- 5 Eylül 2014
- 14.245
- 50.137
- 598
- Konu Sahibi Siyah Kugu
-
ne güzel örnek:)eşimle tanıştığımızda 21 yşındaydı, 2 yıllık bir bölüm bitirmiş, üstüne 2 yıl çalışmış, ama hayalindeki meslek için yeniden sınava girip başlamıştı.
25 yaşında mezun oldu üstelik okurken de çalıştı, hayatta neyi kaçırdı, hiçbir şeyi, 26 yaşında evlendi, bence o bile çok erken bir yaş :)
bir tavsiye olsun, eğitim ve iş hayatındaki ideallerinin önünde duran değil sevgilin ailen bile olsa ezip geçeceksin. çünkü gün gelip yalnız kaldığında seni ayakta tutabilecek tek şey ekonomik özgürlüğün olur.
ne güzel örnek:)
ama o beklemeyecek sanırım
Kendi düşüncelerini sanki sen öyleymişsin gb ortaya dökmüş malesef. Ortada bir bencil varsa o da kendisi. Bekleyemezse soldan soldan naşlasın!bekleyemem ben seni dedi. bencilsin kendini düşünüyorsun dedi.
ona hiçbir şey diyesim gelmiyor şuanda boğazım düğüm düğüm.
okulundan vazgeçmemerhabalar..
belki hatırlayanınız olur beni, önlisans bir bölüm okudum, sevemedim alım az,özelde de iş yok. lisans okumaya karar verdim. hemşirelik ve mühendislik vardı aklımda. şubat ayında çalışmaya başladıgımda ygsye 1,lysye 4 ay vardı. neyse sonuçlar açıklandı, anadoludaki yerlerde mühendislik oluyor, hemşirelik de çogu yerde oluyor.
bir de 5 yılı aşkın süren ilişkim var. 21-25 yaşlarımız. sınava çalışırken 4 yıl daha okumama olumsuz baktı. çünkü evlenmek istiyor.. ben okumak istediğimi en azından elimden geleni yapmak istiyorum dediğimde bir şey demedi kabullendi zannettim. sesinin çıkmamasının sebebi; stajım,vizelerim,finallerim,okulum var diye kazanamayacağımı düşünmesinden sanırım.
şuanki durumda aramız kötü, soguk ve mesafeliyiz.
belki ayrılmaya karar vermeye çalışıyor, ya da nasıl olur u düşünüyor.
aramızdaki sogukluk arttıkça kendimi suçlamaya başlıyorum, kendimi kötü hissediyorum.
21 yaş 4 yıl daha okumak için çok mu geç anlamıyorum.
birisini sevmek karşısındakinin hayallerini hiçe sayarak evlenmek mi onu da anlamıyorum.
ağlaya ağlaya tercihimi yapıyorum.Bu sınavdaki başarıyı insan ömründe 1 kez yakalar. Birdaha yokk. Ama koca sevgili heryerde sürüsüne bereket. Lütfen bu adam için hedefinden vazgeçme.
Ne yaptığını hep merak edicem tercih yapacaksın değil mi? bizi bilgilendir. Seni tanımıyorum ama vazgeçersen çok üzülürüm
yaşı 25miş.. benim için ömrünü şekillendirmiş.. bekleyemezmiş..Senin yoluna balta koyan adamı otur bir düşün derim. Senin okumanın ona ne gibi bir zararı var, ne bu evlenme acelesi?
Tercihlere gelince önceliğin sağlık sektörü olsun. Mühendislik şuan ayağa düşmüş durumda uzak dur..
mutlu oldum şuan21 yaşındayken bu sebeple 3 sene kaybetmiş ve 28 yasinda mezun olabilmis biri olarak kessinlikle tercih yapın ve okuyun güzel kardeşim.
çok teşekkür ederim,inşallah çok başarılı olurumKesinlikle oku. Pişman olursun okumazsan bence. Senin çok başarılı olacağını düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?