tanıştığımızda 21 yşındaydı, 2 yıllık bir bölüm bitirmiş, üstüne 2 yıl çalışmış, ama hayalindeki meslek için yeniden sınava girip başlamıştı.
25 yaşında mezun oldu üstelik okurken de çalıştı, hayatta neyi kaçırdı, hiçbir şeyi, 26 yaşında evlendi, bence o bile çok erken bir yaş :)
bir tavsiye olsun, eğitim ve iş hayatındaki ideallerinin önünde duran değil sevgilin ailen bile olsa ezip geçeceksin. çünkü gün gelip yalnız kaldığında seni ayakta tutabilecek tek şey ekonomik özgürlüğün olur.

ne güzel örnek:)
ama o beklemeyecek sanırım

20 yaşındayım. 5 sene üniversite 2 sene yüksek lisans ve uzmanlık vs vs 30 yaşıma kadar okuyacağım. Önüme çıkan engeli kaldırmayacak,hayatımı zorlaştıracak kimseyi de kendime yoldaş bellemem.

Ayrılın,beyefendi kendisine hemen evlenmek isteyen birini bulsun.

Bu sınavdaki başarıyı insan ömründe 1 kez yakalar. Birdaha yokk. Ama koca sevgili heryerde sürüsüne bereket. Lütfen bu adam için hedefinden vazgeçme.
Ne yaptığını hep merak edicem tercih yapacaksın değil mi? bizi bilgilendir. Seni tanımıyorum ama vazgeçersen çok üzülürüm

Senin okumana engel olan, istemeyen bi adamla devam etme bu yola bence

bekleyemem ben seni dedi. bencilsin kendini düşünüyorsun dedi.
ona hiçbir şey diyesim gelmiyor şuanda boğazım düğüm düğüm.

canım mühendislikte iş yok . veya az maasla baslıyorlar hemsirelik devlette 4 civarı alıyor nöbetlerle . ama nöbet zor yinede hemsirelik tavsiye ederim . oku onunla yasayabilecegin bir yer yaz okurken evlenirsin .

bekleyemem ben seni dedi. bencilsin kendini düşünüyorsun dedi.
ona hiçbir şey diyesim gelmiyor şuanda boğazım düğüm düğüm.
Kendi düşüncelerini sanki sen öyleymişsin gb ortaya dökmüş malesef. Ortada bir bencil varsa o da kendisi. Bekleyemezse soldan soldan naşlasın!

okulundan vazgeçme

ağlaya ağlaya tercihimi yapıyorum.

Senin yoluna balta koyan adamı otur bir düşün derim. Senin okumanın ona ne gibi bir zararı var, ne bu evlenme acelesi?

Tercihlere gelince önceliğin sağlık sektörü olsun. Mühendislik şuan ayağa düşmüş durumda uzak dur..

yaşı 25miş.. benim için ömrünü şekillendirmiş.. bekleyemezmiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…