- 4 Ağustos 2014
- 245
- 502
- 103
- Konu Sahibi Siyah Kugu
-
mutlu oldum şuan
2 yıl okumuşum ya bir de neden 4 yıl daha okuyacakmışım..evlilik sonsuz kesin değil sırf işi yok diye okumadi diye şiddet görüp boşanamayıp evinde oturan onca insan var hayatini yaşa oku evlilik için 21 yaş erken ben 24de evlendim keske 3-4yil daha bekleseydim ailemle gezsem maasimi onlarla yeseydim diyorum eminim benim gibi düşunen çok insan vardir
kiz kardesimin eşi lisede tanistilar universitesini nisanliyken okuttu bitirdi hatta kpssye rahat calissin diye dugun tarihini bile ona gore aldi ilerde içinde burukluk olmasin dedi ve o 28 yasindaydi evlendiklerinde evlendiler bekleyen bekliyor2 yıl okumuşum ya bir de neden 4 yıl daha okuyacakmışım..
teşekkür ederim
Hayırlı olsun tercihin :) Tebrik ederim sonucun için. Her şey daha güzel olsun senin için. Bazı şeyleri zamana bırak, üzme kendini, üzmelerine izin verme.çok teşekkür ederim,inşallah çok başarılı olurum
üzülüyorum ama okuluma devam edeceğimHayırlı olsun tercihin :) Tebrik ederim sonucun için. Her şey daha güzel olsun senin için. Bazı şeyleri zamana bırak, üzme kendini, üzmelerine izin verme.
evet haklısınız,ona çok kızgınımEvlilik için ideal yaşın en az 25 olduğunu düşünürüm hep... Zaten o zaman karakterin de oturmuş olur.
Seven insan ne olursa olsun bekler ve her konuda destekler. Kaldı ki sen okumak istiyorsun, var mı ötesi?
Ayrılsan da vazgeçme sakın eğitiminden. Evlensen bile ömür boyu beraber olacağınız ne malum?
Bir erkek için hayatını yakma.
evet haklısınız,ona çok kızgınım. Alakasız ama radyoloji bolumu kac yıllık ve puanları ne kadar bıliyor musunız
2 yıllık.
merhabalar..
belki hatırlayanınız olur beni, önlisans bir bölüm okudum, sevemedim alım az,özelde de iş yok. lisans okumaya karar verdim. hemşirelik ve mühendislik vardı aklımda. şubat ayında çalışmaya başladıgımda ygsye 1,lysye 4 ay vardı. neyse sonuçlar açıklandı, anadoludaki yerlerde mühendislik oluyor, hemşirelik de çogu yerde oluyor.
bir de 5 yılı aşkın süren ilişkim var. 21-25 yaşlarımız. sınava çalışırken 4 yıl daha okumama olumsuz baktı. çünkü evlenmek istiyor.. ben okumak istediğimi en azından elimden geleni yapmak istiyorum dediğimde bir şey demedi kabullendi zannettim. sesinin çıkmamasının sebebi; stajım,vizelerim,finallerim,okulum var diye kazanamayacağımı düşünmesinden sanırım.
şuanki durumda aramız kötü, soguk ve mesafeliyiz.
belki ayrılmaya karar vermeye çalışıyor, ya da nasıl olur u düşünüyor.
aramızdaki sogukluk arttıkça kendimi suçlamaya başlıyorum, kendimi kötü hissediyorum.
21 yaş 4 yıl daha okumak için çok mu geç anlamıyorum.
birisini sevmek karşısındakinin hayallerini hiçe sayarak evlenmek mi onu da anlamıyorum.
edit : bekleyemem ben seni dedi. bencilsin kendini düşünüyorsun dedi.
ona hiçbir şey diyesim gelmiyor şuanda boğazım düğüm düğüm.
iş kuracakmış, yanında çalışırmışım.Kurtulduguna sevin. Yasin cok genc. Oku mutlaka.
Karsindaki okumanin is imkani olan ve sevdigin bir meslek edinmenin ikinizin de mutluluk ve refahini saglayacagini idrak edememis biri. Takilma. Onune bak. Bu adamla yuva kurulmaz zaten.
teşekkür ederimDaha yaşınız evlenmek için erken ,okumak için uygun.
ulasilamiyor o siteye2 yıllık.
http://salimunsal.kadinlarkulubu.com/2017/07/2017-ylnn-olas-sralama-senaryosunu.html
şurdan bakabilirsiniz
ulasilamiyor o siteye
Sakın bak sakın sakın sakın hayallerinden vazgeçme bende hemşirelik okucaktım üniversitede benim sevgilim de istemiyordu ayrılırız diyordu ben onu sectim okumadım ama cok pişmanım sakın pişman olacağın seyler yapma aklını kullan koca her zaman bulursun ama okumak öyle degil acıtan devam ederim de sakın deme bende öyle düsündüm ama esim acıktan okumama bile izin vermiyor bak canım daha gençsin sakın aptallık yapma sakın diyorum ha sakınmerhabalar..
belki hatırlayanınız olur beni, önlisans bir bölüm okudum, sevemedim alım az,özelde de iş yok. lisans okumaya karar verdim. hemşirelik ve mühendislik vardı aklımda. şubat ayında çalışmaya başladıgımda ygsye 1,lysye 4 ay vardı. neyse sonuçlar açıklandı, anadoludaki yerlerde mühendislik oluyor, hemşirelik de çogu yerde oluyor.
bir de 5 yılı aşkın süren ilişkim var. 21-25 yaşlarımız. sınava çalışırken 4 yıl daha okumama olumsuz baktı. çünkü evlenmek istiyor.. ben okumak istediğimi en azından elimden geleni yapmak istiyorum dediğimde bir şey demedi kabullendi zannettim. sesinin çıkmamasının sebebi; stajım,vizelerim,finallerim,okulum var diye kazanamayacağımı düşünmesinden sanırım.
şuanki durumda aramız kötü, soguk ve mesafeliyiz.
belki ayrılmaya karar vermeye çalışıyor, ya da nasıl olur u düşünüyor.
aramızdaki sogukluk arttıkça kendimi suçlamaya başlıyorum, kendimi kötü hissediyorum.
21 yaş 4 yıl daha okumak için çok mu geç anlamıyorum.
birisini sevmek karşısındakinin hayallerini hiçe sayarak evlenmek mi onu da anlamıyorum.
edit : bekleyemem ben seni dedi. bencilsin kendini düşünüyorsun dedi.
ona hiçbir şey diyesim gelmiyor şuanda boğazım düğüm düğüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?